FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 10 jul 2024, 12:15

Naravno da se nije pametno radilo, umjesto da ili ostavis Ilieva ti dovedes golmana koji nije branio dvije godine, Jovica iz Surdilice gdje je **** Rustem bio najbolji igrac, nelogicno dovodjenje Ristica, Jatte itd itd, al et, na hajr, nek se potuku pa sta Bog Da.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 10 jul 2024, 12:17

Aduka87 je napisao/la:
10 jul 2024, 12:15
Naravno da se nije pametno radilo, umjesto da ili ostavis Ilieva ti dovedes golmana koji nije branio dvije godine, Jovica iz Surdilice gdje je **** Rustem bio najbolji igrac, nelogicno dovodjenje Ristica, Jatte itd itd, al et, na hajr, nek se potuku pa sta Bog Da.
Ocigledno je da Iliev nije htio da ostane, bas je brzo potpiso ugovor poslije isteka znaci da je imo ponudu

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 jul 2024, 12:23

Rockov
Čelik Đuričković Soldo
Beganović Mustafić Bubanja Duraković
Đorđević
Čataković Kyeremeh

Krene li Kyeremeh na lm daj Bože da išta uradimo onda. Klupa pretanka, Guliashvili, Anđušić jedini prema naprijed mogu nešto ostalo čisto sumnjam.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 jul 2024, 12:28

Nisam upratio, sta je s Renana?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 10 jul 2024, 12:28

Kad ga Rista pristavi Kazacima u sudijskoj nadoknadi. Redovno oni koje najviše peremo na ruke ispadnu najbolji. :kafa:

Renan i Buljubašić su kao povrijeđeni al' mense čini da se oni pripremaju za prodaju. Mislim, pitanje je vremena i za jednog i za drugog.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 10 jul 2024, 12:35

hazarder je napisao/la:
10 jul 2024, 12:28
Kad ga Rista pristavi Kazacima u sudijskoj nadoknadi. Redovno oni koje najviše peremo na ruke ispadnu najbolji. :kafa:

Renan i Buljubašić su kao povrijeđeni al' mense čini da se oni pripremaju za prodaju. Mislim, pitanje je vremena i za jednog i za drugog.
Renan vrlo moguce, Buljubasic sumnjam iskreno

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 jul 2024, 12:35

hazarder je napisao/la:

Njihovim odlaskom, gubiš još 30% na kvaliteti.
Stvarno ovako po imenima limitirana ekipa, jedino ako Zekić svakom od njih nađe poziciju i izvuče od njih ono najbolje pa ih preporodi da igraju u životnoj formi... a ovako nije obećavajuće za sada
Živog me zanima koliko ce Zoran moći sa ovom ekipom.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 10 jul 2024, 12:42

ajdohordas je napisao/la:
10 jul 2024, 12:35
hazarder je napisao/la:

Njihovim odlaskom, gubiš još 30% na kvaliteti.
Stvarno ovako po imenima limitirana ekipa, jedino ako Zekić svakom od njih nađe poziciju i izvuče od njih ono najbolje pa ih preporodi da igraju u životnoj formi... a ovako nije obećavajuće za sada
Živog me zanima koliko ce Zoran moći sa ovom ekipom.
Sigurno Buljubasic mora bit najveci transfer, zato mislim da je bolje sacekat sezonu jos, aBd povrede da ga zaobidju ispod 2.5m eura ni pricat

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 10 jul 2024, 12:50

Pa dobro sa Bubanjom i Djordjevicem to je druga dimenzija u sredini, jos imas Buljubasica, Mustafica, Julardziju. Odbrana sa Djurickovicem i Soldom je dobra, imas Celika koji je nas dragulj. Napad sa Hamzom i Renanom koji su prosle sezone zajedno zabili haman 30 golova, Gulisu koji je bio najbolji igrac Veleza i Kyeremeha koji je bio nas najbolji igrac uz Hamzu prethodnu polusezonu. Nije to bas tako limitirana ekipa, imas tu kvaliteta itekako, samo po meni je i dalje boljka ove ekipe golman i lijevi bek.
Do pocetka lige imas manje od mjesec dana, jos uvijek se moze dovesti par top igraca, pojacanja a ne prinova, u slucaju da zijanimo Evropu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 jul 2024, 12:55

Aduka87 je napisao/la:
10 jul 2024, 12:50
Pa dobro sa Bubanjom i Djordjevicem to je druga dimenzija u sredini, jos imas Buljubasica, Mustafica, Julardziju. Odbrana sa Djurickovicem i Soldom je dobra, imas Celika koji je nas dragulj. Napad sa Hamzom i Renanom koji su prosle sezone zajedno zabili haman 30 golova, Gulisu koji je bio najbolji igrac Veleza i Kyeremeha koji je bio nas najbolji igrac uz Hamzu prethodnu polusezonu. Nije to bas tako limitirana ekipa, imas tu kvaliteta itekako, samo po meni je i dalje boljka ove ekipe golman i lijevi bek.
Brate ne znam šta ste vidjeli ali meni Soldo sasvim prosjecan igrac :?
A Čelik je mlad momak bit ce oscilacija sigurno...

A ovo gore sto sam napisao vise se odnosilo na moguce odlaske Renana i Muhameda... onda fali definitivno kvalitetnih igrača za rotacije.
Nova sezona, novi trener, novi zadaci na terenu nova atmosfera sve to djeluje na igrača... pitanje da li ce Hamza i Kyeremeh nastaviti sa dobrom formom.
Zato kazem ne znam sta da ocekujem ni u Evropi ni u ligi i zivog me zanima na sta cemo liciti.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 jul 2024, 12:58

Aduka87 je napisao/la:
10 jul 2024, 12:15
Kako ćeš ostaviti nekoga ko ne želi ostati?
Dejanu je ponuđen novi ugovor, ali se zahvalio i potpisao za Arad.
Nelogično dovođenje Jatte? Dečko 18 godina ima, neće sigurno nosioc igre biti niti se to očekuje, sa takvim igračima je rizik na minimumu jer su jako jeftini, a mogu biti itekako korisni ako se određeni faktori poklope.
Jović prosjek igrač, za rotacije ok, preko toga teško ako očekujemo borbu za trofeje.
Za Ristića se slažem.
Bilo kako bilo, svakako će biti još dolazaka, radi se intenzivno na tome.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 10 jul 2024, 13:01

Da se mene pita ja bih lijevo gurnuo Jovica, svakako je igrao tu poziciju prije nego sto je dosao, a tesko da moze biti gori od Durakovica ili Kyeremeha. Haj Kyeremeha i razumijem nije mu prirodna pozicija, al onaj parmak Durakovic nije ni za federalne, ako cemo realno

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 jul 2024, 13:02

Ma nije sve ni do ovog prelaznog roka.
Ibricic je odradio bas "dobar" posao. M.u.piChku seljacku.
- FKS -

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 10 jul 2024, 13:05

hibrid je napisao/la:
10 jul 2024, 13:01
Da se mene pita ja bih lijevo gurnuo Jovica, svakako je igrao tu poziciju prije nego sto je dosao, a tesko da moze biti gori od Durakovica ili Kyeremeha. Haj Kyeremeha i razumijem nije mu prirodna pozicija, al onaj parmak Durakovic nije ni za federalne, ako cemo realno
Ja sam se sve nadao da ce on nadoci. U Igmanu je bio drugi igrac, razvaljivao, kod nas ni na 30% od toga. Kako, zasto, ne mogu da skontam. Shvatam da igrac padne u formi ili mu jednostavno ne legne sredina pa losije igra, ali kod njega je bas nebo i zemlja razlika.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 jul 2024, 13:08

10 jul 2024, 00:55
hz033 je napisao/la:
09 jul 2024, 15:20
09 jul 2024, 13:35
Stvarno je fan shop zakazao izgleda...
jaran bio prije desetak dana kaže 3 vrste majica, ostalo gluposti u vidu upaljača i privjesaka.

Upravu je Morto, dosta bolji dizajn za majice rade Horde.
Ima se toliko ideja za dizajn a svelo se na dva tri šablona.
Prica o majicama pa i duksericama je suvisna, danas mozes uraditi majicu kakvu zelis, stampa na textilu je danas dostupna na svakom cosku.
Dresovi su ti koji su aktuleni i trebaju da budu uvijek dostupni u svim velicinama, pa onda suveniri.
Ta priča je glupost.
Valjda je fazon da klub zaradi i da se u fan shopu pare ostave.
U potpunosti se slazem. Klub trebada zaradi i radije cu kupiti u oficijelnom Fan shopu nego negdje drugo a dresovi su ti koji treba da prave glavni posao i zaradu! Tek poslije sve drugo!
U novi boj ...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 10 jul 2024, 13:10

