Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Njegovo "crkavanje" polazi iz pogrešnih premisa i elementarne nepismenosti gdje ima i kap kompleksa veće vrijednosti. Dijasporac koji radi negdje dva posla i misli da 4-5 K eura/dolara kompenzira sve ostalo u životu.
TM je odlična stranica a sa stvarnom cijenom igrača nema ništa. Igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman da istog plati.
TM je odlična stranica a sa stvarnom cijenom igrača nema ništa. Igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman da istog plati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
on ima tu moc da napise ali isto tako bi dobio nogu.Paromlinac je napisao/la: ↑12 avg 2024, 02:58Posto si iznenada postao glavna tema foruma, ponovicu pitanje, unaprijed hvala na eventualnom odgovoru :BigZlatan je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:30Pitanje?Paromlinac je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:23
jos uvijek cekam njegov odgovor na vrlo jednostavno pitanje...
Uz duzno postovanje prema tebi i tvom profesionalnom odnosu prema poslu kojim se bavis, ja ti moram, ovako javno, postaviti jedno vrlo jednostavno pitanje, a ukoliko mi odgovoris, tvoj odgovor ce procitati svi forumasi, pa da jednom, zauvijek, zavrsimo sa ovom temom. Razlog su, naravo, tvoji upisi na ovom forumu, kredibilitet TM-a, " odokativne " i nestrucne procjene i tome slicno. Nova sezona je tek pocela, ne znamo kako ce zavrsiti, ali, evo, kada se zavrsi, hipoteticki receno, da li ti imas otvorene ruke i neogranicenu slobodu da na TM-u postavis da je Zeljo imao prosjek od 25 hiljada gledalaca, da imamo 50 hiljada clanova, a da nas treci golman vrijedi 2 miliona eura ? Ukoliko napises nesto tako, da li ce ti bilo ko od tvojih nadredjenih postaviti neko logicno pitanje, ili ti stvarno mozes tamo raditi sta god hoces ? Nije mi nikakva namjera da vrijedjam bilo koga, ali, hajde, da jednom zauvijek rascistimo razlog postojanja i vjerodostojnost TM-a.
zbog toga ne vidim razlog sto bi neku platicu rizikovao da nekom klubu napise tako nesto,ocigledno imaju neke formule i postavke kojim se vode kad su u pitanju procjene igraca ne ide to bas tako ,ustanem ujutro i polupam cijene.
da Zuka napise da neki igrac vrijedi 10 miliona i taj igrac ode za 10 milina,onda bi nemu klubovi davali milionske iznose da lupa cifre igracima i tako bi klubovi zaradjivali a i on,znaci nidje veze.
napadate momka bezveze do sad ako je pogrijesio neke iznose igraca to je mozda u 100k na TM,ja ne vidim neke pogreske da je nekoga bas ostetio da se upalio kao sto su se upalili zeljini navijaci,uostalom te cifre su ionako neozbiljne,tamo najlosiji vrijedi 100k.
dovedite Gojkovica imat cete najskupljeg igraca lige sigurno,nece mu Zuka smanjiti cijenu sigurno,jednostavno.
to sto vi hocete da igrac sa 7 utakmica i 1 asistencijom vrijedi milion samo zato sto je odskakao igrom pored subasica drine i ostale nejaci,e tu vam zuka nije kriv.Neka momak odigra, uveze nekoliko tekmi sa golovima asistencijama prvi cu ja ovdje reci da je najbolji igrac lige ali pored ovakvih igraca iz borca zrinje pa i sarajeva pricati o Jaberu,to je suludo,poyy
navest cu samo primjer gruzijca koji je bio najbolji igrac veleza i sad sarajeva i u ligi i u evropi,redovno jedan od najboljih igraca kola,ne znam jel ga iko pomeno da mu se dize cijena i slicno.Dvije je godine stariji od Jabera a samo prosle sezone imao 8 golova i 2 asista.
ma mislim suludo je i pricati,ne bih ni pisao nista da ne pijem kafu jutarnju i citam ovo

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Daj ba ne glupirajte se.Al Jaber je dobar igrac i veliki potencijal ali ovdje jako malo ljudi zna kako funkcionisu cijene na TM.Kakav milion kakvi bakraci.Covjek ima 20 godina a kada podjelimo sa minutama ima 11 utakmica seniorskog fudbala,i to dosta ulazio sa klupe.Djokanovic je bio najbolji igrac lige na svojoj poziciji.Buljubasic visina transfera sve govori
Ovako su lika razapinjali i radi Dala sto je milion eura.U Turskoj godinu dana cijena vec skocila sa 1 na 2.5 miliona.I oni lazu jelde?Administrator naviija za Rizespor?
