Upravo onaj koji sam ja naveo, privremeno rjesenje dok nije izletilo nesto bolje. Ne vjerujem da je imao ijedni besanu noc sto je napustio Velez.Balorda je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:20Koji motiv je bio Klafuriću?MostarNeretva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:11Majstore tebi je jedina konstanta da reagujes na kritike poteza uprave zadnjih sedmica. Nisi mi jasan.
Ovo je 2024 gdje se cijela statistika i sve o jednom treneru moze pokupiti u roku par minuta.
Potezi uprave zadnjih mjeseci sve jedan za drugim su za povratit. A sto se tice trenera ne mora se gledati ni statistika nego samo slusati zdrav razum. Koji ce strucnjak doci u BH u ovako podijeljen grad, koji su to motivi?
Osim sto nema drugog izbora trenutni, brza laka para i rad na kratak rok dok se nesto ozbiljno ne pojavi.
Primjer ovaj zadnji trener nisam mu jos ni naucio ime a vec je bivsi. Ja ne vjerujem da nije lakse pare zaradio u zivotu. Ima sada laganih par mjeseci opustanja uz solidan prihod sigurno.
Kod ovog novog ce biti isti ishod.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Besane noći imamo jedino mi, navijači, a niti jedan igrač ili trener, bilo domaći, bilo strani, nemaju.MostarNeretva je napisao/la: ↑15 avg 2024, 00:02Upravo onaj koji sam ja naveo, privremeno rjesenje dok nije izletilo nesto bolje. Ne vjerujem da je imao ijedni besanu noc sto je napustio Velez.Balorda je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:20Koji motiv je bio Klafuriću?MostarNeretva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:11
Majstore tebi je jedina konstanta da reagujes na kritike poteza uprave zadnjih sedmica. Nisi mi jasan.
Ovo je 2024 gdje se cijela statistika i sve o jednom treneru moze pokupiti u roku par minuta.
Potezi uprave zadnjih mjeseci sve jedan za drugim su za povratit. A sto se tice trenera ne mora se gledati ni statistika nego samo slusati zdrav razum. Koji ce strucnjak doci u BH u ovako podijeljen grad, koji su to motivi?
Osim sto nema drugog izbora trenutni, brza laka para i rad na kratak rok dok se nesto ozbiljno ne pojavi.
Primjer ovaj zadnji trener nisam mu jos ni naucio ime a vec je bivsi. Ja ne vjerujem da nije lakse pare zaradio u zivotu. Ima sada laganih par mjeseci opustanja uz solidan prihod sigurno.
Nego koga bi onda trebali dovesti za trenera, a da nema motiv isključivo novca? Ja jedino Čustovića tu vidim kao realnu opciju na ovakvom tržištu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Oko Custe se slazem.
Po meni ili neko sa Mostarskim korijenima, ili neki "mlad" BH trener zeljan dokazivanja poput Dudica kada smo ga doveli. Mislim da je Zeljo ubo sa Coricem.
Po meni ili neko sa Mostarskim korijenima, ili neki "mlad" BH trener zeljan dokazivanja poput Dudica kada smo ga doveli. Mislim da je Zeljo ubo sa Coricem.
Janezi i fudbal i neko se pita sta ima u tome lose, posebno oko trenera. Vidjeli smo onog demagoga na klupi u Sarajevu, brukao se iz kola u kolo i to im je kao jedan od boljih a ne ovaj iz nekakvih Domzala 
Neko je pitao za projekte. Projekti su praceni sa lijepim iznosom novca. Dobijete za futsal klub 30-40.000KM, i ja bi rekao, precednik je najbolji
I ovdje se u par navrata spominje Stefo. Stefu poznajem još iz žutog japanskog autobusa. Dosta je mlađi od mene, vatreni navijač Barcelone. Ne trebam sada pisati njegovu historiju, od sumnjivih radnji, lažnog odlaska u Malti gdje je otjeran iz kluba a on kroz medije predstavljao sebe kao da je doktor fudbala, do guranja u reprezentaciju, pa prekida karijere zbog problema sa očima. Momak je samo bio spreman a veze nije imao sa fudbalom. Takodjer je upao u shemu sa sumnivim licima u Mostaru i oni ga "cuvaju", spominje se da ga neki i "trpaju" ali to je vec neprovjereno. Kroz razgovor sa jednim igracem BiH, saznao sam jos mnogo toga, ali nije za foruma zbog zastite tog igraca.
