A sto si tako zajedljiv pa odmah docekujes sa Sesar, Ikić?MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:00Sesar, Ikić?Surreal je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:31U suštini, jedina zamjerka koju imam za Kuprešaka je ta što dolazi iz Širokog Brijega, sa tim klubom ne treba imati apsolutno nikakve veze (znam da mu je istekao ugovor i da smo ga doveli besplatno), ali i dalje bode oči.
Pojedini su ovdje već fino objasnili koliko je teško naći makar solidnog igrača na njegovoj poziciji, te da se sa tim muče i najbolji europski klubovi, tako da je ovo sigurno najbolje realno rješenje u datom trenutku. Ima historiju igranja za Osijek, tako da je sigurno poznat treneru, te mu nije "uvaljen" kao pojačanja s početka prelaznog perioda.
Mihaelu puno sreće, Mirviću hvala na uloženim resursima. Čekamo utakmicu i slavimo prolaz sutra aBd.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- HemusHotel
- Kontakt:
Bordo braćo, da vas pozdravim i da nam sutra poželim mnogo sreće protiv Aktobea. Nisu oni baš toliki bauk, u slobodnom su padu već poprilično vremena, tako da očekujem rutinski prolaz sutra.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?
Zekic je uvijek zelio igrati sa stoperima koji imaju brzinu i znaju se braniti 1vs1, odnosno da stoje visoko. To cemo morati i mi igrati jer vecinu utakmica moramo preuzeti odgovornost i igrati na postavljenje odbrane.
Takodjer voli imati dominantne igrace na bokovima, koji mogu udvajati u napadu sa krilnim igracima i biti konstantna prijetnja ili prijetnja u kontranapadu.
Vidjecemo koliko smo mi daleko od toga u igrackom smislu.
Kupresak je tip igraca koji to moze odigrati, zato ga je Zekic i zelio. Na desnoj strani vec ima beka koji to moze ponuditi. Lijeva je kriticna, koju bi trebao Kupresak sad pokriti.
Pricao je o vaznosti Mudrazije dok su bili skupa u Osijeku, kako je to najbitniji igrac za njegovu filozifiju u Osijeku promjene strane, ubacivanje iz drugog plana...s toga ne cudi da ga Zekic zeli u Sarajevu.
Mislim da od Sarajeva zeli napraviti tadasnji Osijek, a tamo je imao neke zaista impozantne, historijske nizove pobjeda, ali kaze da ulaganja vlasnika i stalne prodaje najboljih igraca nisu pratile njegove ambicije da se bori za titulu.
Takodjer voli imati dominantne igrace na bokovima, koji mogu udvajati u napadu sa krilnim igracima i biti konstantna prijetnja ili prijetnja u kontranapadu.
Vidjecemo koliko smo mi daleko od toga u igrackom smislu.
Kupresak je tip igraca koji to moze odigrati, zato ga je Zekic i zelio. Na desnoj strani vec ima beka koji to moze ponuditi. Lijeva je kriticna, koju bi trebao Kupresak sad pokriti.
Pricao je o vaznosti Mudrazije dok su bili skupa u Osijeku, kako je to najbitniji igrac za njegovu filozifiju u Osijeku promjene strane, ubacivanje iz drugog plana...s toga ne cudi da ga Zekic zeli u Sarajevu.
Mislim da od Sarajeva zeli napraviti tadasnji Osijek, a tamo je imao neke zaista impozantne, historijske nizove pobjeda, ali kaze da ulaganja vlasnika i stalne prodaje najboljih igraca nisu pratile njegove ambicije da se bori za titulu.
Matanovića otprilike plaćamo samo da izvodi prekide na treningu kad ih vježbamo, jer je fina ljevica bukvalno sve što ima za ponuditi.
Stvarno smiješno koliko je momak operisan od bilo kakvog oblika kretnje.. a Bgm i od mnogo čega drugog u modernom, iole ozbiljnom fudbalu.
Kad god se onaj tetovirani seljačić počne qrčiti fudbalskim znanjem ili čime već, treba ga podsjetiti da je u Matanoviću vidio igrača. Momku svaka čast, ali njemu je Dečić plafon.
Stvarno smiješno koliko je momak operisan od bilo kakvog oblika kretnje.. a Bgm i od mnogo čega drugog u modernom, iole ozbiljnom fudbalu.
Kad god se onaj tetovirani seljačić počne qrčiti fudbalskim znanjem ili čime već, treba ga podsjetiti da je u Matanoviću vidio igrača. Momku svaka čast, ali njemu je Dečić plafon.
The saddest thing in life is wasted talent.
Na ovu i mislim
NEMA NAZAD
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne znam iskrneo brate , ja nekako sto ga vise gledam kad igra , vidim da nema volje za zivotom ne za fudbalomHz1946 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:27Bojim se brate da to njegovo vrijeme još nije ni došlonedimmmm1337 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:19Kakvo je vaše misljenje za Matanovica moze li on " dat ruke " Zekicu u ovoj formaciji ili je njegovo vrijeme prošlo ?![]()
Mislim da je i ZZ skontao da od njega nema ništa zato se i dovode veznjaci, jednostavno je previše trom igrač.

