Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Još ljudi rekli da nije trkački dobar, on nam najbrži veznjak
Daj Bože da bude Ronaldinho, ali..
To mu je najveća mana.
Neka je on dao 70k eura za Jovica koji mu nizasta ne sluzi.Senner je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:07Mudradžija je bio u Sarajevu i dogovorio svoje uslove!
Problem je što delegati iz Lokomotive zatežu sa obeštećenjem obzirom da imaju duga prema Mudradžiji i traže da mu mi to platimo.
Sada je sve do Mirvića, hoće li pristati na to ili ne.
Vrlo moguće da je odgovor ne, ali nada zadnja umire, jbg...
Okrenimo se mi četvrtku da aBd napunimo Koševo i da probamo izboriti što bolji rezultat.
jbg to je to, koliko si imao srece protiv aktobea, u cetvrtak ce ti trebati duplo vise, pobjediti moramo, u trnavi da nam daju 700-800 ulaznica pa svi u odbranu.amypitar je napisao/la: ↑22 jul 2024, 17:00Naravno da nemamo sta da trazimo.holyman je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:51Sa svim porazenim se moze igrati. Ali apsolutno nebitna tema narednih 10 dana, mi imamo vrlo male sanse protiv Spartaka, ako ne bude 2 0 nemamo sta traziti u trnavi s ovim sastavom.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:45
Ja bas mislim suprotno bgmi.
Al nije Celtic i Atalanta, takvi protivnici ce nam opet u Play offu doci
Tesko da jednoj ekipi kao sto je Spartak das dva,a sa ovom odbranom neprimis bar jedan.
Po meni jako tesko.
Pa I oni skautiraju nase utakmice,ne trebas biti neki strucnjak pa vidjeti u Kazastanu kakav propuh u òdbrani imamo.
Na Kosevu svaki ubacaj je gol sansa,strepnja I panika.
Daj boze da nas dva puta sreca poprati.
Eto ti ćeš mu određivati za koga će dati,bitno je baciti neku negativu,slabo si pisao nakon pobjede,baš kao Sanchez,evander,samopitam i slične fekalijeBordoSaga2 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:15Neka je on dao 70k eura za Jovica koji mu nizasta ne sluzi.Senner je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:07Mudradžija je bio u Sarajevu i dogovorio svoje uslove!
Problem je što delegati iz Lokomotive zatežu sa obeštećenjem obzirom da imaju duga prema Mudradžiji i traže da mu mi to platimo.
Okrenimo se mi četvrtku da aBd napunimo Koševo i da probamo izboriti što bolji rezultat.
Ako potrazis neke postove shvatio bi koliko postujem Mirvica ali se pogubio saradjujuci sa levatima, tek dolazi tobe kako je Zekic dosao.Anex je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:20Eto ti ćeš mu određivati za koga će dati,bitno je baciti neku negativu,slabo si pisao nakon pobjede,baš kao Sanchez,evander,samopitam i slične fekalijeBordoSaga2 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:15Neka je on dao 70k eura za Jovica koji mu nizasta ne sluzi.Senner je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:07Mudradžija je bio u Sarajevu i dogovorio svoje uslove!
+1NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:18Dobar vam potpis danas...
Kako bi ja sve ovo pobanovo ne bi mi jednog dana na temi bili. Tacno se vidi ko nenamjerno fuli a ko ofirno trola i zagadjuje temu.Degenerici
Polako, tek je 20:30, ima još nadeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:18Dobar vam potpis danas...
Kako bi ja sve ovo pobanovo ne bi mi jednog dana na temi bili.Tacno se vidi ko nenamjerno fuli a ko ofirno trola i zagadjuje temu.Degenerici
Slažem se donekle ali zašto odmah popljuvati i eliminisati Jovića a momak je u Kazahstanu odigrao bolje od kapitena kojeg svi dižemo i vjerovatno će na štoperu dati isto što i Đuričković,Čelik,Mujkić,Soldo s tim da za nevolju može zakrpiti i lijevog beka,borben je,spreman i mladBordoSaga2 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:22Ako potrazis neke postove shvatio bi koliko postujem Mirvica ali se pogubio saradjujuci sa levatima, tek dolazi tobe kako je Zekic dosao.Anex je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:20Eto ti ćeš mu određivati za koga će dati,bitno je baciti neku negativu,slabo si pisao nakon pobjede,baš kao Sanchez,evander,samopitam i slične fekalijeBordoSaga2 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:15
Neka je on dao 70k eura za Jovica koji mu nizasta ne sluzi.
BordoSaga2 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:22Ako potrazis neke postove shvatio bi koliko postujem Mirvica ali se pogubio saradjujuci sa levatima, tek dolazi tobe kako je Zekic dosao.
Duzni su nam 910 ulaznica.holyman je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:17jbg to je to, koliko si imao srece protiv aktobea, u cetvrtak ce ti trebati duplo vise, pobjediti moramo, u trnavi da nam daju 700-800 ulaznica pa svi u odbranu.amypitar je napisao/la: ↑22 jul 2024, 17:00Naravno da nemamo sta da trazimo.
Tesko da jednoj ekipi kao sto je Spartak das dva,a sa ovom odbranom neprimis bar jedan.
Po meni jako tesko.
Pa I oni skautiraju nase utakmice,ne trebas biti neki strucnjak pa vidjeti u Kazastanu kakav propuh u òdbrani imamo.
Na Kosevu svaki ubacaj je gol sansa,strepnja I panika.
Daj boze da nas dva puta sreca poprati.
Ja vec dogovaram put, ali mnogo zavisi od rezultata u cetvrtak.