Sve je ovo i dalje naš evropski san, vidjecemo u ligi kakva im je sprema.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 jul 2024, 18:58Je li neki trener nekad svom nasljedniku ostavio fizicki spremniju ekipu, i cistiju od mahalasa i rekreativaca?
Jedan od profesionalnijih trenera koji nas je vodio. Hvala mu i sretno. O bivsima sve najbolje, nemoj biti takav.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- thenaturalone
- Kontakt:
Tako je. Kakav motiv ima fudbaler koji je igrao za Romu, Inter, Besiktas... kad dodje u Premijer ligu BiH?miky_hz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 18:51Jašta bi,da sje.be i iole profesionalizma koji se pokušava uspostaviti .Nabio bi ga Zekic drugi dan s noge na nogu ko i Penerandu što je,to su te glave u 5 deka.
Prije nešto manje od 3 mjeseca
Adem Ljajić napravio skandal u hotelu, pijan prijetio i policiji: "Sve ću vas pobiti kao paščad"!
Prema njihovim informacijama on je sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju. Oni su htjeli da uđu u bar, recepcionar im je rekao da ne radi i onda je Adem ušao u šank, vrijeđao ga, prijetio, uhvatio za revere, a isto je činilo i NN lice.
"Odbio je policiji da preda ličnu kartu na uvid, vrijeđao je i prijetio policijskim službenicima iz kog razloga je odveden u stanicu. Za vrijeme dovođenja patroli je prijetio da ih je vidio, da će ga zapamtiti, a po dolasku u policijsku stanicu prijetio je riječima 'Sve ću vas pobiti kao paščad'", navodi se u tekstu. On je smješten u hotel sa igračima i rukovodstvom Novog Pazara pred meč sa Železničarom.
Vise volim talentovanog igraca koji zna da moze vise, pa se i trudi, dokazuje, daje 200% sebe.
To ti je isto kao da radis za platu od 50 000 KM i dodjes u drugu firmu raditi za 2 000 KM, kakav imas motiv, nikakav. Dodjes na posao i samo ga odradjujes, ono sto moras.
Ok, ako im dodje Ljaljic to ce njima biti samo loziona, isto kao sto se mi lozili na Penerandu, pratili mu let do SA... na kraju se ispostavi kao totalni promasaj.
ALi razumijem Zelju, njima treba neki hype, nesto sto ce ih razdrmati, sto ce nafurati raju i tim, ali da oni nesto mogu ozbiljno uraditi sa Ljaljicem, ne mogu!
A pa ti si sigurno bio Skijasev deckoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 jul 2024, 18:58Je li neki trener nekad svom nasljedniku ostavio fizicki spremniju ekipu, i cistiju od mahalasa i rekreativaca?
Jedan od profesionalnijih trenera koji nas je vodio. Hvala mu i sretno. O bivsima sve najbolje, nemoj biti takav.

Cim ovako pises o njemu !!

-
- Kontakt:
s ovim na anketi su prekucali
Dobri - s obzirom na sudijske kraðe
Dobri - s obzirom na sudijske kraðe
-
- Kontakt:
Bez Solde u revansu medjutim vraca se Miomir
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
E čuj ne valja Ljajić
Ljajić igračina i popišao bi ligu uzduž i poprijeko.
Ali će doći u željezničare nikad,a možda ni tad.
Ne budite smiješni.

Ne budite smiješni.
Kao i Peneranda, Sušić, Duljević itd.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:32E čuj ne valja Ljajić![]()
Ne budite smiješni.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
Za koliko igraca u historiji ove lige je ovo receno, do sad bi svi tereni istruhli od tolike pisake.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:32E čuj ne valja Ljajić![]()
Ne budite smiješni.
TSS, Zahirovic, Ara Ledzero, Ermin Zec, Penaranda, Bodul... niko ni pisnuo nije.
Jedina imena koja su fkt opravdala ocekivanja su Jajalo, Benko i Stilic. Prva dvojica sad vec poprilicno davno, drugi sistem i format lige i sve.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa dobro realno za ovakvu kondiciju naših igrača velike zasluge ima i Rožman. Prošle godine u ovo doba nismo imali snage od 60 minute.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
E baš si našao s kim ćeš poređenje praviti.Ovi nabrojani mu ni pertle vezati ne mogu po karijeri,a prije nego što tako izvališ provjeri kakvu je sezonu imao prošle godine.H8Z7 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:42Kao i Peneranda, Sušić, Duljević itd.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:32E čuj ne valja Ljajić![]()
Ne budite smiješni.
Fizicka sprema,kondicija nije trajna kategorija. Za 15-30 dana se drasticno moze povecati ili unistiti.
Pokusaj na sebi,pa ces vidjeti.
Neko je bio pisao 800.000eura i 20% od sljedećeg transfera sad ne znam koliko je to tacno
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Legendo koji je to igrač vrijedio 20 mil i igrao ovu ligu?napoleon72 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:44Za koliko igraca u historiji ove lige je ovo receno, do sad bi svi tereni istruhli od tolike pisake.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:32E čuj ne valja Ljajić![]()
Ne budite smiješni.
TSS, Zahirovic, Ara Ledzero, Ermin Zec, Penaranda, Bodul... niko ni pisnuo nije.
Jedina imena koja su fkt opravdala ocekivanja su Jajalo, Benko i Stilic. Prva dvojica sad vec poprilicno davno, drugi sistem i format lige i sve.
Čuj Bodul,Ermin Zec hahhaha
Čovjek igrao za Romu,Inter,Fiorentinu...Zahirović,Duljević,Sušić i slični ublehaši ga na tv u gledali ko i mi.
Ne provaljujte se tako vam Boga,Ljajića možete sa Dzekom porediti ne sa ovim polovnjacima.
I naravo da neće doći u vasu miskin.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 26 jul 2024, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad. To da je tako, ne bi se nase pola ekipe ispovrjedjivalo kad je dosao rozman.
Nije to tako jednostavno, imas trenutni ritam i konstantu, periodizacije, nije to bas tako jer da jeste, svaki igrac bi rekao e sad odoh da treniram mjesec i igrao za real s ne Buducnosti banovice. Kapacitet pluca, opterecenje, oporavak i sve to se stice kontinuitetom, zekic da je uzeo od zalizanog ekipu vjerovatno bi padali u 70 nekoj...
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 26 jul 2024, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Top anketa na viber grupi za članove 
Sta je pogresno rekao? Yebo li te penito tvoj, obojica ti otjerali igracinu.Antikloc je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:26A pa ti si sigurno bio Skijasev deckoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑26 jul 2024, 18:58Je li neki trener nekad svom nasljedniku ostavio fizicki spremniju ekipu, i cistiju od mahalasa i rekreativaca?
Jedan od profesionalnijih trenera koji nas je vodio. Hvala mu i sretno. O bivsima sve najbolje, nemoj biti takav.![]()
Cim ovako pises o njemu !!![]()
Najprofesionalniji trener kojeg smo imali i tjt
Kakvu je sezonu imao? Zabio u istoj ligi jedan gol više od našeg Djordjevica koji je btw defanzvniji od njega,jaka stvarSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:51E baš si našao s kim ćeš poređenje praviti.Ovi nabrojani mu ni pertle vezati ne mogu po karijeri,a prije nego što tako izvališ provjeri kakvu je sezonu imao prošle godine.H8Z7 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:42Kao i Peneranda, Sušić, Duljević itd.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:32E čuj ne valja Ljajić![]()
Ne budite smiješni.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nikad, transformacija traje najmanje 9 mjeseci i to da kreneš u augustu i završiš u junu. Pod uvjetom da radiš sa istim igračima čitav taj proces.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 40 gostiju.