Ego. Upravo tako. Mada je Misimović yeben igrač i baš je napravio mašineriju, ovaj naš nije a misli da jeste. Na kraju, kad radiš kontra kluba ne možeš očekivati rezultate ni podršku, a sljedeći potez je bacanje pod voz Čanadija i Zvonića nakon 2 kiksa. Iskreno, nisam razumio vaš hejt prema Misimoviću dok evo to ne vidim u svom klubu sada. A ovo je mini verzija, i neće vjerovatno dočekati ekspanziju kao kod vas jer ima iza sebe prethodnika koji je zakucao ljestvicu uspješnosti i neće ovog' niko puno žaliti.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:16Moze se povuci dosta paralela izmedju ovoga sto se sad desava kod vas i nas za vrijeme Misimovica. Kod nas se znalo, ako se igrac ispostavio pojacanjem, onda ga je Miske doveo. Ako se ispostavio kao fula, doveo ga je trener, SD, neko deseti.![]()
Znali su i kod nas ovako da izlete, pa i Miske licno da se pohvali da je nekoga doveo, pa se onda botovi malo pogube. Ne znam stvarno sto ozbiljnim i uspjesnim ljudima treba da tako lazu i muljaju, valjda ego.
Ja ti garantujem da ce i vama isto supljirat, ako vec nisu. Vidjeces ako ubedete sa jednim igracem krenuce prica da ga je doveo koga vec brane vasi botovi, a ako bude flop, bice ovaj Canadi kriv ili neko treci.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 jul 2024, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Kad ti imas igru 15 Vica tu ne pomaze, vidjecemo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:14Daj ba dosta glupih viceva pored Dodika i Vice da dominiras hahha al dobar vic
Duga i komplikovana prica je oko Misketa. Ne da mi se duboko u tu temu, jer kod nas smorise s tim, a davna je proslost. Uradio je mnoge odlicne stvari, a negdje nas toliko unazadio da i sad placamo greske. Paralele su radi pokusaja da se odbrani kod vas i sto ne treba, botovanja i tih stvari, ali razumjeli smo se svakako. Nisam upucen ko je kod vas opozicija i ko bi preuzeo klub da ovi odu, ali ako nastave kako su krenuli u zadnje vrijeme nece oni jos dugo.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:43Ego. Upravo tako. Mada je Misimović yeben igrač i baš je napravio mašineriju, ovaj naš nije a misli da jeste. Na kraju, kad radiš kontra kluba ne možeš očekivati rezultate ni podršku, a sljedeći potez je bacanje pod voz Čanadija i Zvonića nakon 2 kiksa. Iskreno, nisam razumio vaš hejt prema Misimoviću dok evo to ne vidim u svom klubu sada. A ovo je mini verzija, i neće vjerovatno dočekati ekspanziju kao kod vas jer ima iza sebe prethodnika koji je zakucao ljestvicu uspješnosti i neće ovog' niko puno žaliti.Bumbaclat je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:16Moze se povuci dosta paralela izmedju ovoga sto se sad desava kod vas i nas za vrijeme Misimovica. Kod nas se znalo, ako se igrac ispostavio pojacanjem, onda ga je Miske doveo. Ako se ispostavio kao fula, doveo ga je trener, SD, neko deseti.![]()
Znali su i kod nas ovako da izlete, pa i Miske licno da se pohvali da je nekoga doveo, pa se onda botovi malo pogube. Ne znam stvarno sto ozbiljnim i uspjesnim ljudima treba da tako lazu i muljaju, valjda ego.
Ja ti garantujem da ce i vama isto supljirat, ako vec nisu. Vidjeces ako ubedete sa jednim igracem krenuce prica da ga je doveo koga vec brane vasi botovi, a ako bude flop, bice ovaj Canadi kriv ili neko treci.
- PeppermintSA
- Kontakt:
je bo te, lobotomija fkt misli da je sve bilo dogovoreno s Ljajićem.
Koliko sam uspio pohvatati, službena verzija je sljedeća: don Badžak okupio tim od 5-6 meljinih milionera, ponudili su Ljajiću avione i kamione, on pristao, ali je tražio da mu daju do ponedjeljka da spakuje ženu i djecu (otud ona priča o sudbonosnom ponedjeljku). Meljine neiskvarene junoše naivno pristaše uz dzentlmenski dogovor i stisak ruke bez potpisanog predugovora, međutim pročulo se po sandžaku da je meljina ekspedicija došla s punim đakom keša, potegnuli se telefoni, pazarska čaršija se digla na noge, Rasim Ljajić se aktivirao, rodoljubne sandže upoznale i despot Vučka sa situacijom i na kraju je Ljajić pod velikim pritiskom sandžačkog društveno-političkog establišmenta u sprezi sa fudbalskom Srbijom, savezom i ligom morao da povuće datu riječ pa je meljo ostao suhe kite.
kome smeta moćan željkan?
Ali haj nema veze, pare su tu, nek ih don Badžak preusmjeri na nekog drugog kapitalca. Moj prijedlog je da pokušaju s Antom Rebićem, ali da ovaj put pošalju i delegaciju lobotomije da mu objasne šta je to željin dnk i šta je to željina filozofija. Predlažem da metnu bulenta biščevića šibicara na čelo delegacije da omađija Antu. Mogu mu ponijeti i porciju ćevapa iz Želje da osjeti plavu gastromiju, a dok klopa da mu puste video čuvenog vatrometa za 100 godina gospodina, pa tek onda da Badžak izađe iz torte s financijskom ponudom. Uglavnom, bitan je nijjet, Badžak ga očigledno ima a lobotomija je spremna za jednog kapitalca. Nakon što je propala opcija za Džekin povratak, pa zatim i Estonac pobjegao, Pjanić isključio telefon, Prcić iščupao kabl za internet, Ljajić izradio, Prijović se počeo praviti mrtav, plava lokomotiva mora pronaći alternativno rješenje. Inače, ideja je odlična. Okružiti nekog svjetski poznatog žoga bonito fudbalera Husom Karjaševićem, Drinom, žućkastim papčićem Karićem i Zubanovim maksumčetom ko onomad kad je Anži doveo Etaa.
Ni titula nije daleko. 

