FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
47
28%

Ukupno glasova: 167

Morpheus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Morpheus » 31 jul 2024, 13:47

Bordo10 je napisao/la:
31 jul 2024, 13:31
Ma vala su vam tuzni ti vasi ultra fazoni, bolje da ste se okupili zajedno na tim trgovima pjevali i druzili se, stvarali lijepe i pozitivne uspomene.
Ma moji fazoni vala nisu, nisu nikad bili, niti će biti. :mrgreen: Nego, samo ti kažem da griješiš. To je tako u tom navijačkom svijetu i to se neće promijeniti.
ronaldo99 je napisao/la:
31 jul 2024, 13:38
Upravo ovo , koji qurac se glumi neki fazon, odes u tudju zemlji das pare koje si mozda i posudio da odes, dobijes po nosu ne pogledas tekmu, zavrsis u zatvoru ili jos gore neko te izbode, al eto to je fazon izgleda
I za tebe isto vrijedi. :D To ti je tako, navijački svijet, iako ja nisam u ovom svijetu, moj navijački svijet je miran. :mrgreen:

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 31 jul 2024, 13:48

Bordo10 je napisao/la:
Ma vala su vam tuzni ti vasi ultra fazoni, bolje da ste se okupili zajedno na tim trgovima pjevali i druzili se, stvarali lijepe i pozitivne uspomene.
Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.

A oni iz Krakowa(aBd nas naredni protivnik) su 50 puta gori. Krakow je grad nozeva, macetama napadaju ljude, ogromni fasisti koji mrze muslimane.

Za sve njih mi smo gospoda. Ako nista ja kad se istovarim u WC-u, operem pakas i ruke.
U INAT SVIMA

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 jul 2024, 13:51

Shategabri je napisao/la:
31 jul 2024, 11:41
JavierBosnia je napisao/la:
31 jul 2024, 11:34
Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
Treba bez obzira raditi na tome da se može igrati na Koševu.
Nisu to neki uslovi koji se ne mogu obezbjediti.

Inače, ss piše da će naših biti oko milju u TrnavU.
Ne znam otkud im to kad je prodano 615 ulaznica za nas dio stadiona. Mozda misle i na navijace koji ce biti pomijesani zajedno sa domacim, ko zna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 31 jul 2024, 13:52

sinoć pred spavanje dovim Gospodaru za Palestinu i za FK Sarajevo. kad sam ustao jutros vidim vođa Hamasa ubijen.

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 31 jul 2024, 14:01

Atlanta je napisao/la:
31 jul 2024, 13:48
Bordo10 je napisao/la:
Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.

A oni iz Krakowa(aBd nas naredni protivnik) su 50 puta gori. Krakow je grad nozeva, macetama napadaju ljude, ogromni fasisti koji mrze muslimane.

Za sve njih mi smo gospoda. Ako nista ja kad se istovarim u WC-u, operem pakas i ruke.
Jedni od vecih fašista u evropi i oni i Krakow još se lizu s srbima tako da je ovo pišanje po ustima kako god okreneš.

Sumnjam da ce momci u Krakow upasti za to ti vec trebaju prava muda.

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 31 jul 2024, 14:02

Atlanta je napisao/la:
Bordo10 je napisao/la:

Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.
A za ove tuce i to, ne vrijedi zivota, ne vrijedi modrice, ode Vedran ima vec 15 20 godina, bolje bi bilo da je prije par dana dozivio onu atmosferu i prozivio tih 15 20 godina, nego sto ni kriv ni duzan nastrada, radi cega?
Hocu reci, **** ultra, eno dodjose oni iz Poljske posutase sve redom na Vogosci, i sta sad, mi i dalje volimo bodrimo, nista se promjenilo nije, i da je neko nastradao nista se promjenilo ne bi, samo tog nekog bilo ne bi, zajedno sa jos par ojadjenih za cijeli zivot clanova porodice

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 31 jul 2024, 14:07

Druze ne kontas se u ultras furke i bolje ne komentarisi, jer ispadas smijesan. Ok, razumjeli smo ti si za druzenje, piva sok pred utakmicu sa drugim navijacima itd. Lijepo je to ali..
Ne ide to tako kad si u drugim fazonima i kad imas grupu koja se smatra ultras.
I ovi mma iz Lecha su napadniti sa nase strane bez obzira sto se s njima nije moglo na sake, horde nisu dozvolile da se upadne u centar grada i kurci..