Cijene su sasvim korektne i realne i za nas i za vas i za sve ostale i bezveze napadate momka koji se jedini prihvatio posla da vodi nasu ligu.Morate pogledati strane lige i skontati sta sve ulazi u obzir prilikom odredjivanja cijene.2 ili 3 dobre utakmice ne znace puno.Ima greskica neki sto je normalno ali ne toliko da se prilikom svakog apdejta 20 stranica ispise ovdje
Ovako su lika razapinjali i radi Dala sto je milion eura.U Turskoj godinu dana cijena vec skocila sa 1 na 2.5 miliona.I oni lazu jelde?Administrator naviija za Rizespor?
Cijene su sasvim korektne i realne i za nas i za vas i za sve ostale i bezveze napadate momka koji se jedini prihvatio posla da vodi nasu ligu.Morate pogledati strane lige i skontati sta sve ulazi u obzir prilikom odredjivanja cijene.2 ili 3 dobre utakmice ne znace puno.Ima greskica neki sto je normalno ali ne toliko da se prilikom svakog apdejta 20 stranica ispise ovdje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ti evo mjesecima živiš u zabludi jer si glup ko ****,NazorUso je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:30Morate shvatiti da je kiks sto ste zovnuli Zemunce na trEbinu ! To je ismijala i sportska navijacka scena iz Srbije.
Isto kao sto su i Hz i RA i mnogi imali gresaka...ali vasa je jedna od najvecih i naravno da ce vas ismijavati...
P.S. Ontopic, ja bi DzabAru metno cijenu 3 630 000 € pa jeste li vidjeli kad je sinoc oduzeo loptu...
Ljudi su bili na istoku, na koju dodju i simpatizeri Sarajeva da gledaju derbi.
Ostani glup Hz iz principa
- feniksptica
- Kontakt:
Mekica obavezno staviti 2 miliona na TM
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Paromlinac je napisao/la: ↑12 avg 2024, 02:58Posto si iznenada postao glavna tema foruma, ponovicu pitanje, unaprijed hvala na eventualnom odgovoru :BigZlatan je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:30Pitanje?Paromlinac je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:23
jos uvijek cekam njegov odgovor na vrlo jednostavno pitanje...
Uz duzno postovanje prema tebi i tvom profesionalnom odnosu prema poslu kojim se bavis, ja ti moram, ovako javno, postaviti jedno vrlo jednostavno pitanje, a ukoliko mi odgovoris, tvoj odgovor ce procitati svi forumasi, pa da jednom, zauvijek, zavrsimo sa ovom temom. Razlog su, naravo, tvoji upisi na ovom forumu, kredibilitet TM-a, " odokativne " i nestrucne procjene i tome slicno. Nova sezona je tek pocela, ne znamo kako ce zavrsiti, ali, evo, kada se zavrsi, hipoteticki receno, da li ti imas otvorene ruke i neogranicenu slobodu da na TM-u postavis da je Zeljo imao prosjek od 25 hiljada gledalaca, da imamo 50 hiljada clanova, a da nas treci golman vrijedi 2 miliona eura ? Ukoliko napises nesto tako, da li ce ti bilo ko od tvojih nadredjenih postaviti neko logicno pitanje, ili ti stvarno mozes tamo raditi sta god hoces ? Nije mi nikakva namjera da vrijedjam bilo koga, ali, hajde, da jednom zauvijek rascistimo razlog postojanja i vjerodostojnost TM-a.
Da, ja imam slobodu da radim sta ja "hocu" to je ipak moj posao.jer sam godinama stekao tu slobodu i poverenje ali uvijek neki clan moze prijaviti nesto i ja moram onda objasti sto sam to stavio. ali nikad nije bilo neki problem. sto radim sve cisto.
ali i dalje ne vidim sto bio stavio nesto sta nije istina. greske se uvek mogu desiti. rekao sam to ovdje 100 puta, samo javi i to ce se promijeniti. nemogu ja za sve igrace, trenere, klubove sve znati.
jedino cijene ima neka kontrola od glavnog. ako ja mislim da taj golman trebao da ima 2 mio ja cu to staviti.mozda ce onda glavi pitati sto to radim. ali dok sam ja ovde nece nikad biti jedan igrac u BiH 2.0 mio.