Zadnja izmjena: PeppermintSA, dana/u 31 jul 2024, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Je l' realno da je lik u pola 2 napisao ovoliki tekst o rivalskom klubu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Meraak1921
- Kontakt:
Da sam pitar ja , ne bih imo sna..19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:51Je l' realno da je lik u pola 2 napisao ovoliki tekst o rivalskom klubu?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jbg, nisam stigao ispratiti sva dešavanja u dolini dugova, kad ono imam šta pročitati.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:51Je l' realno da je lik u pola 2 napisao ovoliki tekst o rivalskom klubu?

-
- Kontakt:
Svaka cast brate, i @pitarsam bi ti pozavidio na onolikom esejuPeppermintSA je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:58Jbg, nisam stigao ispratiti sva dešavanja u dolini dugova, kad ono imam šta pročitati.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:51Je l' realno da je lik u pola 2 napisao ovoliki tekst o rivalskom klubu?![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Al sta kazu, i auto mu obezbijedili
Pa tito te yebo sad komercijalista ovako ima auto obezbijedjeno

Pa tito te yebo sad komercijalista ovako ima auto obezbijedjeno

- TurkishAirlines
Na Grbavici uvijek lijepe ljucke price
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Mene dere neka pozitiva da bi mogli uc u grupnu fazu..
Nepamtim kad smo imali ovaku sinergiju mirvic pickice igraci navijaci TRENER, cak i ojebine iz politike bar iz kantona nisu protiv nas bar su u nekoj leri sto nije bio slucaj prije..
IGRAJ SARAJVO I POBJEDI
**** MATER GRBAVICKOJ BJEDI

Nepamtim kad smo imali ovaku sinergiju mirvic pickice igraci navijaci TRENER, cak i ojebine iz politike bar iz kantona nisu protiv nas bar su u nekoj leri sto nije bio slucaj prije..
IGRAJ SARAJVO I POBJEDI

