BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Nisam gledao utakmice
2-1 obje su zavrsile , nista strasno s obzirom da su gostujuce i da revans cekaju kuci
To je to bara bara
Jedva je Hajduk prosao Torshavn koji je izgubio skoro 4:2 od Klasvika
A Botev je u maju dobio Ludogorec u finalu kupa
2-1 obje su zavrsile , nista strasno s obzirom da su gostujuce i da revans cekaju kuci
To je to bara bara
Jedva je Hajduk prosao Torshavn koji je izgubio skoro 4:2 od Klasvika
A Botev je u maju dobio Ludogorec u finalu kupa
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Misliš zbog nacionalnog ključa ili ? Da ne gledam bezveze kontam.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Jel to ne odradise lesevi Farske Otoke? Sramota, al zato je Maribor blizu…
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- bagniadiluca
- Kontakt:
Mislim na to da je Sarajevo posložilo kockice i da će iskoristiti ovo odlaganje Borca i Zrinjskog....Biće samo jače vremenom dok će se Borac i Zrinjski pronalaziti naredna dva mjeseca....
LETS GO FIGHTER
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ajde ljudino ako ti se da, malo sam istraži kako doći uopšte do farskih ostrva i koliko je ta ekskurzija novaca....pa onda laprdajRodjeniiBrato je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:50Jel to ne odradise lesevi Farske Otoke? Sramota, al zato je Maribor blizu…

LETS GO FIGHTER
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne vjerujem da je ista dalje, skuplje i kompliciranije nego Ultrasima Island prosle godine..pa ih opet bilo lijep brojbagniadiluca je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:54Ajde ljudino ako ti se da, malo sam istraži kako doći uopšte do farskih ostrva i koliko je ta ekskurzija novaca....pa onda laprdajRodjeniiBrato je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:50Jel to ne odradise lesevi Farske Otoke? Sramota, al zato je Maribor blizu…![]()
A plus sto je ove godine red na njih opet ...bagniadiluca je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:51Mislim na to da je Sarajevo posložilo kockice i da će iskoristiti ovo odlaganje Borca i Zrinjskog....Biće samo jače vremenom dok će se Borac i Zrinjski pronalaziti naredna dva mjeseca....

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- bagniadiluca
- Kontakt:
Vjeruj mi da jestetutankamon1905 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:59Ne vjerujem da je ista dalje, skuplje i kompliciranije nego Ultrasima Island prosle godine..pa ih opet bilo lijep brojbagniadiluca je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:54Ajde ljudino ako ti se da, malo sam istraži kako doći uopšte do farskih ostrva i koliko je ta ekskurzija novaca....pa onda laprdajRodjeniiBrato je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:50Jel to ne odradise lesevi Farske Otoke? Sramota, al zato je Maribor blizu…![]()

LETS GO FIGHTER
- bagniadiluca
- Kontakt:
Mislim da to po ključu ne vrijedi ima već desetak godina, jer i Sarajevo i Zrinjski su dokaz tome....DaVinci je napisao/la: ↑10 avg 2024, 18:19A plus sto je ove godine red na njih opet ...bagniadiluca je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:51Mislim na to da je Sarajevo posložilo kockice i da će iskoristiti ovo odlaganje Borca i Zrinjskog....Biće samo jače vremenom dok će se Borac i Zrinjski pronalaziti naredna dva mjeseca....![]()
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Nemoj nista cupat i pravdat sramota je da nije doslo 5 likova ,pa sve da je grupa odlucila da ih pogura da odu.bagniadiluca je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:11Vjeruj mi da jestetutankamon1905 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 17:59Ne vjerujem da je ista dalje, skuplje i kompliciranije nego Ultrasima Island prosle godine..pa ih opet bilo lijep brojbagniadiluca je napisao/la: ↑10 avg 2024, 16:54
Ajde ljudino ako ti se da, malo sam istraži kako doći uopšte do farskih ostrva i koliko je ta ekskurzija novaca....pa onda laprdaj![]()
samo ću ti reći da povratna karta ako bi htio da ideš npr za dva dana tamo košta oko 2500 maraka
![]()
Od rijeci do rijeci, sve receno. Ne znam zasto pokusavati odbraniti nesto sto je neodbranjivo, samo zato sto su nasi, nidje veze.GradKamena2 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:14Nemoj nista cupat i pravdat sramota je da nije doslo 5 likova ,pa sve da je grupa odlucila da ih pogura da odu.
Najveci minus u novijoj istoriji grupe.
Kad se sjetim šta je onaj četnik @Epatehui ili kako već mu je nick bio, pisaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 11:12ali kakva dominacija srpskih klubova, u posljednja 37 meca imaju 2 pobjede 1 remi i 34 poraza (te dvije pobjede protiv Sabaha i Mornara)BiH tek na 47. mjestu na UEFA-inoj klupskoj listi, Srbija najgora u Evropi
Naime, bh. klubovi su u ovosezonskim kvalifikacijama za evropska takmičenja osvojili 4 boda i to Sarajevo 1,5 (pobjeda, remi i dva poraza), Zrinjski 1 (pobjeda i dva poraza), Borac 1 (pobjeda i četiri poraza) te Velež 0,5 (remi i poraz).
![]()
![]()
Ljudi kod nas generalno jos nisu svesni sta su ove sezone napravili "veciti", Zvezda pogotovo, a oba kluba jos mogu dalje da dobace.
Dezurni namcori koji povrsno prate fudbal kukaju sto cemo imati 5 klubova, kao "pada koeficijent", a ne shvataju da to otvara sigurnih +12 meceva grupne faze, u poslednjih 5 sezona Zvezda je dva puta bukvalno sama skupljala bodove. Sada ces imati 3 kluba. Da smo 14. ili 15. onda bi bilo nepovoljno, jer se dele bodovi sa 5, a svi ti klubovi moraju u kvalifikacije, bez ikavih garancija i velikih benefita. Nego kod nas je bitno lupiti, bez detaljnije analize.
Bodovi se generalno skupljaju u mecevima grupne faze! Ovih 5-6 najjacih zemalja ih skupljaju i preko proleca pozamasno, ovi ostali sto ugrabe do Nove godine, to im je. Posle spadnu na 1-2 kluba u nok-aut fazi, dok ovi veliki imaju poo 5-6-7 klubova na prolece.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Danas igra osmerostruki šampion!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- feniksptica
- Kontakt:
Večeras sretno ekipama koje manje mrze BiH

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Silvester071
- Kontakt:
Inače su navijači ovog kluba sa Farskih Ostrva poznati po pracenju svog kluba
To smo mi
- http://klocevi.****/

Šteta, ultrasi Klasvika su jedni od boljih u Evropi.
Cuj to objašnjava

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Kontam da su ovo izmanipulisali kako bi mogli rpodati vise karti, da bi stadion pun jer iako imas 3 navijaca Klaksvika moras im dati cijeli prostor plus koridor - a ovako zbog njih par bolje da je stadion pun i to je to
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- BiHSportman
- Kontakt:
Ss vise vijesti iz hrvatskog i srpskog sporta, nego o ovim nasim ovdje.