Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
drug sve mozemo reci, ali da je odbrana dobro izgledala to nikako.boki86 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:26Ne znam koliko ste primjetili, ali djurickovic je u par navrata sinoc igrao libera, soldo i celik su ostajali ozada, djuri se ubacivao vise u prostor zadnjeg veznog, vjerovatno da lakse iznesemo loptu do sredine. Sigurno jedna od zamisli zekica, meni je to dobro izgledalo.
Momak je tamo kod starta jednostavno izletio, pad koncentracije, malo emocije i to je to. Do tada je igrao solidno. Meni je sinoc odbrana dobro izgledala, igrali su protiv niskih i brzih crnaca, i dobro su se nosili.
Prekidi su druga prica, nama stara boljka, to se mora probati utegnuti
Čuj kako to... znači po tebi se prijateljske utakmice igraju tek tako reda radi ? Ne pokažu nikada neke slabosti, mane i prednosti ?nokee je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:30Nije neko mjerilo ali je pokazatelj? Kako to?ajdohordas je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:24Pa čitaš li mi post bracika ?nokee je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:11
Prijateljska utakmica bracika
Prosle godine ljudi igrali grupe. Sve mozemo samo podcjeniti ove nikako. Sto rece @Hajdeee ovi su rang Aktobea ni manje ni vise. Sto ce reci da su favoriti za prolazak. Mozda smo mi u blagoj prednosti prvu utakmicu domaci teren ali generalno mislim da je 45-55% sansa u njihovu korist pred ovaj dvomec.![]()
Kao što rekoh, nije neko mjerilo ali je svakako mali pokazatelj da nisu bauk.
Ma mi se trebamo drzati njihove prosle sezone u evropi gdje su radili sve sto mi sanjamo i tjt. Ove prijateljske ne treba ni uzimati u razmatranje.
Helem vidim da su im 4 igraca povrijedjena, od toga jedno fino krilo nece igrati..
Bauk nisu definitivno, samo jako ko i sa Aktobeom pa sta bude..
Ti se nikad ne jave makar malo kad je dobro i pozitiva. Nece se javit da kazu perve Mirva pare,da pohvale pojacanja kao Guli na kojem cemo uzet pare,trkacu kokos Francisa i kakve sve ne nazive
Ima tu i do igraca Aktobea,igrac koji moze da odnese vecinu duela sa njihovim napadacima cisto sumnjam da bi igrao kod nas.SedrenikHz je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:39drug sve mozemo reci, ali da je odbrana dobro izgledala to nikako.boki86 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:26Ne znam koliko ste primjetili, ali djurickovic je u par navrata sinoc igrao libera, soldo i celik su ostajali ozada, djuri se ubacivao vise u prostor zadnjeg veznog, vjerovatno da lakse iznesemo loptu do sredine. Sigurno jedna od zamisli zekica, meni je to dobro izgledalo.
Momak je tamo kod starta jednostavno izletio, pad koncentracije, malo emocije i to je to. Do tada je igrao solidno. Meni je sinoc odbrana dobro izgledala, igrali su protiv niskih i brzih crnaca, i dobro su se nosili.
Nevjerovatno me izbacivala odbrana iz takta.. onaj mali garo svaki skok uzme nasim jablanima, svaka duga lopta je opasna primaju bez problema. troma, spora odbrana. svaki sut je bio gol. treba pogledat njihov 3 gol i vidjet sta je nasa odbrana.
Ne mozes treci gol porediti, lik koji je usao u igru pred kraj, svjez, brz na nasu umornu i realno sporu odbranu. I jos je zakuca pod precku, haman iz mjesta ko iz topa. Kod nas mozda samo hamza moze onako opaliti. Ljudi ignorisu da ovaj aktobe ima odlicnih igraca i sigurno dobro placenih, to se vidjelo bas po tom golu.SedrenikHz je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:39drug sve mozemo reci, ali da je odbrana dobro izgledala to nikako.boki86 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:26Ne znam koliko ste primjetili, ali djurickovic je u par navrata sinoc igrao libera, soldo i celik su ostajali ozada, djuri se ubacivao vise u prostor zadnjeg veznog, vjerovatno da lakse iznesemo loptu do sredine. Sigurno jedna od zamisli zekica, meni je to dobro izgledalo.
Nevjerovatno me izbacivala odbrana iz takta.. onaj mali garo svaki skok uzme nasim jablanima, svaka duga lopta je opasna primaju bez problema. troma, spora odbrana. svaki sut je bio gol. treba pogledat njihov 3 gol i vidjet sta je nasa odbrana.
Prvi žuti je sudijino maslo i šiljenje qrca na našem KAPITENU, drugi zaslužen i to je razlog zašto bi trebao dobiti nisku ocjenu.ajdohordas je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:17Pretvoriste Miomira u Hilmu Gutića.