-
- Kontakt:
Nije iskljucivo da necemo ucizeljovolimte je napisao/la: ↑31 jul 2024, 08:36Mene dere neka pozitiva da bi mogli uc u grupnu fazu..
IGRAJ SARAJVO I POBJEDI
![]()

Salim se naravno da je veceras proci pa cemo vidjeti dokle se moze ici naprijed

04.10.2009 !
- Shategabri
- Kontakt:
Kažu političari su ogledalo naroda.Argentina je napisao/la: ↑30 jul 2024, 17:01Da dolaze na tekmu (Pjanic, Ljaljic i slicni), ja ne bih povjerovao, a kamoli u roster. Ali nasem narodu, bez obzira na klub, bacis mrvice i odmah se upecaju.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:36Bilo je i kod nas svakakvih provala, al ovo kod komšiluka sa Ljajićem i pogotovo Pjanićem...pa niste djeca da u to povjerujete...nikakve logike ništa da se to desi.
Al eto, nek se raja veseli.
Najbolji primjer penjanja su stadioni, pa jedno milion obecanja/projekata/rjesenja je napravljeno i za Kosevo i Grbavicu, a nista se nije desilo, a vecina se dobro upecala na te stvari i to vjerovala uniste![]()
Pogledaj nam samo kockaste glave koje nas kao vode u bolje sutra

Nije onda ni čudo što vjerujemo u svakakve šarene laže.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam koji će vam ako i jeste?!Virtu4l je napisao/la: ↑30 jul 2024, 17:21Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:36Bilo je i kod nas svakakvih provala, al ovo kod komšiluka sa Ljajićem i pogotovo Pjanićem...pa niste djeca da u to povjerujete...nikakve logike ništa da se to desi.
Al eto, nek se raja veseli.
Sa Ljajićem je sve bilo dogovoreno, ali nesposobna uprava je uprskala dogovoren posao. Dali su dovoljno vremena Pazarcima da ga ubijede da ostane. Bio bi najplaćeniji igrač lige i šteta što nije došao, bila bi to sjajna stvar za naš fudbal.
Nama je Hasić recimo koji je daleko manja zvijezda i koji je dosta mlađi bio samo teret.
Zamisli ovog kad bi upao u Sarajevo, ne bi izlazio iz klubova.
On da je profesionalac, ne bi danas igrao u Novom Pazaru.
Koševo Zapad
Jaci ce igraci biti kad drugu ligu spoje i samim tim prva liga dobiti na kvaliteti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ljajić ih je ispalio jer je dobio bolju lovu od NP-a na kraju. I nek prestanu biti debili što im igrači ne žele da dođu, nazor pucaju visoko, jer ima pare nisu problem, problem im je što su nezdrava sredina, klubom upravljaju krezubi sa juga, neorganozovan i nesređen klub, i na sve to imaju loše sastavljenu ekipu koja se ne bori nizašta, odnosno za sredinu tabele ili opstanak, tako da nijedan ozbiljniji igrač neće da im dođe. Mnogi su ih zbog toga ispalili.
Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 09:26Zamisli ovog kad bi upao u Sarajevo, ne bi izlazio iz klubova.
Tu griješiš, on je i danas zvijer, što uostalom potvrđuje njegova statistika u srbijanskoj ligi.
Frajer živi porodičan život, trenira kao lud i ne znam odakle takva percepcija prema njemu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sretno ekipama Sarajeva i Borca danas.
Realno Sarajevo ima malo vece sanse za prolaz mada ja Borac nebi otpisivao.
Realno Sarajevo ima malo vece sanse za prolaz mada ja Borac nebi otpisivao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dok su igrali za reprezentaciju on i Kolarov su bili prva šank linija. Zatvarali splavove i bili sinonim za kurcobolju.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:33Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 09:26Zamisli ovog kad bi upao u Sarajevo, ne bi izlazio iz klubova.
Tu griješiš, on je i danas zvijer, što uostalom potvrđuje njegova statistika u srbijanskoj ligi.
Frajer živi porodičan život, trenira kao lud i ne znam odakle takva percepcija prema njemu.![]()
Nije ta reprezentacija nikakvo mjerilo, tu je 95% igrača sinonim za kurcobolju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], juka55, mamonelafo, rishovski i 53 gosta.