FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
51%
Prolazak u Play off
33
20%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 162

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 16 avg 2024, 00:02

_weella_ je napisao/la:
15 avg 2024, 23:50
Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.

Dva kluba u grupnoj fazi, 7-8 timova dobilo terene, par timova dobilo značajna infrastrukturna ulaganja, VAR zaživio…

Ko je nama kriv što je Bošnjo proklet pa se ne zna dogovoriti i izbaciti jedan klub od interesa da bude na crti
Borcu i Zrinjskom, nego svako gleda da ušićari marku za sebe, da zavali komšiju… Ko je nama kriv što je Mirvić naivan pa ga svako navlači kako stigne i prodaje maglu.

To što se gura sve što nema veze sa državom (klubovi koji igraju Evropu nigdje grb BiH ne nose), reprezentacija nikad gora, ali klupski fudbal je doživio ekspanziju i državni koeficijent nikad bolji nije bio…

Kad doðe neko neutralan koga realno boli k. za klubove iz glavnog grada i neke historije, nema šta prigovoriti.
100% je tako

Plaćaš odredjenu cijenu toga, mi kao navijaci recimo. Željo, donekle Velež ali svako ko ne prati detaljno nasu ligu i ko je neutralan po pitanju klubova reci ce da Vico radi dobar posao. Var je tu, tereni tu, dva kluba u grupama tu, koeficijent top. Jos ako Barbu useru rezultati sa repkom, Vicka ce samo dragi Bog moci skinuti sa vlasti a do tad je nama prozivljavat sve ono kao prethodne dvije sezone.

Mi i da budemo prvaci i prodjemo prvo pretkolo, dalje bi nas dočekali Fenerbahce, pa u Evropi Ajax a u Konferenciji Copenhagen, kakve smo sreće.

Ljudi u grupe dodju preko Albanaca, Islanđana, Bugara, Farana i ostale buranije.
A mi pokusali preko Celtica, Atalante, Dynamo Kyeva, Basela, Borussie, Sparte Prag itd.
I dodje neko i kaze imali smo sansu, jeste ali u kakvom formatu, za ovaj novi format nisu ti ni dali sansu u prvenstvu.

HemusHotel
Kontakt:

Post Postao/la HemusHotel » 16 avg 2024, 00:04

TurkishAirlines je napisao/la:
15 avg 2024, 23:45
Kolko sutra, ugasit klub.

Ovo je velika sramota da mi kao navijaci najjaceg i najbogatijeg kluba gledamo kako drugi uzivaju u onome sto mi trebamo i zelimo.

Mirvicu, mater ti yebem.
Kakvo si ti magare, svaki ti post šljagu traži. I onu pravu vaspitnopopravnu, stolačku birvaktile.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2024, 00:05

Samo Sarajevo . U ponedjeljak ABd dobiti goška 3/3 lijep start, podrška ekipi i Zekiću,očekujem nekih 8000 ,možemo mi to. Vamos Rajvosa

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 16 avg 2024, 00:05

_weella_ je napisao/la:
Možemo mi pričati i ovo i ono za Vicu i Savez, šta se radi i kakva lakrdija od sudijske organizacije, ali ko sa strane podvuče crtu fudbal u BiH je procvijetao za njegovog mandata.

Dva kluba u grupnoj fazi, 7-8 timova dobilo terene, par timova dobilo značajna infrastrukturna ulaganja, VAR zaživio…

Ko je nama kriv što je Bošnjo proklet pa se ne zna dogovoriti i izbaciti jedan klub od interesa da bude na crti
Borcu i Zrinjskom, nego svako gleda da ušićari marku za sebe, da zavali komšiju… Ko je nama kriv što je Mirvić naivan pa ga svako navlači kako stigne i prodaje maglu.

To što se gura sve što nema veze sa državom (klubovi koji igraju Evropu nigdje grb BiH ne nose), reprezentacija nikad gora, ali klupski fudbal je doživio ekspanziju i državni koeficijent nikad bolji nije bio…

Kad doðe neko neutralan koga realno boli k. za klubove iz glavnog grada i neke historije, nema šta prigovoriti.
Dobar si ti ovako, ali ovo ti je glupost najveca. Fudbal nam nikad gori nije, na njivama igrali lopte prosle sezone.
borac u grupama nakon onog kriminala prosle sezone, uzet ce milione.
Dobro je neko napisao, dive se ljudi vici sto radi svoj posao, i to kako ga je uradio prosle sezone. To su bosnje samo nek se ne puca

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 avg 2024, 00:07

Ugasit cemo se bez Mirvica :kuknjava: :kuknjava: :kuknjava:

Najjadniji predsjednik kluba ikad. Djaba 20+ miliona ulozenih kad si debil koji ne znas upravljati sportskim klubom.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 16 avg 2024, 00:07

Zrinjski je izbacio Botev koji je jači od Spartaka,a Wisla je također takmac sa kojim se moglo igrati.Ako realno gledamo nije ni čudo što smo ispali jer ne može se klub ustrojiti preko noći .
Mi ispadamo od Milsamija,Zarija i sličnih dok imamo investitore na čelu kluba.
Niko nam nije kriv do sami sebi, jednostavno ne znamo.
Ja život smijem dati da bi Zrinjski hladno prošao Spartak,a mi tri komada primimo pred 6 stoja naših.
Mentalitet se gradi godinama,a mi smo još uvijek luzerskog.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 avg 2024, 00:08

Amcho1 je napisao/la:
15 avg 2024, 23:53
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 avg 2024, 23:47
A šta je čudno?
Pokrali pola prvenstva da dođu do titule, budeš nosioc u prvom pretkolu i već tad si 50% posla riješio prolaskom u drugo pretkolo.
Čudno je da pravde na ovom svijetu nema, čudno je da genocnidne lopove i dalje prati sreća. Kako nekad lopovluk ne dođe na naplatu. Pogledaj nama raspored koji smo dobili, Aktobe, Spartak, pa i da smo prošli Wisla. Kao da smo na mrvama spavali i ako su nas cijelu sezonu podkradali i uništavali na sve načine.

Jedino je dobro od svega što podižu koeficijent državi koju mrze.
Oni su krenuli iz prvog pretkola Lige prvaka, gdje su bili nositelji, pa su ih sačekali lakši protivnici. Ovaj Borčev put bi mi imali, da smo one sezone sačuvali + 13. Bili bi tog ljeta 2021 nositelji u prvom pretkolu, a baš tog ljeta je počela Konferencijska liga, prva sezona. Sa prokockanih +13, nismo samo izgubili titulu, vec i 90 % grupnu fazu KL.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 avg 2024, 00:09

Realno, za Vicinog mandata fudbal u BiH je preporodjen!
Na stranu i greske kojih je bilo, puno toga dobrog ide njemu u prilog. Tačka.
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 16 avg 2024, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 avg 2024, 00:10

Jel iko gledao utakmicu zrinjskog i borca, ako jest kako izgledaju na sprem nas??

Igrat grupu intertoto kupa nije neka pljacka al treba ljudima cestitat i to je to.. naravno sport je takmicenje i ciljevi su da se ruse, SAD JE NA LJUDIMA U KLUBU PRVO KAKO OSVOIT 7-8 puta titulu zaredom i kroz tih 7-8 godina kako igrat grupnu fazu lige prvaka..

Koliko se ljudi iz naseg hrada brinu o FK SARAJEVU pokazuje to da stadion u mostaru zenici bl ispunjava cat 3 a na kosevu cat 1,

A prica nemozemo da gradimo stadion zato sto olimpiski je smjesno tuzno
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 16 avg 2024, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 avg 2024, 00:11

Ovo ovdje i ova razmisljanja su upravo i poenta i cilj Dodika,Vice i Telgetije sa nasim teladima u savezu. Ide sad pod krinkom grupa u evropi opet stomacni virus igraca Sloge,Radnika i sviranje 59 faulova,treba im jos dupe poljubiti da budu zadovoljni

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 avg 2024, 00:11

bosnas_ je napisao/la:
16 avg 2024, 00:09
Realno, za Vucinog mandata fudbal u BiH je preporodjen!
Ide moj qurac.
On je samo osoba koja se nasla u pravo vrijeme i na.pravom mjestu

Sa ili bez njega, sve ovo bi bilo ovako. I Var i tereni.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 16 avg 2024, 00:13

Amcho1 je napisao/la:
15 avg 2024, 23:58
cetvrtomjesto je napisao/la:
15 avg 2024, 23:53
_weella_ je napisao/la:

Vico je najbolji predsjednik u istoriji.
To sto nas klub vode pichke je nesto sasvim drugo
Jel te stid?
Stid me je sta nam ljudi rade

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 avg 2024, 00:14

Ceraj sve. Vidi sta nam rade
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2024, 00:16

Mi ćemo ABd zato odma u LP grupe, nećemo ove sirotinjske konferenc grupe :D . Samo Sarajevo

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 avg 2024, 00:19

Ja garantujem da ljudi koji simpatisu zelju celik velez slobodu igman a imaju pravo glasa da ce glasat 10 od 10 u korist borca (ilegalnu pomoc) nego legalno gdje bi drzavu bh fudbal pogurali ako bi tu FK SARAJEVO bilo u prednosti sto jesmo na osnovu svih klubova..

Znase zasto znaju oni SADASNJE FK SARAJEVO KAD ODCEPI DA ce prejebat dinamove rekorde u hnl

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 16 avg 2024, 00:21

bosnas_ je napisao/la:
16 avg 2024, 00:09
Realno, za Vicinog mandata fudbal u BiH je preporodjen!
:urnebes: nemas ti ni 3 zuba u glavi

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 16 avg 2024, 00:25

Ova tema se treba zvati o svim klubovima i malo o FK Sarajevu. Zbog čega se na ovoj temi pise o želji, borcu, zrinjsko, slobodi, velezu.... Neko je dobro napisao, imamo, hvala Bogu, extra otvaranje prvenstva i , ako Bog da, nastavit ćemo i dalje sa pobjedama, ali ovde se ne piše o tome nego se piše o svim drugim klubovima i njihovim navijačima, uspjesima i sta ti ja znam. Ne znam sta radi moderator, administrator treba uvesti red ili ovo ode u neku stvar.
Evo i oni tebe selame!

HemusHotel
Kontakt:

Post Postao/la HemusHotel » 16 avg 2024, 00:26

Otkud ovoliki vašljivi cetnicki botovi na našoj temi, yebo im Vico sestre i sestrične.
Najveća dilema mog života: Šta je bolje ujutro, nakon kafane, pače ili tarhana?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 avg 2024, 00:30

Kako bih volio da je utakmica protiv Borca za vikend. Da se ovi naši navijači malo dozovu pameti...skrenuli su previše u lijevo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 avg 2024, 00:31

feniksptica je napisao/la:
16 avg 2024, 00:30
Kako bih volio da je utakmica protiv Borca za vikend. Da se ovi naši navijači malo dozovu pameti...skrenuli su previše u lijevo.
Jest za vikend, čini mi se da je nisu odgodili.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, gh0stHZ, Pena i 65 gostiju.