pitara je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:48
ajdohordas je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:37
nokee je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:06
Obicno kad se mi ovoliko nafuramo i kad vec dio forumasa pise ko da smo prosli u 3 pretkolo, slijedi hladan tus.
Ljudi mi imamo prosjecnu ekipu sa nekom navalnom kvalitetom ali nista vise od toga.. Dalekooo od toga da smo favoriti protiv bilo koga, samo IMAS SANSE i moze se igrati sa ovima (Spartak i eventualno Wisla)
Vidjecemo kome je zrijeb bio dobar, nama ili Trnavi..
A kako ćeš zabranit to ljudima ?
Euforija te nosi zbog svega, evropske utakmice su posebne. Raja se zaželila borbenog Sarajeva, i vidjeli su to u dvije tekme. Igrali smo dobro, izbacili smo favorita, igramo protiv ekipe koja je sa nama u rangu i ljudi se jednostavno nadaju i sanjaju, ne možeš im to oduzeti i zaustaviti.
Ne vidim da je bilo ko rekao da prolazimo Trnavu 100%... nego se jednostavno ljudi nadaju.
Bolje i to nego da bacamo crnjake kako nemamo kvalitete, napunit ce nas ovaj, napunit ce nas onaj itd itd.
I od Aktobea se ovdje pravio Juventus danima, na kraju ništa od toga.
Euforija ti i donese 20 i kusur hiljada ljudi na stadion, da je nema bilo bi 7 - 10 hiljada.
Nije problem euforija, kod mene je ista na max. Tako i treba biti. Problem je kad mi pocnemo da pisamo po sirotinji. Problem je kad nismo na zamlji (navijaci). Do neki dan a pazi isti nam je ekipa maltene je bilo da cemo se ipet ganjati za 4 mjesto, prodjes jednog protivnika i vec smo u grupama. Naravno da treba ginuti kao s Aktobeom i onda je sve moguce..
Slazem se da je Trnava tu negdje s nama, stim da oni imaju vise iskustva u Evropi, prosle god su bili u grupama.. Svakako nisu bauk.
Ps ajdo kako nije, vrati malo pa vidi postove da ne trazim stvarno mi je mrsko. Ima ih vec vide puno kosevo protiv Wisle.
Da ne spominjem sve predhodne sezone gdje smo nakon pobjede na pripremnim pisali ligu itd..