Strah me i pomisliti šta bi bilo da nisi išao po utakmicama u ex Yugi historicaruLucas je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:48Dok sam ja sa tim prijateljima isao po utakmicama u ex Yugi, ti u svojoj selendri Doboju nisi imao fudbalsko igraliste, sajam šljivovice vam bio vrh svijeta.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:25Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu![]()
Odmah za vikend pustit karte![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cestitke ekipi
Zaboraviti ovo,ne uzdisati jel mi nekako generalno puno bolje u gostima igramo ove Evropske,u revansu zatvorit dat im loptu ,mi poceti sa Gulišom i Kyeremehom i deri ,stoperi su im visoki i dosta spori i danas da smo imali par puta bolji završni par mogli smo par puta to iskoristiti.
Dobra je stvar sto imamo trenera kojem je normalno okrenuti ekipu u skroz neki drugi smjer,izmjenama skroz sistem i igru promjenit.
Tako da oprezno jako ,nista se ne zalijetati oni ce morati ici visoko i to nam je šansa, opet kažem nije da se nismo opekli dosta puta na Koševu,pa zbog toga oprez i idemo napuniti stadion aBd.

Dobra je stvar sto imamo trenera kojem je normalno okrenuti ekipu u skroz neki drugi smjer,izmjenama skroz sistem i igru promjenit.
Tako da oprezno jako ,nista se ne zalijetati oni ce morati ici visoko i to nam je šansa, opet kažem nije da se nismo opekli dosta puta na Koševu,pa zbog toga oprez i idemo napuniti stadion aBd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pravite ražanj dok je zec u šumi....prevedeno
Najavljujete 20 000 a niko vremensku prognozu ne gleda.
Najavljujete 20 000 a niko vremensku prognozu ne gleda.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Nema nikakav press ?
-
- Kontakt:
Bubanja ce biti pojačanje. Djordjevic nista posebno nije odigrao al ima jednu dobru stvar možda i najvažniju a to je jako puno trči.
Gulishu ostaviti za drugo poluvrijeme dok se ovi malo umore pa ih onda kontrama ubiti.miky_hz je napisao/la: ↑11 jul 2024, 21:32Cestitke ekipiZaboraviti ovo,ne uzdisati jel mi nekako generalno puno bolje u gostima igramo ove Evropske,u revansu zatvorit dat im loptu ,mi poceti sa Gulišom i Kyeremehom i deri ,stoperi su im visoki i dosta spori i danas da smo imali par puta bolji završni par mogli smo par puta to iskoristiti.
Nama je bitno samo da budemo disciplinovani jer i remi nas vodi dalje.
You are someone else I am still right here
Ja ljepote kad Sarajevo pobijedi nema nigdje Sancheza,samoistina,samoposmatram i ostatka ekipe,u rupe fekalije
Boli tebe qrac, ti nikad nisi sam, uvijek vas je makar 5Lucas je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:48Dok sam ja sa tim prijateljima isao po utakmicama u ex Yugi, ti u svojoj selendri Doboju nisi imao fudbalsko igraliste, sajam šljivovice vam bio vrh svijeta.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:25Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu![]()
Loženje već krećeee
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sreca je sto neke djevojke vole karakter, a lik ima deset da ponudialacious je napisao/la: ↑11 jul 2024, 21:46Boli tebe qrac, ti nikad nisi sam, uvijek vas je makar 5Lucas je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:48Dok sam ja sa tim prijateljima isao po utakmicama u ex Yugi, ti u svojoj selendri Doboju nisi imao fudbalsko igraliste, sajam šljivovice vam bio vrh svijeta.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:25Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Bubanja i Djordjevic se cine ozbijni igraci, Jovic mi nije za beka, u odbrani je top gore tanko, Emil ne znam sta bi rekao, cini se siguran ali na momente luta malo. Ekipa borbena i fizicki jako spremna, kazu da je Mudrazija zavrsen u vezi, sto bi bilo vrh i Muhameda smo izgleda prodali, dovesti Kupresaka i mozda jos spica nekog i imamo ekipu pravu. Takodjer i od Mehmedovica puno ocekujem ove sezone, nek nam je sa srecom braco u sezoni, nismo je mogli bolje otvoriti, Zekicu donesi nam trofeje !!
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 11 jul 2024, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek nekako u sjeni, podcijenjen i nenametljiv, a u suštini veliki igrač i srce ekipe - Francis Kyeremeh, hvala gospodine 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Auuu Mudrazijaguadalupe je napisao/la: ↑11 jul 2024, 21:53Bubanja i Djordjevic se cine ozbijni igraci, Jovic mi nije za beka, u odbrani je top gore tanko, Emil ne znam sta bi rekao, cini se siguran ali na momente luta malo. Ekipa borbena i fizicki jako spremna, kazu da je Mudrazija zavrsen u vezi, sto bi bilo vrh i Muhameda smo izgleda prodali, dovesti Kupresaka i mozda jos spica nekog i imamo ekipu pravu. Takodjer i od Mehmedovica puno ocekujem ove sezone, nek nam je sa srecom braco u sezoni, nismo je mogli bolje otvoriti, Zekicu donesi nam trofeje !!

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sletio je u Sarajevo, e šta će biti od svega vidjeti ćemo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nepisano pravilo. Uvijek bolje prodjemo kad se ne nadamo, nego kad ocekujemo. Trenutno polako prelazimo u ovu drugu fazu.
Ako nas ponovo zahvati euforija, puša nam ne gine.
Ako nas ponovo zahvati euforija, puša nam ne gine.
Kad ga je brat duška najavio, odlično pojačanje i sretno! Veliko ime, veliki CV, a neće nam ni cijena na TM pasti
Nažalost vjerovatno ovo znači odlazak Buljubašića, ali hajde ipak da sačekamo.

Nažalost vjerovatno ovo znači odlazak Buljubašića, ali hajde ipak da sačekamo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pantelija ne rise! Fataj se doline ćupova i košpicaraPantelija je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:14Koje sanse?nokee je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:07[
Koje sanse? U drugom poluvremenu bukvalno sansa za Aktobe je bila precka i one makazice pred kraj,. Mi smo imali par situacija bas dobrih gdje amo morali bolje plus sansa Guliashvilia 1 na 1 i go. Sasvim korektno i vise od toga protiv ekipe u takmicarskoj formi a i igracki kvalitetnijoj od nas.
U drugom poluvremenu bukvalno sansa za Aktobe je bila precka i one makazice pred kraj![]()
![]()
Mi smo imali par situacija bas dobrih gdje amo morali bolje
Pa tako gledajuci imali su i oni... Cuj imali prilika gdje smo morali reagirati... Ili je prilika ili nije.
Na kraju sve sto sam naapisao i sam si rrkao da je taxno... Ljudi imali 3 okvira gola ...
Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, nedimmmm1337 i 31 gost.