Hajde hvala bogu niste toliko ograisali da nam znate i organizaciju kluba, ali evo da naucis i to kad vec mrzis da mozes skroz biti upucen.
Zeljeznicar ima skupstinu koja moze odobriti ili ne odobriti neki prijedlog ili ne ukazati povjerenje upravi, a u skupstini su, pazi cuda, NAVIJACI.
Ne kazem da je to najbolje ali ipak nije klub jednog covjeka, a klub i dalje dobija pomoc od grada i drzave. Recimo to ovako, mi smo rezimski klub jer nam je trenutno politila uletila u klub zbog nasih nekih gluposti koje radimo vec godinama. A vi niste rezimski klub jer ste osnovani od strane rezima, zivjeli i zivite od strane rezima iako ste trenutno privatni klub, i dalje uzivate rezimski poklonjen stadion, rezimski poklonjene travnjake. Vi ste kao ona neka privatna firma iz RS gdje svi drzavni tenderi idu vama al i dalje odbijate priznati drzavu, a u ovom slucaju odbijate priznati da uzivate u svim pogodnostima budzeta kao sto uzivamo i mi. Znaci nista vise od vas nismo dobili.
A ako dodamo da taj vas privatnik razvija odlicne konekcije tzv NETWORKING u savezu (protiv kojeg se vi borite satro) i sa ljudima iz samog vrha saveza, drugim rijecima polira im motku, onda dolazimo do zakljucka da se vi zaista borite posteno i samo se uzdate u se i u svoje kljuse. Na stranu sve, covjek trosi svoje pare i to je to ali pricati o nekakvom postenju ili rezimskim stvarima, vi imate najmanje kredita za to, iz tog razloga se i lizete sa mostarcima, da vam bude lakse da ima neko gori i od vas u tom poslu. A iz istog razloga pokusavate izjednaciti nas i vas, ljepoto.
I ne zaboravi jedno, vas jedan vlasnik (mid asia) voli kladaru vise nego bilo sta jer s njom oere pare, on vam je tata. A vas drugi vlasnik (american guy) vam je babo i moram priznati, po ulozenim parama on zaista voli BORDO, ali vise od toga voli BIJELO. Tako da kroz par godina ako ne napravite veci iskorak i ovaj ode, sta ce biti sa tim njegovim pozajmicama, nesto ne vjerujem da ce vam ova dijaspora sa eu tekmi pomoci.. znaci tata i babo, gej zajednica, vi i ugaseni takodjer, mislim da bi vi navijaci kao dokaz da se nesto pitate u klubu trebali dostaviti prijedlog o promjeni imena (tj vracanju) u Torpedheri i to bi vjerovatno bio i jedini prijedlog koji bi vam i bio usvojen od nastranog guy-a