Uglavnom, taj isti lik je notorni lazov, sta kaze slaze. Otjeran je sa stadiona svojevremeno jer je psovao Maleticu mater ili sta vec. I sada je dosao vakat da on dovodi opet igrace u Velez? Ako to nije alarm ne znam sta jest. Ja vjerujem da ima profil i na forumu i da cita sta se pise, kao ovi alkosi koji su poceli voditi omladinske selekcije u ekipi, skaut, sta su vec dobili od funkcija.
Ne znam sto ovo treba Velezu kao klubu koji je u nekoliko sezona od ispadanja u trecu ligu i gasenju dosao do toga da tri puta igra Evropu i da igra atraktivan fudbal. Sa dolaskom Senada je sve krenulo nizbrdo. Ne moze svako bit kriv osim njega. Skandalozno sta je uradio u malom vremenskom periodu.
Velez se vraca u periodu poslije rata, gdje su se gurali neki. Pisao sam ranije ovdje o svojim danima u kadetima
Izmisljanje pozicija, guranje svoga sina i njegovih jarana itd. Koliko je samo "karijera" propalo zbog takvih.
Inace su mi jarani bili Mahimic jos iz Lokomotive (kasnije presao u Velez) te Amir iz Veleza. Prvi rano prekinuo karijeru, drugi sa 30-31, nasao posao za americku firmu, okanio se fudbala. Odlicni momci.

Neko je pitao za projekte. Projekti su praceni sa lijepim iznosom novca. Dobijete za futsal klub 30-40.000KM, i ja bi rekao, precednik je najbolji

I ovdje se u par navrata spominje Stefo. Stefu poznajem još iz žutog japanskog autobusa. Dosta je mlađi od mene, vatreni navijač Barcelone. Ne trebam sada pisati njegovu historiju, od sumnjivih radnji, lažnog odlaska u Malti gdje je otjeran iz kluba a on kroz medije predstavljao sebe kao da je doktor fudbala, do guranja u reprezentaciju, pa prekida karijere zbog problema sa očima. Momak je samo bio spreman a veze nije imao sa fudbalom. Takodjer je upao u shemu sa sumnivim licima u Mostaru i oni ga "cuvaju", spominje se da ga neki i "trpaju" ali to je vec neprovjereno. Kroz razgovor sa jednim igracem BiH, saznao sam jos mnogo toga, ali nije za foruma zbog zastite tog igraca.
Uglavnom, taj isti lik je notorni lazov, sta kaze slaze. Otjeran je sa stadiona svojevremeno jer je psovao Maleticu mater ili sta vec. I sada je dosao vakat da on dovodi opet igrace u Velez? Ako to nije alarm ne znam sta jest. Ja vjerujem da ima profil i na forumu i da cita sta se pise, kao ovi alkosi koji su poceli voditi omladinske selekcije u ekipi, skaut, sta su vec dobili od funkcija.
Ne znam sto ovo treba Velezu kao klubu koji je u nekoliko sezona od ispadanja u trecu ligu i gasenju dosao do toga da tri puta igra Evropu i da igra atraktivan fudbal. Sa dolaskom Senada je sve krenulo nizbrdo. Ne moze svako bit kriv osim njega. Skandalozno sta je uradio u malom vremenskom periodu.
Velez se vraca u periodu poslije rata, gdje su se gurali neki. Pisao sam ranije ovdje o svojim danima u kadetima

Inace su mi jarani bili Mahimic jos iz Lokomotive (kasnije presao u Velez) te Amir iz Veleza. Prvi rano prekinuo karijeru, drugi sa 30-31, nasao posao za americku firmu, okanio se fudbala. Odlicni momci.
Ima povlasten polozaj, prvi je na donjoj pipi.MostarNeretva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:11Majstore tebi je jedina konstanta da reagujes na kritike poteza uprave zadnjih sedmica. Nisi mi jasan.
Treba razumit covjeka, ko zna kada ce opet ovako blizu izvora biti.

