A jebote šta ovaj postavlja, da li si realan?
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
A jebote šta ovaj postavlja, da li si realan?
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije, ali je duze trajao i bio nezamjenjiv, pojavio se u mlađim godinama od Rodria i diktirao je sredinu bolje od Rodria. Takodjer, unikatniji igrac, mnogo.Finn je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:29Nije busk bio ovoliko dobar prema naprijed. E sad je pitanje da li je busk toliko ispred rodrija u standardnoj zadaći pa da se nadoknadi ovaj ofanzivni momenat rodrija.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:25Rodri je najbolji odnosno najtucjecajniji igrač na svijetu trenutno, ali budimo realni Busquets je klasa više, ali inače ljude je.be taj recency bias pa slušamo gluposti od Wirtz zasluzuje zlatnu loptu do Foden mega klasa
Još sutra da ispadne i druga ekipa koja ni sama ne zna kako je završila u polufinalu (Engleska) pa da gledamo dobro finale
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Saliba kad je upadao u kadar faul je napravio. Bolje bi im opcija bio Konate jer on ima bolji dugi pas i toga im fali.
Nije to do talenta već su defanzivci danas 10x spremniji i bolji od tadašnjih. Sam momenat reakcije je dramatično smanjen, lijepo je to savo objasnio.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:31Danas krilo ne moze jedan kvalitetan dribling da napravi osim ako se ne radi o pretrcavanju protivnika pa se to racuna kao dribling.
Ja sam imao dvije i po do tri sekunde da napravim kretnju, primim loptu i odigram. Edin ima pola sekunde. Dakle, pet ili šest puta brže je potrebno napraviti istu radnju koju sam ja radio prije 20 godina. To je suština - rekao je Milošević.
Sevap je voditi protiv ove Francuske. Samo da ih se natjera da igraju napadacki.
Desamp bez obzira na osvojeno SP je mrtvi ziheras sa svojim pristupom, a ekipa mu grmi i sjeva na svim pozicijama X2.
Southgate koristi svoj Porsche na 30% kapaciteta, a Desamp svoj Ferrari na 40%
Desamp bez obzira na osvojeno SP je mrtvi ziheras sa svojim pristupom, a ekipa mu grmi i sjeva na svim pozicijama X2.
Southgate koristi svoj Porsche na 30% kapaciteta, a Desamp svoj Ferrari na 40%

- JayCatwright
- Kontakt:
Svim srcem uz Nizozemce sutra, kao velike prijatelje naše zemlje. 

U redu je Wanda, prestani se brukati više, prekasno je, a tebi i dalje Busquets u glaviWanderson je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:30Ni u jednom segmentu fudbalske igre Busquets nije ni blizu Rodrija, ni blizu.bvsic je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:24Kume sta pricas. Plitak si s razmisljanjem. Buskec je najbolji zadnji vezni koji je zaigro na toj poziciji. Rodri je strasan igrac ali treba njemu jos vremena da se moze poredit s velikim Buskecom
Vicente del Bosque: “You watch the game, you don't see Busquets. You watch Busquets, you see the whole game.”
Barca da je imala Rodrija onomad protiv bunkerisanja uzeli bi skoro sve sto su igrali tada. Busquets je i tad, a pogotov nakon Xavija i Inieste pokazao kakav je igrac, pa vidjeli smo Spaniju u tom razdoblju kada je vezni red pao na Busquetsa, gori su bili od nas.

