Znaci ti mislis da klubu treba post da je sjever skoro rasprodan a na utakmici 2k ljudi bude? Pa to bi bila najveca sramota ikad
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ovdje ima svakakvih komentara, euforija puca pojedince pa onda mozes svasta procitati.
Kosevo je na 4 tribine.
Vazno je da stadion bude pun, a hoce akobogda.
Kosevo je na 4 tribine.
-
- Kontakt:
Sada je blizu 20k, bice vise do večeras.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2024, 17:32Prošle srijede smo na kraju dana bili na oko 17k, znači sve ispod toga je tanko.
Ja se nadam da idemo na 18.000, što bi značilo da će sutra biti oko 23.000, što bi odlično bilo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uzivajmo buraz.Shategabri je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:19Ma jok, hajmo svi na sjever, pa ko stane, stane.bordospartanac je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:18Ovdje ima svakakvih komentara, euforija puca pojedince pa onda mozes svasta procitati.
Kosevo je na 4 tribine.
Yebo zapad i istok, to treba zatvoriti.
Ja jedva cekam, lijepo je vidjeti sretne i zadovoljne ljude.
Počela ozbiljna predavanja o ljubavi prema klubu.
- skullcrusher
- Kontakt:
Svee znaju i koliko je otislo sjevera i ukupno ulaznica isto ko sto je Mudrazija potpisao ha ja
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Sabura, strpljenja i lagano samo.
Sretno, sve najbolje i do pobjede akobogda.
Sretno, sve najbolje i do pobjede akobogda.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne vjeruj nista. Nema insajdera od kako je @Surreal otjerao @IsmirMirvic s temeskullcrusher je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:25Svee znaju i koliko je otislo sjevera i ukupno ulaznica isto ko sto je Mudrazija potpisao ha ja

Sta ste se upecali na to sto je covjek napisao. Upravu je, dobrim djelom.
Ne odnosi se to sto pise na vas koji niste bili dio sjevera, dio te price. Vise se odnosi na ekipu sa obiljezjima Hz, i koji su dio te price, a odluce da im je "penzija" u 25 .god. Pun ih istok i zapad, sa sve obiljezjima Hz. Zasto onda nosis ta obiljezja i boje grupe, a sjedis na drugoj tribini.
Ostali, koji ste svakako na drugim tribinama uobicajeno, na vas se ne odnosi ta eventualne kritika. Zato ne znam sto se bezveze palite i prozivati covjeka.
Ne odnosi se to sto pise na vas koji niste bili dio sjevera, dio te price. Vise se odnosi na ekipu sa obiljezjima Hz, i koji su dio te price, a odluce da im je "penzija" u 25 .god. Pun ih istok i zapad, sa sve obiljezjima Hz. Zasto onda nosis ta obiljezja i boje grupe, a sjedis na drugoj tribini.
Ostali, koji ste svakako na drugim tribinama uobicajeno, na vas se ne odnosi ta eventualne kritika. Zato ne znam sto se bezveze palite i prozivati covjeka.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 25 jul 2024, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Ima li karata ispred stadiona
Zato jer su i ta obilježja vezana za FKS, ne nosim od goška merch yebote. Drugi razlog je jer je izbor svega bolji nego u klubu, draže mi je dati 35km za kvalitetnu majicu, nego 20/30/40 za smeće i od kvaliteta i od printa.Hajdeee je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:31Sta ste se upecali na to sto je covjek napisao. Upravu je, dobrim djelom.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Može li igrati Kuprešak večeras?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Bit ce vjv za zapad i sjever
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
krenulo se cugat vidim pet sati prije tekme 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ideeeeeeee glupa pricaa, javljaju se najjaci navijaci Sarajeva, javalju se sa najjacim insajderskim koliko je karata ostalo. AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 51 gost.