Apsolutni cilj ove sezone je titula, to je imperativ. Pod moranje, dati apsolutno sve za to. Naša liga se očigledno razvija na način na koji ni mi sami nismo očekivali, postoji šansa da ove godine gledamo dva kluba u europskim takmičenjima i to je objektivno dobra stvar, ali subjektivno, za nas - apsolutno ne. Ovo znači financijski rast naših rivala, tako da nećemo baš biti jedinstveni povodom uslova, ugovora i
ponuda koje se ne odbijaju.
Ljudi koji misle da o ovome ne treba pisati su valjda isti oni koji će potezati priču o tome kako se Tuzlaci ili Zeničani odnose prema nekome

Stojim pri tome, imamo najboljeg trenera u ligi, sasvim solidan sastav, ono što nam je potrebno je i konačno jedna sezona jedinstva navijača, bez drama, bez nekih zavjera - hajde da se igra fudbal i da čitava garnitura ljudi pokaže zašto su tu. Zaista se nadam da će Mirvić i Tan odobriti još dva pojačanja kvaliteta Turkeša, jer bi to i Zekiću znatno olakšalo posao.
Shvatam defetizam, ali to je naš mentalitet, liga počela jako dobro u smislu suđenja, ali već se vadi alibi -
"Ma Vico će nas razyebat", nadam se da ćemo ovaj put pravi rat i bitke voditi i pokazati na terenu, a ne cirkuskim predstavama kao prethodne godine. Ove godine titula, a onda u ovom periodu naredne i mi slavimo naš prvi plasman u Europu.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.