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
ŠTA_JE je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:30MaroonBjelave je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:00Sesar, Ikić?Surreal je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:31U suštini, jedina zamjerka koju imam za Kuprešaka je ta što dolazi iz Širokog Brijega, sa tim klubom ne treba imati apsolutno nikakve veze (znam da mu je istekao ugovor i da smo ga doveli besplatno), ali i dalje bode oči.
Pojedini su ovdje već fino objasnili koliko je teško naći makar solidnog igrača na njegovoj poziciji, te da se sa tim muče i najbolji europski klubovi, tako da je ovo sigurno najbolje realno rješenje u datom trenutku. Ima historiju igranja za Osijek, tako da je sigurno poznat treneru, te mu nije "uvaljen" kao pojačanja s početka prelaznog perioda.
Mihaelu puno sreće, Mirviću hvala na uloženim resursima. Čekamo utakmicu i slavimo prolaz sutra aBd.![]()
Ako je istina da Kupresak dolazi i ako se Osjek kurci u vidu hocu toliko mi ponudimo onda oni necu tolko hocu volilo ja bi se povuko iz takvog nagurivanja, (gubimo mi vrijeme ) ja bi raskino ugovor da matanovicem Rogicem (daobi Aleti da bude 2gi golman) a izvaliobi svu tu lovu za 10 tku..
Takodje doveo bi nekog starca sa 32-33 godine (za sto manje para moguce) stopera i to bi bilo to ako bi proli oktobe umjesto starinje doveo bi mladog stopera kontra karakteristika koje sad imamo..
Nazimu trazit golmana
Takodje doveo bi nekog starca sa 32-33 godine (za sto manje para moguce) stopera i to bi bilo to ako bi proli oktobe umjesto starinje doveo bi mladog stopera kontra karakteristika koje sad imamo..
Nazimu trazit golmana
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 17:09Ako je istina da Kupresak dolazi i ako se Osjek kurci u vidu hocu toliko mi ponudimo onda oni necu tolko hocu volilo ja bi se povuko iz takvog nagurivanja, (gubimo mi vrijeme ) ja bi raskino ugovor da matanovicem Rogicem (daobi Aleti da bude 2gi golman) a izvaliobi svu tu lovu za 10 tku..
Nazimu trazit golmana
Tacno kako vrijeme odmice i kako citam ove tvoje postove sve kontam da trollas jako
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Mihael Kupresak ce biti predstavljen pred utakmicu !Surreal je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:31U suštini, jedina zamjerka koju imam za Kuprešaka je ta što dolazi iz Širokog Brijega, sa tim klubom ne treba imati apsolutno nikakve veze (znam da mu je istekao ugovor i da smo ga doveli besplatno), ali i dalje bode oči.

Red za karte bio u 4 sata ispred shopa, ide 25 ideee 

-
- Kontakt:
Kako ide prodaja danas u ostalim shopovima?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma jok, samo poljaci su bili jaki, ovo ostalo je plitak potok
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Stizu jos dva jaka pojacanja, ne znam imena
Mudrazija i Abraham
Sutra 22 milje, protiv Spartaka 30
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Jbg, sam Mudrazija ceka "dobru" ponudu. To je vec izjavio. Nije mu napeto igrati u Lokomotivi bez ambicija, ali morali bi mu dati dobre pare da bi ga privukli. Sigurno mu je prioritet inostranstvo.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:19Pitao sam za tog Mudadziju, dobio sam onako malo zagonetan odgovor “vidi mu cijenu”
A rekli su da su dva pojacanja po volji ZZ i da su pred potpisom.
-
- Kontakt:
mercurial je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:24Jbg, sam Mudrazija ceka "dobru" ponudu. To je vec izjavio. Nije mu napeto igrati u Lokomotivi bez ambicija, ali morali bi mu dati dobre pare da bi ga privukli. Sigurno mu je prioritet inostranstvo.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 jul 2024, 18:19Pitao sam za tog Mudadziju, dobio sam onako malo zagonetan odgovor “vidi mu cijenu”
A rekli su da su dva pojacanja po volji ZZ i da su pred potpisom.
Ako smo mogli na Kevina i Penerandu bacit pare sigurno mozemo nesto skontat i za Mudraziju.
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Da li se zna podatak koliko je Sarajevo potrosilo u 2023.god na place igraca ? Htio bih da uporedim sa klubovima HNL-a..
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, boki86, bordobijeli, chamberlain24, Fudo, Galantni, gh0stHZ, Giuseppe1, HyperOS, johntravolta123, Lecler, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, mma_hz, MSOZ101, NeSamSafetee, Oerde, Posejdon, relativizam, ristagrad, SamoDaKazeem, SilaMoc1946, USB i 234 gosta.