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 31 jul 2024, 14:15

slika
....sve drugo će proći!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 jul 2024, 14:16

Bordo10 je napisao/la:
31 jul 2024, 14:02
Atlanta je napisao/la:
Bordo10 je napisao/la:

Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.
A za ove tuce i to, ne vrijedi zivota, ne vrijedi modrice, ode Vedran ima vec 15 20 godina, bolje bi bilo da je prije par dana dozivio onu atmosferu i prozivio tih 15 20 godina, nego sto ni kriv ni duzan nastrada, radi cega?
Hocu reci, **** ultra, eno dodjose oni iz Poljske posutase sve redom na Vogosci, i sta sad, mi i dalje volimo bodrimo, nista se promjenilo nije, i da je neko nastradao nista se promjenilo ne bi, samo tog nekog bilo ne bi, zajedno sa jos par ojadjenih za cijeli zivot clanova porodice
Vidi brate, shvatam ja tebe sta hoces da kazes. Isto tako mozes reci "sto nam je rat trebao, omladina dzaba izgide, evo opet se zivi i skupa zivimo i radimo kao i prije". Skontaj da je nekad neko u svijetu odlucio da prebije navijaca drugog kluba i da je malo po malo to izraslo u subkulturu kojoj se prikljucuju ljudi svih uzrasta zeljni adrenalina. Ja takodje nisam u ultra svijetu al ne mogu reci "glupa vam furka". Ako odlucis da napravis krpu i stanes iza nje na tribini, ocekuj da ce neko htjet da tu krpu uzme i zapali je. Ovi iz Trnave su neki ultrasi, furaju se na huliganstvo, pa eto dobili su lekciju. Sto Celticove niko nije prebio? Ljudi dosli u Sarajevo i vazdan cugali u Celtic pubu, nisu dio te price i niko ih i ne dira. Danasnju ultra scenu drzi istocna Evropa i tamo uvijek mozes ocekivat sve, ako nisi spreman na to nemoj ic na ta gostovanja i cao.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 31 jul 2024, 14:19

MortemHz je napisao/la:
31 jul 2024, 13:51
Shategabri je napisao/la:
31 jul 2024, 11:41
JavierBosnia je napisao/la:
31 jul 2024, 11:34
Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
Treba bez obzira raditi na tome da se može igrati na Koševu.
Nisu to neki uslovi koji se ne mogu obezbjediti.

Inače, ss piše da će naših biti oko milju u TrnavU.
Ne znam otkud im to kad je prodano 615 ulaznica za nas dio stadiona. Mozda misle i na navijace koji ce biti pomijesani zajedno sa domacim, ko zna.
I ja sam to vidio, a ne znam kako će znati ko navija za FKS ako nije na tribini koja je predviđena za goste?!

Dobro, pisali su i za goste da ih dolazi 300-400, pa smo vidjeli da nije ni blizu.
Realnije je ovih nekih 600.
Koševo Zapad

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 31 jul 2024, 14:20

Devedesetka je napisao/la:
31 jul 2024, 14:01
Atlanta je napisao/la:
Bordo10 je napisao/la:

Jedni od vecih fašista u evropi i oni i Krakow još se lizu s srbima tako da je ovo pišanje po ustima kako god okreneš.

Sumnjam da ce momci u Krakow upasti za to ti vec trebaju prava muda.
Nema teorije da ce Horde upasti u Krakow. I mnogo ozbiljnije grupe od Hz nisu se usudile da to urade.

U Poljskoj je nesto slicno kao i u Srbiji. Vodje grupa su bliske sa strankom Zakon i Pravda a to su veliki poljski nacionalisti. Ultrasi odradjuju prljave poslove za njih, a od stranke dobijaju pare i sta sve ne.

U slucaju nedo Bog da se desi neki belaj, odmah bi krivicu svalili na nas, stvorio bi se narativ da su Horde zla (Alijinih fanatika :mrgreen: ) muslimanski divljaci koji su dosli da ruse po krstjanskoj Poljskoj, a Ajkule su samo branile Krakow od nas.
U INAT SVIMA

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 31 jul 2024, 14:22

A što je zabranjeno slikanje na sjeveru, bez zayebancije pitam
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 jul 2024, 14:25

Nadam se da ce sve proci bez incindenata u gradu I na tribinama.
Ako neko cita nek posalje slika iz Trnave da osjetimo atmosferu kakvu samo HZ prave.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 jul 2024, 14:25

nokee je napisao/la:
31 jul 2024, 14:07
Druze ne kontas se u ultras furke i bolje ne komentarisi, jer ispadas smijesan. Ok, razumjeli smo ti si za druzenje, piva sok pred utakmicu sa drugim navijacima itd. Lijepo je to ali..
Ne ide to tako kad si u drugim fazonima i kad imas grupu koja se smatra ultras.
I ovi mma iz Lecha su napadniti sa nase strane bez obzira sto se s njima nije moglo na sake, horde nisu dozvolile da se upadne u centar grada i kurci..
Uvijek mi je bilo fascinantno kad o t9me pricaju ljudi koji nisu taj zivot zivjeli ili bili u tom fazonu,niko ne komentarise kad pijes pivu,gledas tekmu niti ko trazi od simpatizera da zive ultra zivot

endeende
Kontakt:

Post Postao/la endeende » 31 jul 2024, 14:27

Surreal je napisao/la:
31 jul 2024, 14:22
Da bi takvi kao ti imali sta da pitaju, vidi se da veze nemas, gluposti valjas

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 31 jul 2024, 14:30

endeende je napisao/la:
31 jul 2024, 14:27
Surreal je napisao/la:
Kume šta je pogrešno što ne znam, zanima me, pitam - ne moraš sraat odmah
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

72220
Kontakt:

Post Postao/la 72220 » 31 jul 2024, 14:33

ne znam da li sam jedini primijetio al' odnos Renana prema klubu, saigračima i navijačima u zadnje dvije utakmice mi se baš sviđa, izgleda kao da mu je baš lijepo i da uživa, u svakoj prilici pokazuje na grb, bodri saigrače, baš ih volio da večeras bude čovjek odluke.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jul 2024, 14:35

Pa ko tebi brani da ides i pijes i druzis se?
Tako su odlucili oni kada su stavili prefix ultra
Lijepo je slike dijeliti hz, korea, bakljaca, navijanja, i onda kao eeeee eto bolje cugati, druziti se bla bla
Vidjeli smo kako to izgleda bez ultra svijeta proslu evropu... Ne ponovilo se
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 31 jul 2024, 14:36

Bordo10 je napisao/la:
31 jul 2024, 14:02
Atlanta je napisao/la:
Bordo10 je napisao/la:

Jako je glupo uzimati Vedrana kao primjer. Vedran je ubijen u Lištici od strane policajca koji je pucao u masu nenaoružanih ljudi tokom rata između policija i stanovnika s jedne strane i navijačke grupe s druge strane. Pored Vedrana još momaka je ranjeno. To nije bio navijački sukob nego rat.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 31 jul 2024, 14:39

Surreal je napisao/la:
31 jul 2024, 14:30
endeende je napisao/la:
31 jul 2024, 14:27
Surreal je napisao/la:
Kume šta je pogrešno što ne znam, zanima me, pitam - ne moraš sraat odmah
Pa yebo ga ti, sta ti mislis sto?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], jurisicduska, kanarinac, mnon46, NazorUso, pjankesarajevo, TETRAPAK, THEC i 55 gostiju.