FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedno pitanjce bratjo.
Uzeo bih 4 karte online, sve 4 mi dolaze na email i samo drugarima prebacim na njihove mobitele?
Uzeo bih 4 karte online, sve 4 mi dolaze na email i samo drugarima prebacim na njihove mobitele?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Iskreno, nemam ni ja neki aman pravopis, al ja bi njega vratio u 7. razred na BosanskiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:33Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:26Svi veliki klubovi obavjestavaju broj prodati ulaznica, jer je to veoma efikasan alat za privlacenje publike. Otidzi u madrid prije nadan upali lokalni radio vidjeces da ces cut taj podatak ulaznica i cak i kad je sold out i to objave..
Takodje uvjek pred kraj utakmice objave tacan broj gledalaca na toj utakmici..
Mi nesmijemo podcjnit Trnovo u zargonu dobro smo igrali protiv oktobe i samo radi toga mi cemo pobjedit..
Mi smo daleko od DOBRO odigrane utakmice. Neke stvari jesu bile bolje al u paketu sve kad sagledas nismo mi bili bolji suparnik vec u najbolju ruku jednak
Rusi su bili bolji svih 90 u rusi i realno je da su nas trebali dobit sa jednim golom razlike ili u najboljem slucaju po nas trebo je bit remi sto bi znacilo po automatizmu da bi ispali
Takodje ljudi su vodili 3x i na kosevu, mozemo mi sad pricat bili smo trkacki bolji al cinjenica je da su iskoristili sve sto su stvorili i u 99% utakmica bi bilo dovoljno za prolaz.. takodje mi jesmo imali vise sansi al ta cinjenica ne pokazuje SAMO dobro vec takodje i to da smo veoma ranjiva ekipa da nam je obrana tanka.
Takodje cinjenica je da 4vorka naprijed je veoma dobra al 3jka 5 torka pozadi veoma losa neinteresujeme hocel se ko slozit ili ne
Djurickovic
Vinko
Nidal
Plus jovic begic su igraci veoma koji nisu dovoljno inteligentni za euro utakmice. Beganov sut u zapad cenar sutevi jovicevo lagano ispadanje itd
3 stopera su i ispod nivoa begana nivo jovica SVA 3ica
Takodje GOLMAN se pokazao na penalim solidan, nezelim zmirit i reci da je (na osnovu dosadasnji utakmica u nasem klubu mozda je covjek bio extra golan mozda ce golman bit oliver kan za 2-3 mjeseca) al PRICAM O OVE DVIJE UTAKMICE SA RUSIMA
PROKLIZAVANJE INDIREKTAN UDARAC SUT POSLE TOGA POSJETILO ME NA ZETU KAD SMO PRIMILI GO KAD JE NASEM GOLMANU PROSLA LOPTA KROZ NOGE , takodje nemozemi niko reci da delac kovacevic nebi bolje reagovali bar u jednom od 3 gola. Covjek jeste bolji od rogica po meni bolji je i od Ilijeva, ali nije dosad pokazao (SVJESTAN SAM DA JE MALI UZORAK UTAKMICA) da je nivo kovacevica sto je minimum kvaliteta za FK SARAJEVO.. JER PONOVO TVRDIM BEZ GOLMANA A KLASE TESKO MOZES PROC U PL BH PRVI KROZ CILJ..
Naravno da imamo kvalitet da izbacimo trnovo ali sigurno necemo proc ako zadnju liniju STOPERE zekic ne dotegne.. ZEKIC JE VRHUNSKI TRENER I KOJI CE SIGURNO POKUSAT DA ISPRAVI POPRAVI STO NEVALJA..
Ovo su fakti netrebami niko da objasnjava niti da se slaze JA VOLIM FK SARAJEVO I OVO PISEM IZ UGLA DA AKO OVO ZEKIC CITA DA RAZMOTRI STA SAM HTIO RECI. Navijaci trebaju da budu nabijaci kopleksa i cehoslovackoj i ojebini vicu i co![]()
![]()
Ja bi tebe za admina foruma stavio, uvijek najbolje postove ostavljas. Respect pasa!

