Ma moji fazoni vala nisu, nisu nikad bili, niti će biti.

I za tebe isto vrijedi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma moji fazoni vala nisu, nisu nikad bili, niti će biti.
I za tebe isto vrijedi.
Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.
Ne znam otkud im to kad je prodano 615 ulaznica za nas dio stadiona. Mozda misle i na navijace koji ce biti pomijesani zajedno sa domacim, ko zna.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:41Treba bez obzira raditi na tome da se može igrati na Koševu.JavierBosnia je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:34Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
Nisu to neki uslovi koji se ne mogu obezbjediti.
Inače, ss piše da će naših biti oko milju u TrnavU.
Jedni od vecih fašista u evropi i oni i Krakow još se lizu s srbima tako da je ovo pišanje po ustima kako god okreneš.Atlanta je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:48Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.
A oni iz Krakowa(aBd nas naredni protivnik) su 50 puta gori. Krakow je grad nozeva, macetama napadaju ljude, ogromni fasisti koji mrze muslimane.
Za sve njih mi smo gospoda. Ako nista ja kad se istovarim u WC-u, operem pakas i ruke.
Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.Atlanta je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:48Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.
A oni iz Krakowa(aBd nas naredni protivnik) su 50 puta gori. Krakow je grad nozeva, macetama napadaju ljude, ogromni fasisti koji mrze muslimane.
Za sve njih mi smo gospoda. Ako nista ja kad se istovarim u WC-u, operem pakas i ruke.
Vidi brate, shvatam ja tebe sta hoces da kazes. Isto tako mozes reci "sto nam je rat trebao, omladina dzaba izgide, evo opet se zivi i skupa zivimo i radimo kao i prije". Skontaj da je nekad neko u svijetu odlucio da prebije navijaca drugog kluba i da je malo po malo to izraslo u subkulturu kojoj se prikljucuju ljudi svih uzrasta zeljni adrenalina. Ja takodje nisam u ultra svijetu al ne mogu reci "glupa vam furka". Ako odlucis da napravis krpu i stanes iza nje na tribini, ocekuj da ce neko htjet da tu krpu uzme i zapali je. Ovi iz Trnave su neki ultrasi, furaju se na huliganstvo, pa eto dobili su lekciju. Sto Celticove niko nije prebio? Ljudi dosli u Sarajevo i vazdan cugali u Celtic pubu, nisu dio te price i niko ih i ne dira. Danasnju ultra scenu drzi istocna Evropa i tamo uvijek mozes ocekivat sve, ako nisi spreman na to nemoj ic na ta gostovanja i cao.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.Atlanta je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:48Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.
A za ove tuce i to, ne vrijedi zivota, ne vrijedi modrice, ode Vedran ima vec 15 20 godina, bolje bi bilo da je prije par dana dozivio onu atmosferu i prozivio tih 15 20 godina, nego sto ni kriv ni duzan nastrada, radi cega?
Hocu reci, **** ultra, eno dodjose oni iz Poljske posutase sve redom na Vogosci, i sta sad, mi i dalje volimo bodrimo, nista se promjenilo nije, i da je neko nastradao nista se promjenilo ne bi, samo tog nekog bilo ne bi, zajedno sa jos par ojadjenih za cijeli zivot clanova porodice
I ja sam to vidio, a ne znam kako će znati ko navija za FKS ako nije na tribini koja je predviđena za goste?!MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:51Ne znam otkud im to kad je prodano 615 ulaznica za nas dio stadiona. Mozda misle i na navijace koji ce biti pomijesani zajedno sa domacim, ko zna.Shategabri je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:41Treba bez obzira raditi na tome da se može igrati na Koševu.JavierBosnia je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:34Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
Nisu to neki uslovi koji se ne mogu obezbjediti.
Inače, ss piše da će naših biti oko milju u TrnavU.
Nema teorije da ce Horde upasti u Krakow. I mnogo ozbiljnije grupe od Hz nisu se usudile da to urade.Devedesetka je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:01Jedni od vecih fašista u evropi i oni i Krakow još se lizu s srbima tako da je ovo pišanje po ustima kako god okreneš.Atlanta je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:48Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.
Sumnjam da ce momci u Krakow upasti za to ti vec trebaju prava muda.
Uvijek mi je bilo fascinantno kad o t9me pricaju ljudi koji nisu taj zivot zivjeli ili bili u tom fazonu,niko ne komentarise kad pijes pivu,gledas tekmu niti ko trazi od simpatizera da zive ultra zivotnokee je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:07Druze ne kontas se u ultras furke i bolje ne komentarisi, jer ispadas smijesan. Ok, razumjeli smo ti si za druzenje, piva sok pred utakmicu sa drugim navijacima itd. Lijepo je to ali..
Ne ide to tako kad si u drugim fazonima i kad imas grupu koja se smatra ultras.
I ovi mma iz Lecha su napadniti sa nase strane bez obzira sto se s njima nije moglo na sake, horde nisu dozvolile da se upadne u centar grada i kurci..
Kume šta je pogrešno što ne znam, zanima me, pitam - ne moraš sraat odmah
Jako je glupo uzimati Vedrana kao primjer. Vedran je ubijen u Lištici od strane policajca koji je pucao u masu nenaoružanih ljudi tokom rata između policija i stanovnika s jedne strane i navijačke grupe s druge strane. Pored Vedrana još momaka je ranjeno. To nije bio navijački sukob nego rat.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.Atlanta je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:48Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.
A za ove tuce i to, ne vrijedi zivota, ne vrijedi modrice, ode Vedran ima vec 15 20 godina, bolje bi bilo da je prije par dana dozivio onu atmosferu i prozivio tih 15 20 godina, nego sto ni kriv ni duzan nastrada, radi cega?
Hocu reci, **** ultra, eno dodjose oni iz Poljske posutase sve redom na Vogosci, i sta sad, mi i dalje volimo bodrimo, nista se promjenilo nije, i da je neko nastradao nista se promjenilo ne bi, samo tog nekog bilo ne bi, zajedno sa jos par ojadjenih za cijeli zivot clanova porodice