Maroon1946 je napisao/la:
10 jul 2024, 12:13
Ovako bi morali za svaku tekmu napisati ko konkuriše
Tako je. Maksimalno olaksati protivniku analizu i pripremu utakmice. Predlazem i da se 24h ranije objavi pocetnih 11 :bih:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 10 jul 2024, 13:14

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
10 jul 2024, 13:05
hibrid je napisao/la:
10 jul 2024, 13:01
Ja sam se sve nadao da ce on nadoci. U Igmanu je bio drugi igrac, razvaljivao, kod nas ni na 30% od toga. Kako, zasto, ne mogu da skontam. Shvatam da igrac padne u formi ili mu jednostavno ne legne sredina pa losije igra, ali kod njega je bas nebo i zemlja razlika.
Ma isti sam ti bio, sve kontam procepit ce, al kako vrijeme odmice sve gori i gori, kao da nikad nije trenirao fudbal, a ne da se profesionalno bavi istim.
Vjerovatno se momak umislio da je neka igracina nakon Igmana, al kurko. Jedino sto mi gore pada od njegove igre, je ono njegovo sirenje i mahanje rukama.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 jul 2024, 13:30

Jos uvijek nedovoljno dobar rok po meni.Jedino pravo pojacanje na papiru je Bubanja,eventualno Djordjevic.Na ekipu od prosle sezone trebao je samo stoper,lijevi bek i prednji vezni ostalo da nadopunjavas samo ako se neko proda.Dosta bezveze dolazaka ali eto rok jos traje.

Umjesto da se produzi ugovor Ilievu ti ga pustas bez ikakavog razloga dovodis slabijeg golmana sad ni sa njim nisi zadovoljan i opet trazis novog golmana iako imas 4 golmana u klubu.Nigdje mrtve logike
Za Hasica smo se takodjer morali zrtvovati da ostane.Sad ce ga opet poslati na posudbu u nakav Kuracspor a mogao nam je valjati

Ne znam koliko moze ova ekipa,pogotovo odbrana koja nam je bas limitirana.Bar nek ostave muda sutra i poftaju se momacki a u revansu cemo mi odraditi svoje.X bi bio ravan pobjedi sutra.Bez primljenog gola necemo se vratiti to je sigurno,za nadati se da je napad raspolozen
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 10 jul 2024, 13:38

JavierBosnia je napisao/la:
10 jul 2024, 13:10
Maroon1946 je napisao/la:
10 jul 2024, 12:13
Ovako bi morali za svaku tekmu napisati ko konkuriše
Tako je. Maksimalno olaksati protivniku analizu i pripremu utakmice. Predlazem i da se 24h ranije objavi pocetnih 11 :bih:
Hahaha nije da svaki klub na svijetu objavljuje ko konkurise za tekme. Uđi na Barsinu stranicu i vidjeces da ljudi pred svaku utakmicu nekad i dva dana prije napisu ko putuje. Mi ovdje cekamo sat vremena prije utakmice da vidimo koga nema ili da neko baci neku insajdersku.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 10 jul 2024, 13:42

Haj što su nas unazadili bar 5 godina dovođenjem poluigrača i sklapanjem rostera kao da se radi o juniorskoj ekipi na Novom Zelandu - nisu ni prvi, a vjerovatno ni posljednji.. pa im se to i može halaliti.

Nego što su svojim ziheraškim pristupom skoro pa kompletno srozali naš ofanzivni potencijal, i po tom pitanju ubili u glavu i igrače i nas navijače. Naravno da su im tom svojom retardiranom filozofijom znatno oborili i tržišnu vrijednost, tako da ne mislim da je ovo trenutak kad ih trebamo prodavati.

Vjerujem da će i Renan i svi ostali ofanzivci (ukljućujući i ove ofanzivne veznjake i bekove) sa Zoranom biti potpuno drugi igrači, nego sa onom ženom u tijelu muškarca i njegovim nepismenim guznim haverom.

Ne treba žuriti sa pojačanjima, nego razumno sačekati i dovesti 3 provjerena momka da nas unaprijede, a ne da budu samo broj za rotaciju. Mada vjerujem da se na tome radi, nije Zoran majmun.

Inače, opustite se, neće nas ovi fejk Europljani dobiti. :kafa:
The saddest thing in life is wasted talent.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Google Adsense [Bot], kogmagie46, mnon46, n0dix, NazorUso, propoklopac i 57 gostiju.