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Oni ako planiraju da se pojave u Sarajevu to ce biti veceras jer je tako jedino moguce da se dođe do kontakta, sutra je to vec završena prica.
A pošto je Sarajevo izuzetno malo kao i Vogosca i okolna mjesta informaciju da su tu bi vec dobili tako da nisu dosli.
A necemo ni mi tamo spavati u Trnavi vec u Bratislavi.
Upravo to. Dobijes bukvalno 4 karte. I onda ih rasporedi jaranima. Nista lakse, vjeruj.
- FKS -
Cudi me, ipak Lechovih je bilo 100-ak i da su toliki haos napravili pored organiziranog "doceka". Sta bi bilo da ih je bilo 1000. Pokorili bi Bosnu na taj nacin. Ja ipak mislim da su oni ono napravili bas na iznenadjenje, jer ko je ocekivao da su tolike budale. Jos su cekali duboku noc. Sta nisu "sisli" u grad? Tako su mogli napraviti nerede bilo gdje u Bosni, pa reci palili po Sarajevu.. Dok su se Sarajlije poceli okupljati oni su vec bili nazad u hotelu, a policija na terenu.Devedesetka je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:08Nece se to više nikad ponoviti i Spartakovi da su upali vec bi dobili informacije.
Kao što ce se dobiti u slucaju eventualnog prolaska u 3 pretkolo protiv Wisle ili Rapida.
A u Vogosci je bilo sve spremno i nikad nije bila jača ekipa i opet nije bilo dovoljno jer su Lechovi top 5 najjacih grupa u evropi na ulici.
-
- Kontakt:
Nec murija vise nikad dozvoliti da se ponovi Lech i VogoscaH8Z7 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:10Ovi iz Wisle za kodeks nisu čuli, hladno mačetu nosili.Devedesetka je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:08Nece se to više nikad ponoviti i Spartakovi da su upali vec bi dobili informacije.
Kao što ce se dobiti u slucaju eventualnog prolaska u 3 pretkolo protiv Wisle ili Rapida.
A u Vogosci je bilo sve spremno i nikad nije bila jača ekipa i opet nije bilo dovoljno jer su Lechovi top 5 najjacih grupa u evropi na ulici.
I ovima su rekli da ce odmarati u Doboju,u 5 krecu prema Sarajevu na tribinu ce uci sat vremena-45 min ranije pregeldati utakmicu i odma kuci.Bez lutanja po gradu i dolazenja 2 dana ranije.
Tako ce isto postupiti i sa Wislinim a ako se bude igralo u Zenici(99.99%)mislim da nece moci ni doci.Naravno ako prodjemo aBd
Inace izgleda da je otislo 18k karata.Iz Tranve su najavili oko 300 ljudi mozda jos koje auto
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 jul 2024, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne znam kako ljudi predstavljaju to sto se desilo u Vogošći sa Lechovcima kao neku havariju i kao da su oni haos napravili, pa sami su u svom opisu događaja spomenuli kako nisu takvu akciju imali od 80tih godina, i kako su Horde jako organizovano napadali iz raznih ulica, tek kad su se oni skupili onda su pružili otpor i rastjerali Horde..
Po meni svaki ali aposlutno svaki respekt tim momcima koji su se suprostavili terror machinama kao sto su navijači Lecha kojim i daleko daleko jaci nisu mogli prici.
Po meni svaki ali aposlutno svaki respekt tim momcima koji su se suprostavili terror machinama kao sto su navijači Lecha kojim i daleko daleko jaci nisu mogli prici.
12. igrač kluba iz Titove 38b
da, nista lakse.
Nego zasto online ako smijem pitati

NEMA NAZAD
A ne znam hoce li biti istoka dok dodjem iz Jablanice.

Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 24 jul 2024, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Ne igramo na Koševu ako prodjemoManuel je napisao/la: ↑24 jul 2024, 20:28Ma 500 plafon kakvih 1200.
E sad ako se prodje pa nam naleti Rapid ili Wisla onda ce doci gostujucih minimum 2 milje jer su odlicni navijaci pogotovo Rapidovi.Kako bi samo valjalo da ove prodjemo.Pa to bi bio hajc nevidjeni.Mislim da bi u trecem pretkolu bilo hladno 30 milja.
Sutra ocekujem neke 24 hiljade plafon.
-
- Kontakt:
Ma druze nije to nista tako bilo kako ti pises ali nije to ni tema da sad ovdje pisemo, vjerovatno vecini to nije ni interesantnomercurial je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:23Cudi me, ipak Lechovih je bilo 100-ak i da su toliki haos napravili pored organiziranog "doceka". Sta bi bilo da ih je bilo 1000. Pokorili bi Bosnu na taj nacin. Ja ipak mislim da su oni ono napravili bas na iznenadjenje, jer ko je ocekivao da su tolike budale. Jos su cekali duboku noc. Sta nisu "sisli" u grad? Tako su mogli napraviti nerede bilo gdje u Bosni, pa reci palili po Sarajevu.. Dok su se Sarajlije poceli okupljati oni su vec bili nazad u hotelu, a policija na terenu.Devedesetka je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:08Nece se to više nikad ponoviti i Spartakovi da su upali vec bi dobili informacije.
ma bit ce, dodji do 6 i bit ce za svaku tribinu, zadnji put da je rasprodan istok bilo je protiv atalante, a i to sat prije utakmiceBeli98 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:29A ne znam hoce li biti istoka dok dodjem iz Jablanice.Volim da ne mislim jos i na karte. Ranije sam u nasoj tur. agenciji u Jab uzimao ali ne nabavljaju vise karte, iz nekog razloga.
NEMA NAZAD
Lechovcima je tada ako neki ne znaju ili se ne sjećaju, s njima došli likovi koji dugo godina nisu imali pravo ulaska u druge države EU, bili pod zabranom zbog huliganstva, a kod nas su došli hladno i lupali se sa Hordama te noći. Katastrofalan propust naše vlasti tada bio, amaterski. To je u drugim državama sve uvezano i imaju podatke.
A jaBordoSaga2 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:29Ne igramo na Koševu ako prodjemoManuel je napisao/la: ↑24 jul 2024, 20:28Ma 500 plafon kakvih 1200.
E sad ako se prodje pa nam naleti Rapid ili Wisla onda ce doci gostujucih minimum 2 milje jer su odlicni navijaci pogotovo Rapidovi.Kako bi samo valjalo da ove prodjemo.Pa to bi bio hajc nevidjeni.Mislim da bi u trecem pretkolu bilo hladno 30 milja.
Sutra ocekujem neke 24 hiljade plafon.

Joj tuge Allahami.Zrinjski na onakvom ruglu moze igrati a mi ne mozemo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Gledam ovog Borca i sve kontam koliko je samo vazna titula i koliko je "lako" upasti u grupe kao prvak. Mi se stvarno moramo uozbiljiti, krajnje je vrijeme. Tuzno da Zrinjski i mozda Borac prije nas prave rezultate.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Vrlo su pametno to odradili prva stvar mogli su oni doci u grad, al' su znali da bi policija sprijecila u rekordnom roku i pohapsila ih.mercurial je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:23Cudi me, ipak Lechovih je bilo 100-ak i da su toliki haos napravili pored organiziranog "doceka". Sta bi bilo da ih je bilo 1000. Pokorili bi Bosnu na taj nacin. Ja ipak mislim da su oni ono napravili bas na iznenadjenje, jer ko je ocekivao da su tolike budale. Jos su cekali duboku noc. Sta nisu "sisli" u grad? Tako su mogli napraviti nerede bilo gdje u Bosni, pa reci palili po Sarajevu.. Dok su se Sarajlije poceli okupljati oni su vec bili nazad u hotelu, a policija na terenu.Devedesetka je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:08Nece se to više nikad ponoviti i Spartakovi da su upali vec bi dobili informacije.
S druge strane bila je izvidnica u gradu koja je dobila po nosu tako da bi oni upali u grad svakako na dan utakmice da ih se nije navece napalo.
Ovako su znali da nismo ni mi toliko na domacem terenu pa im je lakše iz tog ugla bilo + su znali da ce doci do pravog kontakta i tuce u vogosci.
Brojke su dosta slicne bile i ne bi pokorili Bosnu jer Lechovih huligana nema više od tih 120-140..
Jer jedno su huligani, a nešto sasvim drugo navijaci ovi lechovi što su dosli su iskljucivo huligani.
Kad pogledaš momke iznad prvih par redova shvatiš da oni nisu nikakav bauk jednostavno imaju 100+ istreniranih steroidaša i to je to.
-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:47https://www.klix.ba/sport/nogomet/ko-je ... /240724115
Dame i gospodo, BiH novinarstvo![]()

Trenutno korisnika/ca: 72220, amypitar, bordobijeli, feniksptica, Imamkarbarum, Mahalac7, MokraKifla, mosarajvosa83, samoFKS i 86 gostiju.