Datkovic ili kako vec. Nisam ni ja za njega, ali mozda ga Zekic poznaje bolje pa ga zeli.
Radije bih neka izvale pare za Gojkovica.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Datkovic ili kako vec. Nisam ni ja za njega, ali mozda ga Zekic poznaje bolje pa ga zeli.
Ahm onda je dobroAduka87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:33Brt, igrali bi sa pobijednicima tih duela, jedini izuzetak je bio Rapid i Wisla i Molde Silkeborg jer oni igraju Evropsku ligu, dobio si drugi najlaksi mec.bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:18Ne znam sto du svi oduševljeni zrijebom i prizeljkivali Wislu Krakov ?? Po meni lakši protivnici bi bili Tampere, Clifonvile, Shelburne. Al haj da je proći Trnavu pa ćemo dalje vidjeti.
Ako si pratio sta Zekic prica onda znas da je rekao da ce biti odlazaka i dolazaka i da je to ziv proces.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:27Kupresakom je vjerovatno zaključen prelazni rok,gledam sad imamo 30+ igrača u rosteru,a Zekic skoro reče da ćemo skraćivati igrački kadar
Ma Ristić je pogotovo bespotrebno pojacanje,Matanovic,Andjusic pa i Kapetanovic su visak realno,Julardzija,Mehmedovic dobre opcije sa klupe,od Krdzalica imam velika ocekivanja imat ce on sta za reći kad se oporavi,a tu je i Jatta o kojem se pozitivno govori.Stoper nam je definitvno trebao ali neki vrhunski igrač poput Gojkovica kapitalac sto bi historicar reako,ali ako je rjesenje ovaj Datkovic onda radije ne jer nemamo mi toliko utakmica u sezoni pa da ce nam trebati jos jedan sa klupe onda neka igra Mujkic i Alajmovica ukljuciti.Renanu i Francisu produziti ugovoremercurial je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:38Mislim da su Jovic i Unusic bila bespotrebna pojacanja. Trebalo bi par mladjih poslati na posudbe tipa Ploco, Ristic, Nurkovic, Kapetanovic, a definitivno se zahvaliti Matanovicu, Durakovicu, Rogicu...ja bih i da Mustafic ide za novac naravno, a da se na njegovom mjestu isforsira Mehmedovic kao svjeza krv s klupe. Ne smijemo zaboraviti ni Krdzalica od kojeg licno dosta ocekujem kad se oporavi.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:27Kupresakom je vjerovatno zaključen prelazni rok,gledam sad imamo 30+ igrača u rosteru,a Zekic skoro reče da ćemo skraćivati igrački kadar
Buljubasic vjerovatno ide pa njega necu ni racunati.
Mada igrac kvaliteta Mudrazije je uvijek dobrodosao i on moze unaprijediti bilo koju ekipu u nasoj ligi i ako se ponudi prilika trebalo bi ga dovesti.
Ne znam zašto je on los igrac, kada svi znamo kakva nam je zadnja linija.
naravno da je dovoljan ovaj roster.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:49Ne, ovaj roster nije dovoljan. Odnosno, jeste, ali za šta? Za prvog mjesta nije.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:33al kakvi moroni ovde dolaze i pisu gluposti.
Pa **** vas grob uzivajte do cetvrtka, pricajte o tekmi, o punom stadionu ali jok daj debilima da se oni oglasavaju zasto se ne dovode igraci, gdje su kapitalci i takve gluposti.
Europa je ove godine izlet i koliko bude trajala super, cilj je titula i do zime je ovaj sastav dovoljan, onda ce klub po potrebi naci neke igrace. Uzivajte ovu sezonu jer slijedece krece pritisak ulaska u grupe kad proslavimo titulu.
Sto se tice slovaka, izgleda kao iskusna ekipa, mada Zekic rece da imaju dosta mladih igraca, sto znaci da ih ne poznaje. Prva utakmica ce biti teska, ali u drugoj ce se odlucivati prolazak. Ovde ce nam trebai 10x vise koncentracije nego protiv Aktobea
Mi smo kući primili 3 gola, to je užas. Okej, prošli smo, prvi ja sam skoro umro na tribini od sreće, ali ne trebamo zaboraviti na evidentne mane koje imamo.
Nismo debili ako pričamo o onome što nam fali u ekipi.
