FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako mislite u kontekstu fizicke spreme, covjek je i vise nego spreman, bukvano u jeku sezone dolazi. Sa administrativne strane nisam upucen, al valjda ni tu ne bi trebalo biti problema za registrovanje.
Lausevic i Makedonac su registrovani, Filip bi sutra trebao
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Igman ima nako ekipu, masa igraca ih je napustila od Ahmetovica i Dupovca koji su otisli u penziju do Djorica koji je dosao kod nas, Denkovica za kojeg je zavrsena sezona. Napustilu su ih Sipovic, Bodul. Mislim da nema vise ni Oremusa. Ostali su Ceman, Drljevic, Hebibović, Besagic, Ramic od poznatijih igraca. Igra i onaj sto je trebao kod nas, Mrakovic.braco je napisao/la: ↑13 avg 2024, 12:36
S ovim Igmanom smo se vazda patili. Dva put smo ih samo dobili i to golovima u finišu utakmice.
Ne znam jel' tačno ali sam negdje pročitao da im nema Denkovića zbog povrede što je odlično, opasan igrač.
Opet ne treba zanemarit tih nekoliko iskusnih igrača poput Ramića i Hebibovića koji nas vazda handre.
Nisu zajebancija, al ovo se mora dobiti. Njima je borba za opstanak zagarantovana.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Po meni su tanki, osim par pojedinaca, ali zbog trenera ih ne smiješ podcijeniti, nikako. Ako želimo da idemo prema naprijed, utakmice sa ekipama kao što su Igman, Gošk, Sloboda, Radnik, Sloga se moraju dobijati, kod kuće posebno, ali i na strani.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 avg 2024, 14:23Igman ima nako ekipu, masa igraca ih je napustila od Ahmetovica i Dupovca koji su otisli u penziju do Djorica koji je dosao kod nas, Denkovica za kojeg je zavrsena sezona. Napustilu su ih Sipovic, Bodul. Mislim da nema vise ni Oremusa. Ostali su Ceman, Drljevic, Hebibović, Besagic, Ramic od poznatijih igraca. Igra i onaj sto je trebao kod nas, Mrakovic.
Nisu zajebancija, al ovo se mora dobiti. Njima je borba za opstanak zagarantovana.
Puno bolju ekipu imamo, očekujem i nadam se pobjedi.
Makedonac i mali napadač su u cometu, Danga će biti danas-sutra, do Igmana je sigurno u kadru. Riješiti ta pojačanja što planiraju i kompletirati ekipu.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Tako je, imamo 4 hajmo reci lagane tekme, meni bitnije od derbija, jer do zrinjskog ako se pokazes nece se igrati pod velikim pritiskom, ali ne treba sad uslovljavati ekipu sa 12 bodiva, vec tekmu po tekmu. Drago bi mi bilo zbog samopouzdanja kad bi se ‘istresli’u subotu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑13 avg 2024, 14:50Po meni su tanki, osim par pojedinaca, ali zbog trenera ih ne smiješ podcijeniti, nikako. Ako želimo da idemo prema naprijed, utakmice sa ekipama kao što su Igman, Gošk, Sloboda, Radnik, Sloga se moraju dobijati, kod kuće posebno, ali i na strani.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 avg 2024, 14:23Igman ima nako ekipu, masa igraca ih je napustila od Ahmetovica i Dupovca koji su otisli u penziju do Djorica koji je dosao kod nas, Denkovica za kojeg je zavrsena sezona. Napustilu su ih Sipovic, Bodul. Mislim da nema vise ni Oremusa. Ostali su Ceman, Drljevic, Hebibović, Besagic, Ramic od poznatijih igraca. Igra i onaj sto je trebao kod nas, Mrakovic.
Puno bolju ekipu imamo, očekujem i nadam se pobjedi.
Makedonac i mali napadač su u cometu, Danga će biti danas-sutra, do Igmana je sigurno u kadru. Riješiti ta pojačanja što planiraju i kompletirati ekipu.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Nema se šta pametovati i polemisati,od prve minute se mora napasti i to je to,igramo kući a tu niko nije favorit protiv nas !
nista od santosa i gojkovica, treba zatvoriti i tu temu.
pozitivno je sto ocito mozemo i spremni smo platiti igrace tog kalibra, pa valjda se brzo pronadju alternative.
pozitivno je sto ocito mozemo i spremni smo platiti igrace tog kalibra, pa valjda se brzo pronadju alternative.
