Kazem vremenski, u to vrijeme su zivjeli nesportski. Ne znam kakav je danas Ljajic.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zar nije prije 2-3 mjeseca divljao po nekom hotelu u Srbiji, pijan prijetio da ce ubiti policajce ili tako nesto? Bila je ta vijest ovdje na portalu.
Poznat je i od prije po tome.
Poznat je i od prije po tome.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- imekorisnicko
- Kontakt:
Zato što alternativa dovođenju Ljajića nije bila dovesti 3,4 ciljana pojačanja ( za novac nuđen Ademu se mogu dovesti 3,4 top pojačanja). U situaciji Ljajić ili ništa bolje Ljajić. Naravno sve ovo pokazuje apsolutni nedostatak strategije i ideje ljudi koje vode klub.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 09:26Ne znam koji će vam ako i jeste?!Virtu4l je napisao/la: ↑30 jul 2024, 17:21Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:36Bilo je i kod nas svakakvih provala, al ovo kod komšiluka sa Ljajićem i pogotovo Pjanićem...pa niste djeca da u to povjerujete...nikakve logike ništa da se to desi.
Al eto, nek se raja veseli.
Sa Ljajićem je sve bilo dogovoreno, ali nesposobna uprava je uprskala dogovoren posao. Dali su dovoljno vremena Pazarcima da ga ubijede da ostane. Bio bi najplaćeniji igrač lige i šteta što nije došao, bila bi to sjajna stvar za naš fudbal.
Nama je Hasić recimo koji je daleko manja zvijezda i koji je dosta mlađi bio samo teret.
Zamisli ovog kad bi upao u Sarajevo, ne bi izlazio iz klubova.
On da je profesionalac, ne bi danas igrao u Novom Pazaru.
- bagniadiluca
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... i-15462008Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:33Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 09:26Zamisli ovog kad bi upao u Sarajevo, ne bi izlazio iz klubova.
On da je profesionalac, ne bi danas igrao u Novom Pazaru.
Tu griješiš, on je i danas zvijer, što uostalom potvrđuje njegova statistika u srbijanskoj ligi.
Frajer živi porodičan život, trenira kao lud i ne znam odakle takva percepcija prema njemu.![]()
Nekad mu se omakne

Jel i sa Sofijom živio porodičan život

Brother from another mother Damira Dž.

Koševo Zapad
Ma kakvi ba srbijanski tabloidi, to je najveće smeće. Lik trenira kao lud, igra odličan fudbal i bio bi najbolji igrač lige.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:55https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... i-15462008
Nekad mu se omakne![]()
Jel i sa Sofijom živio porodičan život![]()
![]()
Brother from another mother Damira Dž.![]()
To što je prije 10 godina ludovao i divljao je stara priča. Danas to nije ni blizu tako.
Meni se to nije sviđalo od početka, to sam i pisao, da je bolje dovesti tri solidna igrača za te pare, ali jbg, Badžak je izrazio želju da ga dovede i da ga plaća.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma opet mi nije jasno, nije toliko u godinama, a igra u Novom Pazaru. Uz dužno poštovanje, al tu se trebao vratiti sa 38-40, a ne sad.Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:17Ma kakvi ba srbijanski tabloidi, to je najveće smeće. Lik trenira kao lud, igra odličan fudbal i bio bi najbolji igrač lige.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:55https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... i-15462008
Nekad mu se omakne![]()
![]()
To što je prije 10 godina ludovao i divljao je stara priča. Danas to nije ni blizu tako.
Meni se to nije sviđalo od početka, to sam i pisao, da je bolje dovesti tri solidna igrača za te pare, ali jbg, Badžak je izrazio želju da ga dovede i da ga plaća.
Sve i da je došao i da pokaže top nivo, vama to ne bi bilo rješenje.
Koševo Zapad
PIŠE: Gradimir ĐukarićOBJAVLJENO: 18. svibanj 2024. 11:13Virtu4l je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:17Ma kakvi ba srbijanski tabloidi, to je najveće smeće. Lik trenira kao lud, igra odličan fudbal i bio bi najbolji igrač lige.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:55https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... i-15462008
Nekad mu se omakne![]()
![]()
Kakvih 10 godina sta pricas mitomanu
Bogme središe i da im Gruzijac napad predvodi iduće sezone. Nije baš onaj originalni al' kad nemaš za Jaffu i Tops je dobar.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
Nemam ni najmanju sumnju da će se ovaj Musolini proslaviti već u drugom kolu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jesi li spreman
Ma u našoj ligi to to ništa ne znači.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:20Ne znam kako uopste nadju lika iz druge lige Koreje, kakve su to seme? Prema TM, 7 utakmica, nula golova.
-
- Kontakt:
Nisu bas svi podaci na TM.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:20Ne znam kako uopste nadju lika iz druge lige Koreje, kakve su to seme? Prema TM, 7 utakmica, nula golova.
Sezona 22/23 - 29 utakmica, 14 golova i 3 asist
Sezona 23/24 - 31 ut, 17 golova i 4 asist.
U martu ove godine presao u 2. ligu JK, 7 ytakmica bez pogotka i asist, nije se nesto ni naigrao
Moze biti pogodak, a veoma lako i ćutuk

-
- Kontakt:
Spid je opasna droga19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:51Je l' realno da je lik u pola 2 napisao ovoliki tekst o rivalskom klubu?

Ma Velež je uvijek imao smisla za tu egzotiku, pa sjetimo se onoga sa Solomonskih Ostrva. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa jest, imali su i onog Iranca nedavno. Gdje je taj nestao uopste?
- KONTRASVIH
- Kontakt: