Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2024, 16:49
SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:33
al kakvi moroni ovde dolaze i pisu gluposti.
Pa **** vas grob uzivajte do cetvrtka, pricajte o tekmi, o punom stadionu ali jok daj debilima da se oni oglasavaju zasto se ne dovode igraci, gdje su kapitalci i takve gluposti.
Europa je ove godine izlet i koliko bude trajala super, cilj je titula i do zime je ovaj sastav dovoljan, onda ce klub po potrebi naci neke igrace. Uzivajte ovu sezonu jer slijedece krece pritisak ulaska u grupe kad proslavimo titulu.
Sto se tice slovaka, izgleda kao iskusna ekipa, mada Zekic rece da imaju dosta mladih igraca, sto znaci da ih ne poznaje. Prva utakmica ce biti teska, ali u drugoj ce se odlucivati prolazak. Ovde ce nam trebai 10x vise koncentracije nego protiv Aktobea
Ne, ovaj roster nije dovoljan. Odnosno, jeste, ali za šta? Za prvog mjesta nije.
Mi smo kući primili 3 gola, to je užas. Okej, prošli smo, prvi ja sam skoro umro na tribini od sreće, ali ne trebamo zaboraviti na evidentne mane koje imamo.
Nismo debili ako pričamo o onome što nam fali u ekipi.
Nećemo valjda do četvrtka pisati sve u fazonu:”uaaaaa gazi Spartak”?
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.