Ti si ocigledno prespavao dobar dio zadnjih 30 godina?!majkejamajke je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:42Nije mi jasno sto sad odjednom zavirete za Piku nit koga branim nit ista vec mi je nejasno milion postova Pika Pika a taj Pika je uvijek u Velezu bio i sjedio na skupstinama cak i kada je Hasic bio tu ...Gr0hot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 16:41Ja sam u oktobru znao za ovaj problem nakon prvog derbija na BB da ga mali gad ucjenjuje a pika da se ugnjezdio u tom problemu. Od tada idu redom katastrofalni potezi, postavljanje alkosa za trenere male raje, koja sve vise traze ispisnice i odlaze. Tjeraju velikog za njih zasigurno GRANDE Anela te uposljavaju kuduzovica gluho elmir bilo te i samo denku dobrog druga proslopomenutog. Tjeranje Klafurica ne da je greska nego nas je kostala supersonicnog ritma koji smo imali te sada pitanja da li cemo i za koliko(godina) brzo vratit se na taj ritam. Canadi uposlen i obecano mu da gradi ekipu lagano te mu se svaki dan uplitali u krojenju ekipe i forsiranju pojedinaca. Ne branim Damira, smatram da je prelos trener za nas stil igre i renome kluba ali ovo nije ispravno odradjeno, nesto sto dokazuje da su slicno radili i Klafuricu te ce raditi i novom treneru, seljakluk. Tjeranje Haskica te vracanje na odg funkciju je pucanje sebi u oba koljena!MostarskiSin je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:23
Nisam odavno vidio covjeka s vise para, a manje muda. Qarina od covjeka.
ali nemoj da kritikujemo previse biti ce upitna nasa lojalnost i odanost klubu….Kevelj je smece i sve sto radi ostavlja trag smrada nekog iza sebe. Dzaba milioni trilioni brate, za neke stvari jednostavno nisi rodjen i nemas slifa te te stoga molimo svi ko u jedan glas, **** MAJSTORE!
-
- Kontakt:
Kritike su ok ali ja čekam da neko ponudi rješenje. Tačno, Kevelj je loš ali ja još nisam čuo ko bi bio alternativa.
Slovenac nije neko rješenje ali ko mu je konkurencija? Čustovic koji ima lošiju statistiku a mislim da traži bolje finansijske uslove?
I kad je došao Canadi velika većina je svršavala od dragosti a sad jebu mater i njemu i onom što ga dovede.
Ko smo to mi pa da nam neko ispunjava želje, pa jedva smo prebacili 2000 članova.
I kad pročitam retardirane prijedloge Vaha, Čorba ,Baka ne bude mi dobro.
I da vas podsjetim da je lik koji kritikuje Slovenca neki dan predlagao Kadrica za trenera
Slovenac nije neko rješenje ali ko mu je konkurencija? Čustovic koji ima lošiju statistiku a mislim da traži bolje finansijske uslove?
I kad je došao Canadi velika većina je svršavala od dragosti a sad jebu mater i njemu i onom što ga dovede.
Ko smo to mi pa da nam neko ispunjava želje, pa jedva smo prebacili 2000 članova.
I da vas podsjetim da je lik koji kritikuje Slovenca neki dan predlagao Kadrica za trenera
THOMASSHELBY je napisao/la: ↑15 avg 2024, 08:16Kritike su ok ali ja čekam da neko ponudi rješenje. Tačno, Kevelj je loš ali ja još nisam čuo ko bi bio alternativa.
Mi smo kraljevi u toj disciplini, to je definitivno.
Prizivat Zaina je jos najbolji prijedlog koji se izbacuje.
Kakav crni Zaim??
Kevelj treba da se odstrani od kluba jer on seljacke poteze vuce vec duze vremena. Naravno na stetu kluba i svih nas koji zivimo za klub. Dosta vise pa taman i da se raspadnemo opet a raspast se necemo sigurno.
Omladinski pogon procistiti te vratiti Anela jer kakav god da je a ne gotivim ga licno, 200x je bolji od Kuduza i Zvonica Vlade i Kadrica zajedno.
Zvonicu se zahvaliti te vratiti Rahimica u klub da radi taj posao. Kakav god da je za neke, ne moze se mjeriti trenutni sd ni po cemu sa Ibrom. Ljubav i zelju znam da ima jer to je vojnik kluba, vojnik kojeg trebamo.
Rahimic Admir da ostane pod obavezno jer ne vidim nista lose u njegovom radu, osim sto je previse vezan i ovisan o Kevelju koji je nanio ogromnu stetu u zadnja dva tri mjeseca.
Znaci uz minimalne izmjene idemo jace i stabilnije naprijed
-
- Kontakt:
Slažem se za Kevelja ali prvo želim čuti ko bi došao umjesto njega jer ne želim podržati lošije rješenje. Rahimic jeste dao najviše pojedinačno ali sve ovo para sto dolazi od politike je njegova zasluga. Ja ne vidim ko bi to bolje radio.Gr0hot je napisao/la: ↑15 avg 2024, 08:35THOMASSHELBY je napisao/la: ↑15 avg 2024, 08:16Kritike su ok ali ja čekam da neko ponudi rješenje. Tačno, Kevelj je loš ali ja još nisam čuo ko bi bio alternativa.
Mi smo kraljevi u toj disciplini, to je definitivno.
Prizivat Zaina je jos najbolji prijedlog koji se izbacuje.
Kakav crni Zaim??
Kevelj treba da se odstrani od kluba jer on seljacke poteze vuce vec duze vremena. Naravno na stetu kluba i svih nas koji zivimo za klub. Dosta vise pa taman i da se raspadnemo opet a raspast se necemo sigurno.
Omladinski pogon procistiti te vratiti Anela jer kakav god da je a ne gotivim ga licno, 200x je bolji od Kuduza i Zvonica Vlade i Kadrica zajedno.
Zvonicu se zahvaliti te vratiti Rahimica u klub da radi taj posao. Kakav god da je za neke, ne moze se mjeriti trenutni sd ni po cemu sa Ibrom. Ljubav i zelju znam da ima jer to je vojnik kluba, vojnik kojeg trebamo.
Rahimic Admir da ostane pod obavezno jer ne vidim nista lose u njegovom radu, osim sto je previse vezan i ovisan o Kevelju koji je nanio ogromnu stetu u zadnja dva tri mjeseca.
Znaci uz minimalne izmjene idemo jace i stabilnije naprijed
Za Anela se slažem 100%
Sto se Ibre tiče mislim da bi bio dobar SD ali čovjek jednostavno neće blizu Veleža
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje pred Siroki registracija Muselaini Saric i ozlljeda Hrkac
Najveci problem u trenutnoj situaciji je los igracki sastav. Ne znam kakav stručnjak treba biti i koliko treba sreće imati da s ovim rosterom jedan trener opet bude medju top 4 u ligi. Najvise zahvaljujuci Klafuricu koji se brzo adaptirao i prije svega upoznao mahane nasih igraca a onda i po koju vrlinu, a zatim Hadzikicu, Orecu jedan dio sezone, Hrkacu, Oliveiri, Guliju i Haskicu jedan dio sezone, uspjeli smo doci do treceg mjesta koje je prema svemu sudeci zavaralo upravu kluba misleci da ova nasa ekipa ima veliki potencijal. Ovog ljeta dovedeni su igraci van forme i sa 200 minuta aktivnog fudbala u posljednoj polusezoni, sve i da iskoci neko od njih treba mu 2-3 mjeseca da dodje u optimalnu formu. Jasno i glasno je Kevelj naglasio da uprava dovodi igrace tako da ovaj Canadi nije imao nista s tim. Prses mozda jeste najkvalitetniji igrac u sredini terena trenutno ali mozete zamisliti kakvi su tek ostali, ako nam je najbolji igrac lik koji uvijek ima 3-5 poteza viska, koji je jako spor, i vrlo slab defanzivno iako igra na poziciji zadnjeg ili centralnog veznog. Dao dva gola s preko 20 metara i uputio par dobrih pasova i to mu je glavna referenca, nama ukolikom gajimo neke vece ambicije Omar Prses ne moze i ne smije biti glavni igrac u sredini terena. Trenutno ne vidim igraca u ekipi koji je sposoban uzeti loptu na nekih 20 metara od naseg gola i prenjeti je na 25-30 metara do protivnickog gola ukoliko iskljucim Prsesa iz te konkurencije iako je protiv Andoraca ni on nije mogao prenjeti. Pravog spica centarfora nemamo, a odavno se vidilo da Haskic ne moze igrati vise od 20-30 minuta, Guli je u prosloj sezoni bio 1 od 3 najbitnija igraca u ekipi, sto se sada vidi i u Sarajevu i za njega nismo jos doveli pravu zamjenu ukoliko u narednom periodu ne iskoci neko od ovih silnih nazovimo "pojacanja". Od odlaska Oliveire nismo nasli lijevog stopera njegovih kvaliteta, Adi Mehremic to definitvno nije, od Sturma je moguce u premijer ligi BiH naci kvalitetnijeg lijevog beka defanzivno, ofanzivno nije los ali defanzivno moze puno bolje. Hrkac izgleda kao potrosen igrac, vrlo cesto je povrijedjen tako da je pitanje koliko i on moze biti konstantan. Sve su to problemi koji su se mogli puno lakse i bolje rjesiti s odredjenim igracima koji prvenstveno nisu skupi jer ocito nemamo para za prave igrace, ali su pruzali dobre partije u prethodnoj sezoni premijer lige. ZNaci skauting sluzba, sportski segment u klubu je na vrlo niskom nivou, Kevelj misli da je dovesti igraca u Velez kao dovesti futsal igraca na memorijalni turnir Omer Tipura Dedin.
Nek **** i Kevelj i poliiticari od Veleza ako ce dalje praviti pogresne poteze.
Previse se stete napravilo da bi se sve ovo dalje trpilo.
Previse se stete napravilo da bi se sve ovo dalje trpilo.
možemo mi pričati ovdje koliko hoćeš, na kraju se svede na to da se zna kakav je proces izglasavanja novog rukovodstva..
ne znam ko ga može smijeniti i udaljiti od kluba, priče i glasine to neće sigurno. Jedinu varijantu vidim da se RA okrene protiv jednog lica i da krenu sa prozivkama na utakmicama
-
- Kontakt:
Vidim da nadolazite, da shvatate da nisam uzalud kenjao cijelo ovo vrijeme jer ko imalo prati Velež i situaciju oko njega, mogao je ili se praviti slijep ili imati isto mišljenje kao i ja.
Mit se pravi od dvije stvari: Keveljevo "sredjivanje novca" od politike i Keveljevo "plivanje sa Vicom Zeljkovicem". Kevelj je pijunčina obična i evo sada imamo te pare za tribinu, rekao je da smo zatvorili financijsku konstrukciju, eto nek' ih povuče sad ako ima muda, nek' ih sebi na račun prebaci. I plivanje sa Vicom Zeljkovićem i relaksacija odnosa je još veći mit. Ako će se Nikšić ili ko već povući kada on ode, nek' se povuku svi. A to je njima na obraz.
Admir Rahimić treba da bude novi predsjednik Veleža, za početak. Ima Admir finih ljudi oko sebe, najbitnije nije loš čovjek ali je vrlo naivan i Kevelj ga uspije svaki put okrenuti oko malog prsta a nerijetko ga uvali i u g.o.vna. Ali u njegove namjere ne treba sumnjati. Tu je, ne mora biti fizički tu konstantno, nije ni Mirvić, ali je bitno da se klub fino sredi i da se posao rasporedi. I ovako radi ogroman posao trenutno i čim se malo za.go.vna u klubu, on rješava, tako da bi to mogao raditi i s mjesta predsjednika
Insistirati isključivo na odlasku Kevelja, odstranjivanju njega iz UO i sa mjesta predsjednika, jer takav je to lik, neće on ostajat u pozadini i pomagati Veležu, može ga samo rušiti iz pozadine da bi dokazao da je on kralj. Njemu je bitna funkcija, da se priča o njemu, ne treba mu nijedan rezultat ako on nije dio toga i glavni za uspjeh da može srati po intevjuima, tako da ga samo treba skloniti sa mjesta predsjednika za početak i službeno ga prebaciti sa neprijateljima u tabor. I onda nek' povlači poteze kontra kluba, ali makar neće iznutra rovariti i donositi odluke kontra kluba.
Za početak, to bi bilo dovoljno da se krene naprijed. I onda u rješavanje Pike, Stefe, Kadre, Vladavića i ostalih što su ušli službeno/neslužbeno u klub zbog bezmudog Senada Kevelja. Niko od njih nije problem ako se uspostavi red i rad u klubu.
Mit se pravi od dvije stvari: Keveljevo "sredjivanje novca" od politike i Keveljevo "plivanje sa Vicom Zeljkovicem". Kevelj je pijunčina obična i evo sada imamo te pare za tribinu, rekao je da smo zatvorili financijsku konstrukciju, eto nek' ih povuče sad ako ima muda, nek' ih sebi na račun prebaci. I plivanje sa Vicom Zeljkovićem i relaksacija odnosa je još veći mit. Ako će se Nikšić ili ko već povući kada on ode, nek' se povuku svi. A to je njima na obraz.
Admir Rahimić treba da bude novi predsjednik Veleža, za početak. Ima Admir finih ljudi oko sebe, najbitnije nije loš čovjek ali je vrlo naivan i Kevelj ga uspije svaki put okrenuti oko malog prsta a nerijetko ga uvali i u g.o.vna. Ali u njegove namjere ne treba sumnjati. Tu je, ne mora biti fizički tu konstantno, nije ni Mirvić, ali je bitno da se klub fino sredi i da se posao rasporedi. I ovako radi ogroman posao trenutno i čim se malo za.go.vna u klubu, on rješava, tako da bi to mogao raditi i s mjesta predsjednika
Insistirati isključivo na odlasku Kevelja, odstranjivanju njega iz UO i sa mjesta predsjednika, jer takav je to lik, neće on ostajat u pozadini i pomagati Veležu, može ga samo rušiti iz pozadine da bi dokazao da je on kralj. Njemu je bitna funkcija, da se priča o njemu, ne treba mu nijedan rezultat ako on nije dio toga i glavni za uspjeh da može srati po intevjuima, tako da ga samo treba skloniti sa mjesta predsjednika za početak i službeno ga prebaciti sa neprijateljima u tabor. I onda nek' povlači poteze kontra kluba, ali makar neće iznutra rovariti i donositi odluke kontra kluba.
Za početak, to bi bilo dovoljno da se krene naprijed. I onda u rješavanje Pike, Stefe, Kadre, Vladavića i ostalih što su ušli službeno/neslužbeno u klub zbog bezmudog Senada Kevelja. Niko od njih nije problem ako se uspostavi red i rad u klubu.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Naravno da bi bilo idealno kada bi se moglo samo Kevelja riješiti. Problem je što su do sada nastupali sa pričom da su svi zajedno ili bez svih zajedno.
Doduše, u zadnje vrijeme se i to malo promijenilo, čak ima i nekih naznaka da je Kevelj upitan.
Doduše, u zadnje vrijeme se i to malo promijenilo, čak ima i nekih naznaka da je Kevelj upitan.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
S tom pričom je nastupio prvi Kevelj, i on je to jedini direktno rekao - ili svi ili niko, jer su već tada navijači shvatili da je problem isključivo u njemu i počele su se nazirati želje za odstranjivanjem samo njega.
Jedine tri preskonferencije na kojima nije prisustvovao su ove u zadnjem periodu, od imenovanja trenera, do konferencije pred utakmice. Sve je to Rahimić obavljao, jer je ovaj znao da za njega iste neće biti ugodne.Prvi čovjek Veleža Senad Kevelj bio je veoma otvoren kada smo ga kontaktirali. Ističe da je i njemu veoma teško te da je itekako razočaran.
- Mi ćemo imati Upravu za dan, dva. Tražit ćemo da se o Upravi očituje Skupština, odnosno da izglasa povjerenje ili nepovjerenje Upravnom odboru. Ako ja podnesem ostavku, svi članovi kluba su smijenjeni, ali ja prvo moram o tome popričati sa ljudima iz Uprave.
Ali kad treba slika za potpis ugovora, za godišnjak, za Pumu, to će on kao "najzaslužniji". Uglavnom, maksimalno forsirati priču o samo njegovom odlasku.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Osjecaj svih navijaca zadnjih 3 mjeseca - Ni na nebu ni na zemlji. Havarija i javasluk oko kluba, apsolutno nikakvog reda.
Glavni i odgovorni, Kevelj - OUT!
Glavni i odgovorni, Kevelj - OUT!
-
- Kontakt:
I posto znam da voli da osluskuje i cita forum, cisto da ga upozorim da ne pokušava kupiti sebi mir sa Njegomirovicem na Pecari. To je igranje s renomeom kluba i moze mu se samo vratiti direktno u facu i navuci jos veci gnjev ljudim
Pusti neka tvoj prelazni rok odredi rezultate, a rezultati tvoju sudbinu. Nemoj da prljas ime kluba.
Pusti neka tvoj prelazni rok odredi rezultate, a rezultati tvoju sudbinu. Nemoj da prljas ime kluba.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Kad ce napuniti Rodjeni Fan shop novom opremom?
-
- Kontakt:
Kako doznajemo, Velež će novog trenera dobiti već početkom sljedećeg tjedna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.