Ako bude dosao Gojkovic onda ce on sigurno ici na 1.0. sto je gledam da bude 1.0 naka granica. jest da je Buljubasic otvorio za vise. ali to treba biti bas mlad dobar igrac da kazem hajde malo vise od ti 1.0. realno da potpise za Sarajevo ili Zrinjski onda se moze u prste gledati. sto jedan klub kroz transfere i drugi zbog igre u UCL sebi dao prostora za vise.
vidite sta je ovo godine doslao iz Srbije ( ostale). Bubanja, Jovic, Savic, Djordjevic, Meijers ja te cijene nebi nikad stavio. i ako ne pokaze to na terenu svi idu dolje
Isto sam pitao - niko nije odgovorio. Možda onaj @DamirT zna više?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 avg 2024, 00:46Sta se desava sa Fukarama? Jesu se ugasili, promijenili ime ili sta?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jest bio Kis asist za prvi gol ?
Znas sta ne kontam pise Buljubasic prodan za 1.5 milion, a sad mu cijena 800.000
Ma Fukare promijenile valjda ime u Salt City Boys
Cudne se stvari desavaju u Tuzli
Od toga da je Maksimovic trener do vijesti da je kandidat za gradonacelnika snsd plus za gradsko vijece imaju tri kandidata
Mozda tripujem, ali meni to ne izgleda nista slucajno
Preveslase ih ove komunjare s bratsvom i jedistvom koje vlada samo gdje su Bosnjaci vecina
Ma Fukare promijenile valjda ime u Salt City Boys
Cudne se stvari desavaju u Tuzli
Od toga da je Maksimovic trener do vijesti da je kandidat za gradonacelnika snsd plus za gradsko vijece imaju tri kandidata
Mozda tripujem, ali meni to ne izgleda nista slucajno
Preveslase ih ove komunjare s bratsvom i jedistvom koje vlada samo gdje su Bosnjaci vecina
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 avg 2024, 09:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sta tu ne kontas? jest nekao reako da igrac mora ici za cijenu koja pise na jednoj stranici?
Ne kontam je li prodan za milion ipo i ako jeste zasto pise mu je sad cijena 800.000
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Neme ni 10 sati i ti vec poceo da se pravis glup.sta imas od toga?
A jesi ters dan te ****
nisam nista lose mislio
pitam jer hocu da skontam kako to funkcionise generalno
Buljubasic je samo primjer na koji sam naisao
nisam nista lose mislio
pitam jer hocu da skontam kako to funkcionise generalno
Buljubasic je samo primjer na koji sam naisao
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- invincible1921
- Kontakt:
Nikad mi nece biti jasno koja je svrha onolikog broja klubova u ligi
=\_1921_/=
Nema odgovora, jer su vjerovatno mutne radnje
Jos papak vrijedja i cudi se sto ga niko ne gotivi
Jos papak vrijedja i cudi se sto ga niko ne gotivi
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- RollingPaper
- Kontakt:
Kako ste mogli dovest trenera koji ne zna da priča. Pa njega niko u klubu ne razumije.Daduli je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:45Vojvodina ne igra u Novom Sadu ovu utakmicu, Klafurić se patio na stadionu TSC-a protiv slabijih ekipa u prve dvije domaće utakmice (IMT i čini mi se Spartak iz Subotice). Ali , da. Klafurić > Čanadi.RollingPaper je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:41Klafuric ubi Vojvodinu u pola Novog Sada, a oni otjerali covjeka i doveli onog Canadija, lik ne moze vodit TOSK
Prodavali kospe12345678922 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 08:53Ti evo mjesecima živiš u zabludi jer si glup ko ****,NazorUso je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:30Morate shvatiti da je kiks sto ste zovnuli Zemunce na trEbinu ! To je ismijala i sportska navijacka scena iz Srbije.
Isto kao sto su i Hz i RA i mnogi imali gresaka...ali vasa je jedna od najvecih i naravno da ce vas ismijavati...
P.S. Ontopic, ja bi DzabAru metno cijenu 3 630 000 € pa jeste li vidjeli kad je sinoc oduzeo loptu...
Ljudi su bili na istoku, na koju dodju i simpatizeri Sarajeva da gledaju derbi.
Ostani glup Hz iz principa

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Asistencija je posljednje dodavanje prije gola.
Ono u Mostaru ni u ludilu ne može biti asistencija Jabera.
Ono u Mostaru ni u ludilu ne može biti asistencija Jabera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
A što Odinaki piše da ima 20 godina a on brat bratu ima 34 to se niko ne žali. Kakl ste nekad neobjektivni.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:13A što Odinaki piše da ima 20 godina a on brat bratu ima 34 to se niko ne žali. Kakl ste nekad neobjektivni.
Već smo pisali o tome. Možda ne 34, ali 25 sigurno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.