Ma realno brate, nama nikad takav tip hajpa nije ni trebao. J... te hajp, kad napisu Ovo Evropa nije vidjela, a ono 12-13000 navijaca na stadionu, sta ce ti takav hajp, samo da se ljudi smiju tome. Mi bez takve vrste hajpa, uvijek u Evropi imamo dobru posjetu, tu bar nismo podbacili nikad. Zeljeznicar to koristi, oni uvijek nadju tu neku poveznicu sa utakmicom i onda ih gurnu ovi sa portala. Pa oni se nekoliko utakmica oprastaju sa jugom, pa slave istok, pa slave dan mimoze... uvijek nesto nadju, ali to je meni ok, sve dok pune tribine na taj nacin. Svako se snalazi na nacin koji misli da je najbolji.FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 jul 2024, 12:25Mi smo sa druge strane i je.bemo im mameHajdeee je napisao/la: ↑17 jul 2024, 00:40Spektakularno: Grbavica rasprodana!
A u toku dana bi se nabijali naslovi tipa - Fantastican odaziv navijaca zeljeznicara. Veliki redovi za karte na Grbavici. 1/3 sjevera rasprodano, 3/4 zapada, 6/8 juga itd itd.
Sve samo spektakularno, nevidjeno, famozno, fascinantno.
Sarajevo dva dana prije utakmice, prodalo oko 12k karata, naslovi, spominjanje toga, pumpanje i lozenje atmosfere nema nigdje.
Sugavi, bijedni i pristrasni portal(i)!.
I opet nam qurac mogu pusiti. I oni i ovi koje uzdizu i vjestacki velicaju.![]()
Nama klub i grupa odrade dovoljno da nas bude 20-tak hiljada sto je sasvim ok i dovoljno.
Nema potrebe za usporedbama, oni svoje, mi svoje, kao sto je uvijek i bilo.