Besane noći imamo jedino mi, navijači, a niti jedan igrač ili trener, bilo domaći, bilo strani, nemaju.MostarNeretva je napisao/la: ↑15 avg 2024, 00:02Upravo onaj koji sam ja naveo, privremeno rjesenje dok nije izletilo nesto bolje. Ne vjerujem da je imao ijedni besanu noc sto je napustio Velez.Balorda je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:20Koji motiv je bio Klafuriću?MostarNeretva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:11
Majstore tebi je jedina konstanta da reagujes na kritike poteza uprave zadnjih sedmica. Nisi mi jasan.
Ovo je 2024 gdje se cijela statistika i sve o jednom treneru moze pokupiti u roku par minuta.
Potezi uprave zadnjih mjeseci sve jedan za drugim su za povratit. A sto se tice trenera ne mora se gledati ni statistika nego samo slusati zdrav razum. Koji ce strucnjak doci u BH u ovako podijeljen grad, koji su to motivi?
Osim sto nema drugog izbora trenutni, brza laka para i rad na kratak rok dok se nesto ozbiljno ne pojavi.
Primjer ovaj zadnji trener nisam mu jos ni naucio ime a vec je bivsi. Ja ne vjerujem da nije lakse pare zaradio u zivotu. Ima sada laganih par mjeseci opustanja uz solidan prihod sigurno.
Kod ovog novog ce biti isti ishod.
Nego koga bi onda trebali dovesti za trenera, a da nema motiv isključivo novca? Ja jedino Čustovića tu vidim kao realnu opciju na ovakvom tržištu.