FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BordoBBoja je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:51Ali ovo je nevjerovatno, ako aBd prodjemo da moramo u zenici igrati
A svinje na onakvom odronu od stadiona igrali grupe
Ovo je iz zvaničnog UEFA pravilnika. Ako je ovo trebalo zrinjskom, već sutra početi na osposobljavanju istih bez obzira na prolaz/neprolaz u naredno pretkolo.Unless stipulated otherwise in these regulations, each match must be played in a stadium that meets the structural criteria defined in the UEFA Stadium Infrastructure Regulations for the relevant category, as follows:
a. category 2 for the first and second qualifying rounds;
b. category 3 for the third qualifying round and play-offs;
UEFA may exceptionally approve a category 2 stadium for the third qualifying round and play-offs provided that all public entrances are equipped with an electronic ticket control system designed to prevent the use of counterfeit tickets and deliver real-time flow rates and entrance numbers to a central point with a view to preventing overcrowding in the stadium as a whole or in individual sectors;
c. category 4 from the league phase to the semi-finals
One čitače su postavili dok sam još u srednju išao, ne pamtim da su dvaput radili. I ta dva puta kada su radili, stoji redar pored čitača i skenira svoju neku karticu da me pusti da prodjem

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Uzeo sam upravo zapad online nadam se vcs da cemo grmiti svi 90min i na kraju slaviti abd !!
**** Spartaka Rajvosa!!

**** Spartaka Rajvosa!!
04.10.2009 !
- Shategabri
- Kontakt:
Trebalo je dosad da se to završi, rizikuješ 12-15 k da ti ne može doći zbog minornog razloga.Objektivac1946 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:56BordoBBoja je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:51Ali ovo je nevjerovatno, ako aBd prodjemo da moramo u zenici igrati
A svinje na onakvom odronu od stadiona igrali grupeOvo je iz zvaničnog UEFA pravilnika. Ako je ovo trebalo zrinjskom, već sutra početi na osposobljavanju istih bez obzira na prolaz/neprolaz u naredno pretkolo.Unless stipulated otherwise in these regulations, each match must be played in a stadium that meets the structural criteria defined in the UEFA Stadium Infrastructure Regulations for the relevant category, as follows:
a. category 2 for the first and second qualifying rounds;
b. category 3 for the third qualifying round and play-offs;
UEFA may exceptionally approve a category 2 stadium for the third qualifying round and play-offs provided that all public entrances are equipped with an electronic ticket control system designed to prevent the use of counterfeit tickets and deliver real-time flow rates and entrance numbers to a central point with a view to preventing overcrowding in the stadium as a whole or in individual sectors;
c. category 4 from the league phase to the semi-finals
One čitače su postavili dok sam još u srednju išao, ne pamtim da su dvaput radili. I ta dva puta kada su radili, stoji redar pored čitača i skenira svoju neku karticu da me pusti da prodjem![]()
Koševo Zapad
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Evo poslijeratna posjeta na euro utakmicama
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- nedimmmm1337
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... aja/478742
Ovo je postalo toliko smiješno sa ovim naslovima mislim hajde ovaj je i okej donekele.
Ali željo kad je prodo 11 hiljada za Grbavicu , pisali se naslovi scene koje ce obici svijet
Ovo je postalo toliko smiješno sa ovim naslovima mislim hajde ovaj je i okej donekele.
Ali željo kad je prodo 11 hiljada za Grbavicu , pisali se naslovi scene koje ce obici svijet

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Veliki broj prodatih ulaznica nema veze sa protivnikom. Raja osjeca da se moze ovo proci, da se moze jos dalje u Europi jer Sarajevo igra dobro. Dobar je trener, zato se jednostavno moralo dovesti jos nekoliko jakih pojacanja do ove utakmice zbog navijaca koji to zasluzuju.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
vanagovanago.banedimmmm1337 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 12:16https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... aja/478742
Ali željo kad je prodo 11 hiljada za Grbavicu , pisali se naslovi scene koje ce obici svijet![]()
....sve drugo će proći!
Usra ga ti sa Baselom i Besiktasom,Sigmom,Maritimom...svaku tu tekmu sam bio,sta je ovo ba...Isto i Marsaslok,Milsami ,SPARTA ,Rapid...STA TI JE OVO KUME STA SI OVO NALUPAO MAJKE TI...
Nisi ti kume Rodni,ti si Triger u originalu

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Raja je zeljna da imamo ekipu. Da daju od sebe 100%. Da nakon dugo vremena opet gledamo fudbal. Godinama vec je ovo bila negledljiva patnja. Anemicnost na terenu i blijede naznake fudbala. Ljudi su prepoznali i te neke momente. Ljudi su zeljni napokon fudbala.
Pored nas, koji bi svakako bilo tu, taman igrali sa juniorima u ekipi. Nas ne pikam
Pored nas, koji bi svakako bilo tu, taman igrali sa juniorima u ekipi. Nas ne pikam

- FKS -
Nekako mi nevjerovatno da je Basel bilo samo 6 hiljada ?! Bio sam,cinilo mi se vise,doduse davno je bilo. Ali 6 hiljada,to je prazan stadion ?!
Celtic je kisa ,Levski samo jedna tribina.
Btw danas Istok ce biti rasprodan,Zapad je ionako nemoguce rasprodati

24-25 sto je s obzirom na nivo takmicenja,protivnika i nas tim -vrh vrhova.

Pogledao jos jednom - Besiktas 14 hiljada

Znaci spisak je gola qita,da ne kazem qurcina.

Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 25 jul 2024, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
wikipedia povlači podakte sa uefe, ja sam ih samo ovdje samo poredao
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Cuj protiv levskog 11000, sta ovaj bulazni, jbt bilo dupke puno, ja na stepenicama stajao
Ne znam odakle si vadio podatke ali dosta ih nije tacno, cak ni blizu

Na prvu ti ne ljava Genk 25.000 , Dynamo 27.000, Besiktas 22.000, Sartid 25.000 , Rapid 12.000, Maritimo 23.000 ... ostalo mi je mrsko sada, ali nisi ti ovo dobro ljudino haha
I da otislo je preko 20k ulaznica

-
- Kontakt:
Ma ovo je totalno netacno. Nekoliko utakmica fulio zestoko s posjetom
Kume protiv Levskog je bio zapad i jug zatvoren...nije ni moglo vise stati.
FK SARAJEVO.