-
- Kontakt:
Sta kazu za Dzeksona. Da dodje ovdje da mu neko ebe mater
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ivan- ... /240813122
https://sportsport.ba/fudbal/ivan-peris ... duk/479894
Sreca ne ode dole

Sreca ne ode dole

Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Vezni nam je najvazniji u slucaju povreda ili kartona Radovca i AlJabera njih nema ko nadoknaditi.
-
- Kontakt:
To bi trebao i mogao biti Hiros, al da je sezonu poceo dobro bas i nije. Ono sto mene zanima jeste njegov voljni momenat i dal' mu se ostaje. Mi, fakticki, imamo trojicu top veznjaka koji znaju sa loptom pri cemu imaju neku motoriku, ne boje se duela, igraju korektno u oha smijera. Tesko je naci i cetvrtog slicne kvalitete za malo para. Odnosno ako ih vec trosimo imamo druge pozicije kije su mnogo losije pokrivene pocevsi od.stopera, bekova i krila.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 avg 2024, 15:59Vezni nam je najvazniji u slucaju povreda ili kartona Radovca i AlJabera njih nema ko nadoknaditi.
ako hoce veznjaka, eno dade zivog, zdravog i relativno jeftinog. govorilo se da ce u slogu, ali kako vidim nije potpisao.
sto se stopera tice, nemam pojma kakvo je trziste i ko je slobodan, ali trebalo bi nam bas neko jako i provjereno ime.
sto se stopera tice, nemam pojma kakvo je trziste i ko je slobodan, ali trebalo bi nam bas neko jako i provjereno ime.
Pa sam je kriv, dosao je tu da se digne za EP i napravio pobunu, tako da razumijem navijace i trenera.MojaMalenkost je napisao/la: ↑13 avg 2024, 15:56Sta kazu za Dzeksona. Da dodje ovdje da mu neko ebe mater![]()
Sreca ne ode dole![]()
Fk Željezničar.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma previše se potencira da je Hiroš loš. Okej,i ja očekujem više,ali u prvoj je sebi stvorio jednu dobru priliku i dobro ošutao i Krpiću namjestio zicer. Nek to ponovi svaki i na konju smoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 avg 2024, 16:39To bi trebao i mogao biti Hiros, al da je sezonu poceo dobro bas i nije. Ono sto mene zanima jeste njegov voljni momenat i dal' mu se ostaje. Mi, fakticki, imamo trojicu top veznjaka koji znaju sa loptom pri cemu imaju neku motoriku, ne boje se duela, igraju korektno u oha smijera. Tesko je naci i cetvrtog slicne kvalitete za malo para. Odnosno ako ih vec trosimo imamo druge pozicije kije su mnogo losije pokrivene pocevsi od.stopera, bekova i krila.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 avg 2024, 15:59Vezni nam je najvazniji u slucaju povreda ili kartona Radovca i AlJabera njih nema ko nadoknaditi.
Ako vec dovodimo, onda nam ne treba cetvrta opcija nego prva. Dado bi bio cetvrta opcija
-
- Kontakt:
Hiros sasvim solidno igrao, protiv Sirokog mozda nas i najopasniji igrac. Protiv Veleza imao 1-2 sanse od kojih je morao jednu realizovati.
Odakle nekome da mu se ne ostaje?
-
- Kontakt:
Zato sto ima, koliko znam, ugovor do zime, zato se i pitam sta se desava.zeljovolimte je napisao/la: ↑13 avg 2024, 16:59Hiros sasvim solidno igrao, protiv Sirokog mozda nas i najopasniji igrac. Protiv Veleza imao 1-2 sanse od kojih je morao jednu realizovati.
Ako grijesim nek' ne neko ispravi.
Sumnjam da će ga neko htjeti ako nastavi ovako, tako da ne vidim neku drugu opciju osim da ostaje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt: