FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

Herson

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Herson » 22 jul 2024, 19:46

Đorđević u klub stigao prije mjesec dana, debitovao u evropskim utakmicama protiv nimalo bezazlene ekipe, uz to pružio sasvim korektne partije, a stručnjaci su već procijenili da ne posjeduje kvalitet za "nešto više". Strašno. :rol: :rol:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 jul 2024, 19:46

Herson je napisao/la:
22 jul 2024, 19:46
Đorđević u klub stigao prije mjesec dana, debitovao u evropskim utakmicama protiv nimalo bezazlene ekipe, uz to pružio sasvim korektne partije, a stručnjaci su već procijenili da ne posjeduje kvalitet za "nešto više". Strašno. :rol: :rol:
Još ljudi rekli da nije trkački dobar, on nam najbrži veznjak
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2024, 19:57

Herson je napisao/la:
22 jul 2024, 19:46
Daj Bože da bude Ronaldinho, ali..
U svakom slučaju nije loš, ima mjesta za napredak.
Pod igračina ipo smatram da prepiša ligu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Seipronto
Kontakt:

Post Postao/la Seipronto » 22 jul 2024, 19:58

Dobro je odigrao, malo je svilen u duelu ali ima odličnu tehniku, dribling i pregled igre, a mislim da ce nam uskoro demonstrirati i sjajan udarac koji ga je krasio u prethodnom klubu...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2024, 20:01

Seipronto je napisao/la:
22 jul 2024, 19:58
Dobro je odigrao, malo je svilen u duelu ali ima odličnu tehniku, dribling i pregled igre, a mislim da ce nam uskoro demonstrirati i sjajan udarac koji ga je krasio u prethodnom klubu...
To mu je najveća mana.
Zna lopte što je najbitnije.
Malo me razočarao izvođenjem prekida, u Železničaru je to beton bilo. Valjda nadođe.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 jul 2024, 20:03

Ko će se peglat po malerskoj Zenici ako prođemo, na onom stadionu ne bi pobjedili ni toška
ISTINA ZA VEDRANA!

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 22 jul 2024, 20:07

Mudradžija je bio u Sarajevu i dogovorio svoje uslove!

Problem je što delegati iz Lokomotive zatežu sa obeštećenjem obzirom da imaju duga prema Mudradžiji i traže da mu mi to platimo.

Sada je sve do Mirvića, hoće li pristati na to ili ne.

Vrlo moguće da je odgovor ne, ali nada zadnja umire, jbg...😔

Okrenimo se mi četvrtku da aBd napunimo Koševo i da probamo izboriti što bolji rezultat.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 jul 2024, 20:13

Netreba se lagat Djordjevic nije pokazao DOSAD nista.. kad je uzveo onaj slobodan udarac sa 40 m ja zoomiro dva puta beoj dresa i ime i 3x cito sastav da nije slucajno Bekic u sastavu.. on je gadjo zapad i istok onako. Takodje mehak je nema misicne mase vjerovatno kad ga mesar iz bjeljine odradi par puta na svij nacin MISLIM DA CE TO BIT TO..

Na dosta podkesta sam sluso ovi sto su ga gledali kazu da je bio dobar al NEZNAM jednostavno on nema (bar dosad) nista za pl bh.. za evropo kolilo toliko jer se igra u oba smjera i sudjenje je mnogo bolje..

Jer 30% igraca kodnas je prepalo radi vixa i gixseva i onda idu u zrinjski kezu preporodjeni gdje nece bit kad u 99% utakmica imaju fer sudjenje i sudjenje koje idu u korist zrinjskog..

Ja garantujem da bi zrinjskom sudio penal protiv svake ekipe u pl bh ono sto nama nije sudio protiv njih. Kaze preporodio se… k u r a c se preporodio radi atmosvere i kamilice na trbini preporodio radi sustase beusa..

Eno kaze blaz sliskovic njegova nana navijala za zrinjski nasli ljudi iz zrinjskog pismo … klub nije ni postoje do 1995 godine

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 22 jul 2024, 20:15

Senner je napisao/la:
22 jul 2024, 20:07

Problem je što delegati iz Lokomotive zatežu sa obeštećenjem obzirom da imaju duga prema Mudradžiji i traže da mu mi to platimo.

Okrenimo se mi četvrtku da aBd napunimo Koševo i da probamo izboriti što bolji rezultat.
Neka je on dao 70k eura za Jovica koji mu nizasta ne sluzi.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 22 jul 2024, 20:17

Na qrac mi se popela više sapunjara oko tog Mudražije k'o da Seedorfa čekam. Uglavnom, ako Muhamed ide, neko u vezni red se mora dovesti. Ko i kako - ne znam. :roll:

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 22 jul 2024, 20:17

Sarajevo definitivno ima najbolju ekipu. Kad se rješimo petljanja ovih žena u sve i svašta neće nam biti ravnih. Do tada možemo se nadati nešto poštenijem suđenju pa da i osvojimo koji trofej.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 jul 2024, 20:17

amypitar je napisao/la:
22 jul 2024, 17:00
holyman je napisao/la:
22 jul 2024, 16:51
TurkishAirlines je napisao/la:
22 jul 2024, 16:45

Ja bas mislim suprotno bgmi.

Al nije Celtic i Atalanta, takvi protivnici ce nam opet u Play offu doci
Sa svim porazenim se moze igrati. Ali apsolutno nebitna tema narednih 10 dana, mi imamo vrlo male sanse protiv Spartaka, ako ne bude 2 0 nemamo sta traziti u trnavi s ovim sastavom.
Naravno da nemamo sta da trazimo.
Tesko da jednoj ekipi kao sto je Spartak das dva,a sa ovom odbranom neprimis bar jedan.
Po meni jako tesko.
Pa I oni skautiraju nase utakmice,ne trebas biti neki strucnjak pa vidjeti u Kazastanu kakav propuh u òdbrani imamo.
Na Kosevu svaki ubacaj je gol sansa,strepnja I panika.
Daj boze da nas dva puta sreca poprati.
jbg to je to, koliko si imao srece protiv aktobea, u cetvrtak ce ti trebati duplo vise, pobjediti moramo, u trnavi da nam daju 700-800 ulaznica pa svi u odbranu.
Ja vec dogovaram put, ali mnogo zavisi od rezultata u cetvrtak.
NEMA NAZAD

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 jul 2024, 20:18

Dobar vam potpis danas...

Kako bi ja sve ovo pobanovo ne bi mi jednog dana na temi bili.Tacno se vidi ko nenamjerno fuli a ko ofirno trola i zagadjuje temu.Degenerici
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 jul 2024, 20:20

BordoSaga2 je napisao/la:
22 jul 2024, 20:15
Senner je napisao/la:

Eto ti ćeš mu određivati za koga će dati,bitno je baciti neku negativu,slabo si pisao nakon pobjede,baš kao Sanchez,evander,samopitam i slične fekalije

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 22 jul 2024, 20:22

Anex je napisao/la:
22 jul 2024, 20:20
Senner je napisao/la:

Eto ti ćeš mu određivati za koga će dati,bitno je baciti neku negativu,slabo si pisao nakon pobjede,baš kao Sanchez,evander,samopitam i slične fekalije
Ako potrazis neke postove shvatio bi koliko postujem Mirvica ali se pogubio saradjujuci sa levatima, tek dolazi tobe kako je Zekic dosao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 jul 2024, 20:24

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 jul 2024, 20:18

Kako bi ja sve ovo pobanovo ne bi mi jednog dana na temi bili.
Tacno se vidi ko nenamjerno fuli a ko ofirno trola i zagadjuje temu.Degenerici
+1
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2024, 20:26

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 jul 2024, 20:18

Kako bi ja sve ovo pobanovo ne bi mi jednog dana na temi bili.Tacno se vidi ko nenamjerno fuli a ko ofirno trola i zagadjuje temu.Degenerici
Polako, tek je 20:30, ima još nade :mrgreen:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 jul 2024, 20:27

22 jul 2024, 20:22
Anex je napisao/la:
22 jul 2024, 20:20

Ako potrazis neke postove shvatio bi koliko postujem Mirvica ali se pogubio saradjujuci sa levatima, tek dolazi tobe kako je Zekic dosao.
Slažem se donekle ali zašto odmah popljuvati i eliminisati Jovića a momak je u Kazahstanu odigrao bolje od kapitena kojeg svi dižemo i vjerovatno će na štoperu dati isto što i Đuričković,Čelik,Mujkić,Soldo s tim da za nevolju može zakrpiti i lijevog beka,borben je,spreman i mlad

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jul 2024, 20:27

22 jul 2024, 20:22
:salut: upravo... Kad vidis da te manje kosta kvalitetan igrac nego polovnjak iz srb onda skontas da ti neko pica klempe...al haj ...

Toliko je borben jovic da je u dvije utakmice imao dvije reakcije za papire. Jednom kada pusta igraca pogledom pa je cini de djurickovic čistio a drugi put na kosevu kad nam zabiše gol... Lik samo gleda...
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 22 jul 2024, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 jul 2024, 20:28

holyman je napisao/la:
22 jul 2024, 20:17
amypitar je napisao/la:
22 jul 2024, 17:00
holyman je napisao/la:
22 jul 2024, 16:51

Sa svim porazenim se moze igrati. Ali apsolutno nebitna tema narednih 10 dana, mi imamo vrlo male sanse protiv Spartaka, ako ne bude 2 0 nemamo sta traziti u trnavi s ovim sastavom.
Naravno da nemamo sta da trazimo.
Tesko da jednoj ekipi kao sto je Spartak das dva,a sa ovom odbranom neprimis bar jedan.
Po meni jako tesko.
Pa I oni skautiraju nase utakmice,ne trebas biti neki strucnjak pa vidjeti u Kazastanu kakav propuh u òdbrani imamo.
Na Kosevu svaki ubacaj je gol sansa,strepnja I panika.
Daj boze da nas dva puta sreca poprati.
jbg to je to, koliko si imao srece protiv aktobea, u cetvrtak ce ti trebati duplo vise, pobjediti moramo, u trnavi da nam daju 700-800 ulaznica pa svi u odbranu.
Ja vec dogovaram put, ali mnogo zavisi od rezultata u cetvrtak.
Duzni su nam 910 ulaznica.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”