Čitajući vaše postove, sinoć je imao grešku za greškom, svaki njihov napad visio je gol u zraku zbog njega.![]()
Ma druze nisu nikakav pokazatelj za ekipu koja treba da skautira tog protivnika. Tu se rotira po 25 igraca, probavaju se razne varijante, sistemi i sve ostalo sto trener hoce da vidi i sta ces ti tu vidjeti i zakljuciti? Pogledas rezultat i kontas jaki su ili nisu jaki bubam, a u prijateljskoj utakmici more faktora..ajdohordas je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:41Čuj kako to... znači po tebi se prijateljske utakmice igraju tek tako reda radi ? Ne pokažu nikada neke slabosti, mane i prednosti ?nokee je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:30Nije neko mjerilo ali je pokazatelj? Kako to?ajdohordas je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:24
Pa čitaš li mi post bracika ?![]()
Kao što rekoh, nije neko mjerilo ali je svakako mali pokazatelj da nisu bauk.
Ma mi se trebamo drzati njihove prosle sezone u evropi gdje su radili sve sto mi sanjamo i tjt. Ove prijateljske ne treba ni uzimati u razmatranje.
Helem vidim da su im 4 igraca povrijedjena, od toga jedno fino krilo nece igrati..
Bauk nisu definitivno, samo jako ko i sa Aktobeom pa sta bude..
Što bi značilo da oni 4 pripremne nisu pobjedili jer su top ekipa i imaju u rosteru 20 vrhunskih igrača ?
I nisam se uhvatio samo prijateljskih. I u ligi zadnjih 4/5 utakmica nisu imali bajne rezultate. Ni to ti nije nikakav pokazatelj ?
Atomsku bombu ste pravili i od Aktobea ovdje, danima unazad kao da su Juventus.
PS. O tome i ja pricam cijelo vrijeme, nisu bauk moze se igrati sa njim itekako.![]()
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:43Ti se nikad ne jave makar malo kad je dobro i pozitiva. Nece se javit da kazu perve Mirva pare,da pohvale pojacanja kao Guli na kojem cemo uzet pare,trkacu kokos Francisa i kakve sve ne nazive
Nisu nasi ljudi realni,ovi imaju par provjeren8h igraca,ovaj iz Afrike sto im nije igrao je takodje top uostalom masno placaju igrace,na kraju i gospodski potez Aktobea sa ovim pismom,ovdje ih ljudi kinezima nazivali jbte led hahahboki86 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:53Ne mozes treci gol porediti, lik koji je usao u igru pred kraj, svjez, brz na nasu umornu i realno sporu odbranu. I jos je zakuca pod precku, haman iz mjesta ko iz topa. Kod nas mozda samo hamza moze onako opaliti. Ljudi ignorisu da ovaj aktobe ima odlicnih igraca i sigurno dobro placenih, to se vidjelo bas po tom golu.SedrenikHz je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:39drug sve mozemo reci, ali da je odbrana dobro izgledala to nikako.boki86 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:26Ne znam koliko ste primjetili, ali djurickovic je u par navrata sinoc igrao libera, soldo i celik su ostajali ozada, djuri se ubacivao vise u prostor zadnjeg veznog, vjerovatno da lakse iznesemo loptu do sredine. Sigurno jedna od zamisli zekica, meni je to dobro izgledalo.
Slazem se da je onaj mali garo nadskocio celika jedno 2,3 puta, to me malo cudilo, ali nadoci ce celik, mlad je on ce se jos fizicki i igracki razvijati
kakav Čelik, ja ne znam šta su ljudi gledali sinoć. Prvo spor je sa loptom u nogama, ne zna lijevom nogom odigrati pas, nabio je 50 dugih lopti a njih 90% smo izgubili, samo jedna prosla prema Kyeremehu...naš je, mlad je i sve to stoji...ali kad vidim mlade stopere iz regiona on je realno dosta tanak.betrezengorbachev je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:06Mi smo bolja ekipa od Trnave, ali treba se pripremati kao da smo losiji, sa puno opreza, nesto slicno kao sa Aktobeom. Da ne bi slucajno poletili.
GuliashviliKyeremeh
Čelik!!!
![]()
Pogledaj samo sad Kyeremeha i kod Rožmana. Nebo i zemlja.Hajdeee je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:57Ma Rozmana ne moze amnestira ti nista i niko, da je radio u najmanju ruku samo prosjecan posao.
Svoj "birokratski" odnos prema fudbalu i taktici je prosto unio u ekipu, i u samu atmosferu medju igracima. Anemicno, bezidejno, robotski rutinski. Blijedo.
Isti su ovo igraci, sem par pojacanja, koji sada na terenu izgledaju kao ekipa zeljna fudbala i da se fudbalski potuce sa protivnikom.
Ali **** vise i te analize. Okrenimo se buducnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.