Evo ti Yamal i Nico imaju svaku tekmu driblinga za špice. Kvaradona isto tako, Vinicius, Musiala. Messi i dan danas, Neymar kad je zdrav.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:31A jesi li ti svjestan da je Ronaldinho prije 15 godina predriblao pola ekipe Reala i usao u gol.Rajaz je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:27Yamalov gol pa i Olmov večeras su ti savršeni primjeri individualnostituzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:22Lamine vam je lijepo gledati jer je on mlad pa ne igra sablonski kao ovi stariji. Biti ce i on za par godina dosadan kao Mbappe. Sve je to kriv Guardiola koji je promijenio fudbal i tako ga i ubio. Sada je sve sablonski nema individualnosti kao prije.
Danas krilo ne moze jedan kvalitetan dribling da napravi osim ako se ne radi o pretrcavanju protivnika pa se to racuna kao dribling.
Fudbal jeste u padu, ali majstora će uvijek biti.
- DinGospo21
- Kontakt:
Jesul to oni koji su nazdravljali sa Mladićem?JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:37Svim srcem uz Nizozemce sutra, kao velike prijatelje naše zemlje.![]()
- bavariapivo
- Kontakt:
Lijepo su te demantovali Španjolci večeras.scholsey je napisao/la: ↑06 jul 2024, 14:40Dosta raje ima običaj zaboraviti te suspenzije. Carvajal neće igrati.. to je baš ozbiljan problem. Le Normand također, Pedri gotov, možda i Morata suspenzija. Nico i Yamal su djeca, haos su se potrošili na turniru, a zamjene haman pa nepostojeće.
Francuzi sve vrijeme igraju koliko treba. Baš se vidi da je ekipa dugo na okupu, u svakom trenutku znaju šta rade, prilagođavaju si ritam i potrošnju. Ozbiljno širok roster, iskusan trener, kolko vidim nema suspenzija. Skoro pa nemoguće se s njima nadigravati, i jedan od rijetkih načina da ih se dobije je kao Portugal sinoć.
Ne vjerujem da Španija sa ovim suspenzijama ima defanzivni potencijal da drži nulu, niti ofanzivni da daju više golova od njih.
Meni je najdraže, što je nogomet pobjedio večeras. Još samo da niskozemci priđu sutra i biće jedno extra finale.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jest Weghorstvov amidža i Gakpov stari nazdravljali pleme ti je.bemDinGospo21 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:39Jesul to oni koji su nazdravljali sa Mladićem?JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:37Svim srcem uz Nizozemce sutra, kao velike prijatelje naše zemlje.![]()
- DinGospo21
- Kontakt:
Čuj nogomet je pobijedio, što se gubite nije mi jasno samo?bavariapivo je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:39Lijepo su te demantovali Španjolci večeras.scholsey je napisao/la: ↑06 jul 2024, 14:40Dosta raje ima običaj zaboraviti te suspenzije. Carvajal neće igrati.. to je baš ozbiljan problem. Le Normand također, Pedri gotov, možda i Morata suspenzija. Nico i Yamal su djeca, haos su se potrošili na turniru, a zamjene haman pa nepostojeće.
Francuzi sve vrijeme igraju koliko treba. Baš se vidi da je ekipa dugo na okupu, u svakom trenutku znaju šta rade, prilagođavaju si ritam i potrošnju. Ozbiljno širok roster, iskusan trener, kolko vidim nema suspenzija. Skoro pa nemoguće se s njima nadigravati, i jedan od rijetkih načina da ih se dobije je kao Portugal sinoć.
Ne vjerujem da Španija sa ovim suspenzijama ima defanzivni potencijal da drži nulu, niti ofanzivni da daju više golova od njih.
Meni je najdraže, što je nogomet pobjedio večeras. Još samo da niskozemci priđu sutra i biće jedno extra finale.
- DinGospo21
- Kontakt:
Boli me ona stvar za **** i narkomane iz Holadnije. Kao što i Holandiju boli ona stvar za BiH, i ne samo Holandiju.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:40Jest Weghorstvov amidža i Gakpov stari nazdravljali pleme ti je.bemDinGospo21 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:39Jesul to oni koji su nazdravljali sa Mladićem?JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:37Svim srcem uz Nizozemce sutra, kao velike prijatelje naše zemlje.![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Finn je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:34Nije to do talenta već su defanzivci danas 10x spremniji i bolji od tadašnjih. Sam momenat reakcije je dramatično smanjen, lijepo je to savo objasnio.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:31Danas krilo ne moze jedan kvalitetan dribling da napravi osim ako se ne radi o pretrcavanju protivnika pa se to racuna kao dribling.
Ja sam imao dvije i po do tri sekunde da napravim kretnju, primim loptu i odigram. Edin ima pola sekunde. Dakle, pet ili šest puta brže je potrebno napraviti istu radnju koju sam ja radio prije 20 godina. To je suština - rekao je Milošević.
- bavariapivo
- Kontakt:
O čemu ti?DinGospo21 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:41Čuj nogomet je pobijedio, što se gubite nije mi jasno samo?bavariapivo je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:39Lijepo su te demantovali Španjolci večeras.scholsey je napisao/la: ↑06 jul 2024, 14:40Dosta raje ima običaj zaboraviti te suspenzije. Carvajal neće igrati.. to je baš ozbiljan problem. Le Normand također, Pedri gotov, možda i Morata suspenzija. Nico i Yamal su djeca, haos su se potrošili na turniru, a zamjene haman pa nepostojeće.

A fudbal jbg, nemoguće je pretpostaviti šta će se desiti. A i nije da nije moglo biti 2:2.bavariapivo je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:39Lijepo su te demantovali Španjolci večeras.

Navijao sam i ja za Špance, niđe veze.. ne bi vjerovao koliko mi je drago što nisam bio u pravu.

The saddest thing in life is wasted talent.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne pamtim da je jedan igrač ovako propao u najboljim godinama. Pozavidio bi mu i Sebastian Deisler
Igranje u farmer ligama je jako stetno. Kane je propao nakon samo jedne godine u takvoj.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:52
Ne pamtim da je jedan igrač ovako propao u najboljim godinama. Pozavidio bi mu i Sebastian Deisler
Svakakve budale imaju pristup internetu, i jos gore, ovom forumuWanderson je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:12Busquets nije ni 20% ovog Rodrija nikad bio.Invincibles14 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 23:06Upravo to, lik igrao 10 god na takvom nivou ybt.
Onaj jos rece najbolji u povijesti, ybt sta sve mozes ovdje procitati.
Kako bih pišnuo od sreće da Yamal zabije eurogol u 95. minuti teroristima. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.