Nećemo valjda do četvrtka pisati sve u fazonu:”uaaaaa gazi Spartak”?
ovaj roster(ako ne bude odlazaka) i je i vise nego dovoljan za titulu mozda na zimu par igraca ako dodje do prodaje pojedinacazagorski je napisao/la: ↑22 jul 2024, 17:09Ovaj roster je nedovoljan za ‘napad na titulu’, to je bar svakome jasno.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:33al kakvi moroni ovde dolaze i pisu gluposti.
Pa **** vas grob uzivajte do cetvrtka, pricajte o tekmi, o punom stadionu ali jok daj debilima da se oni oglasavaju zasto se ne dovode igraci, gdje su kapitalci i takve gluposti.
Europa je ove godine izlet i koliko bude trajala super, cilj je titula i do zime je ovaj sastav dovoljan, onda ce klub po potrebi naci neke igrace. Uzivajte ovu sezonu jer slijedece krece pritisak ulaska u grupe kad proslavimo titulu.
Sto se tice slovaka, izgleda kao iskusna ekipa, mada Zekic rece da imaju dosta mladih igraca, sto znaci da ih ne poznaje. Prva utakmica ce biti teska, ali u drugoj ce se odlucivati prolazak. Ovde ce nam trebai 10x vise koncentracije nego protiv Aktobea
Evropske utakmice nam dobro dodu kao najbolja moguca priprema za sezonu pa dokle doguramo. A svakako se nesto usput i zaradi.
Ovo je ekipica za 3-4 mjesto i 20-ak bodova zaostatka za Borcem i zrinjskim.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 19:04ovaj roster(ako ne bude odlazaka) i je i vise nego dovoljan za titulu mozda na zimu par igraca ako dodje do prodaje pojedinacazagorski je napisao/la: ↑22 jul 2024, 17:09Ovaj roster je nedovoljan za ‘napad na titulu’, to je bar svakome jasno.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:33al kakvi moroni ovde dolaze i pisu gluposti.
Evropske utakmice nam dobro dodu kao najbolja moguca priprema za sezonu pa dokle doguramo. A svakako se nesto usput i zaradi.

Tako je,strah me Borca i njihove briljantne,leprsave igre protiv Egnatie,vidi se da su teski favoriti i 50 puta kvalitetniji od nas,milina je kako imamo ovakve forumase pune znanja
Realno je da po ovome sto moze nas vecina vidjeti o njemu je da je promjenio dosta klubova, hajde ok ima i godina.. Ali nekako meni se cini prosjek pravi, nista bolji od trenutnih stopera. Dovedes da bi doveo. Nije to taj suhi kvalitet, ponovicu po ovome sto se moze vidjeti.. Naravno, teren je jedino mjerilo..
Mrznja ti zamagljuje pogledmosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 19:26Tako je,strah me Borca i njihove briljantne,leprsave igre protiv Egnatie,vidi se da su teski favoriti i 50 puta kvalitetniji od nas,milina je kako imamo ovakve forumase pune znanja
Rockov ok, Rogić je smiješan golman sa 4-5kg viška bar zadnji put kad je branio.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 19:02naravno da je dovoljan ovaj roster.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:49Ne, ovaj roster nije dovoljan. Odnosno, jeste, ali za šta? Za prvog mjesta nije.SHZ82 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:33al kakvi moroni ovde dolaze i pisu gluposti.
Mi smo kući primili 3 gola, to je užas. Okej, prošli smo, prvi ja sam skoro umro na tribini od sreće, ali ne trebamo zaboraviti na evidentne mane koje imamo.
Nismo debili ako pričamo o onome što nam fali u ekipi.
Nećemo valjda do četvrtka pisati sve u fazonu:”uaaaaa gazi Spartak”?
imas dva dobra golmana,
Djurickovic,Celik,Soldo,Mujkic i Jovic su sasvim dobrih 5 stopera
Durakovic,Kupresak lijevo
Beganovic mozda i najbolji desni bek lige
vezni red Buljubasic,Djordjevic,Mustafic,Julardzija,Bubanja
i ofanzivni igraci Oliveira,Catakovic,Kyeremh,Guliasvili
Dosta igraca od prosle sezone znaju se i ja garantujem da ovaj sastav moze uzeti titulu sa postenim sudjenjem i podrskom za trenera kad dodje kriza
Još ljudi rekli da nije trkački dobar, on nam najbrži veznjak
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.