FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

antisisoja1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 19:04

DamirT je napisao/la:
16 avg 2024, 18:54
antisisoja1919 je napisao/la:
16 avg 2024, 18:42
DamirT je napisao/la:
16 avg 2024, 18:33
Evo sad procitao ovo saopstenje. Pa pola ovih stvari se znalo i bez njega. Samo me strah da ne pocnemo svako smanjenje duga slaviti kao titulu dok nas yebu svi od Gabele do Banja Luke.

Lijepa je to stvar sto se smanjuje i budimo realni moralo se nekad poceti i to. Problem je sto nekog najobicnijeg navijaca mimo ovog foruma ne zanimaju dugovi, vec hoce da vidi neku igru, da se ne strahuje svake sezone za ostanak.

Neko rece prije, ovi ljudi bi bili dobri uz neku osobu koja ima koliko toliko para. Pohvalno je sto se bore ljudi za svaku marku i svakog sponzora.

Nego, bas me zanima koga ce grad postaviti u klub.
Ma brate ne znam jesi li upratio, al 70% njih sto pljuju skoro nije ni briga za rezultate, njih jos uvijek bole senad i Nala.
A prvom meni su rezultati prioritet. Dzaba sve ako opet ispadnemo.
Al nisam ni za opciju da se zaduzimo 2 miliona samo da bi ostali.
Kad vidim da na svakoj objavi neko Nalu spomene povraca mi se. Dajte ljudi, znamo sve zbog cega je dobio otkaz. Apsolutno nista nije na pripremama uradio. Niko nije veci od kluba. U vezi njega je jedini minus upravi sto nije dobio otkaz na pocetku priprema.

Evo sto rece Madal, jedina losa stvar u vezi ovih ljudi je to sto su na toliko hinjski nacin usli u klub i sto su se spetljali sa kamatarom iz Srebrenika. A sto se tice njih kao osoba, nemam stvarno nista ni protiv jednog od njih. Razumijem ja da je njima stalo do kluba, ali ne mozes brate dragi ti biti uvijek u pravu.
Manje-vise svi se mi oko istog slazemo i zbog istog kritikujemo.
1)Prekasno dali otkaz Nali, novi trener je morao odradit pripreme i selekciju igraca.
2)Petljanje sa husarom, koji slabo gdje dobra donese.
3)Pa onda ona situacija sa Dinom, kolko god bilo do njih ili ne, ne smijes se dovest u onu situaciju, u vec losoj situaciji, prvenstveno zbog interesa i zastite kluba.
4) Na kraju njihovo ponasanje, koje nekad ne prilici ljudima koji vode klub kao sto je Sloboda.
Al opet ako su im ovo gore nabrojano najvece greske, a ne greske tipa da klub stignu za godinu dana i vise kazne od stotinu i vise hiljada, nisu onda ove njihove greske neki bauk.
Volim tebe, više od sebe

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 avg 2024, 19:08

DamirT je napisao/la:
16 avg 2024, 19:00
Sunderland je napisao/la:
16 avg 2024, 18:56
DamirT je napisao/la:

Kad vidim da na svakoj objavi neko Nalu spomene povraca mi se. Dajte ljudi, znamo sve zbog cega je dobio otkaz. Apsolutno nista nije na pripremama uradio. Niko nije veci od kluba. U vezi njega je jedini minus upravi sto nije dobio otkaz na pocetku priprema.

Evo sto rece Madal, jedina losa stvar u vezi ovih ljudi je to sto su na toliko hinjski nacin usli u klub i sto su se spetljali sa kamatarom iz Srebrenika. A sto se tice njih kao osoba, nemam stvarno nista ni protiv jednog od njih. Razumijem ja da je njima stalo do kluba, ali ne mozes brate dragi ti biti uvijek u pravu.
U klub je Husaru doveo Mujkan a ne ova uprava, tako da stavlja se na teret ljudima nesto sto nije istina.
Onda se izvinjavam zbog optuzbi u vezi toga :thumbup:
Znaš da kazem kako jeste pa orilo gorilo.
Sloboda je moja nacija

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2024, 19:15

simonknows je napisao/la:
16 avg 2024, 17:55
Investitor, investitor, investitor, investitor... avioni, milioni, kamioni, privatizacija... jak čovjek sa parama...

Shvatite više da TOGA NEMA.

1. Nemaš zakona o sportu.
2. Nemaš svoj stadion.
3. Nemaš nikakvu infrastrukturu, nemaš bukvalno gdje da treniraš.
4. Nemaš ni 300 članova.
5. Nemaš neke enormne uspjehe iz prošlosti.
6. Imaš milionski dug.

Hoćemo li napokon shvatit da od ozbiljnog investitora, koji je tu zarad koristi i sebe, a i kluba, nema ništa.
Od investitora koji nije iskompleksirani seljak, kriminalac, polupismeni kabadahija koji ne investira, nego piše pozajmice, nema ništa.

Sve ideje, vizije, kombinacije koje sadrže pojam "investitor", navijači Slobode i svih drugih istih ili sličnih klubova mogu u startu prekrižiti. Klub se mora očistiti na primjeru Veleža ili čak Čelika, zatražiti zakon o sportu i ulaganju, pa tek onda krenuti po ulagača, ali stranog, ozbiljnog, kakvi su dolazili pa odustajali zbog gore u tekstu navedenih stvari.
Tek kad postavimo temelje za takvog investitora, onda ga treba tražiti, do tada ne trošiti uzalud vrijeme i energiju na smišljanje kombinacija koje sadrže taj pojam.

Međutim, ni od ovoga nema ništa, jer se običnom navijaču zgadila riječ "stabilizacija", vraćanje dugova, izlizana priča koju su mnogi ispričali pa radili kontra od toga, obični navijač više nema strpljenja, želi rezultat i to će biti veliko breme na leđima bilo koga ko preuzme ovaj klub bilo kad. Tako da sve se vrti u krug.
Dobro, sta ste vi/oni uradili po pitanju "zatražiti zakon o sportu i ulaganju"? A u uskoj spregi su momci sa vladajucom strukturom, tj. voadajucom strankom. I nemoj mi reci da nije istina, jer nikad neci napisati nesto sto ne znam i nisam siguran. 😉
Koje konkrrtno korake ste napravili po tom pitanju, kako preko Gradske uprave, pa preko Kantonalnog Saveza i nasih ljudi, a onda i preko Saveza, medija, navijaca ili nekog desetog?

Svi mi znamo sta treba, samo sto nismo u tim vodama i relacijama da djelujemo i vrbujemo. Ali ocekujemo od onoga ko nas vodi makar trun konkretniji.

Ali kod nas ne mogu investitori, a u Sarajevu mogu.
Kod nas ne moze politika jer smo mi carsija, antipoliticni, drzava Tuzla, ali u Velezu moze SDA.
Kod nas ne moze, ali u Zrinjskom moze HDZ.
Kod nas ne moze, ali u Borcu moze SNSD, Vico...
Kod nas ne mogu navijaci nista, ali u Zelji mogu.

Kod nas ne moze jer smo nesposobni i iskompleksirani. Ne znamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2024, 19:18

DamirT je napisao/la:
16 avg 2024, 18:42

Ma brate ne znam jesi li upratio, al 70% njih sto pljuju skoro nije ni briga za rezultate, njih jos uvijek bole senad i Nala.
A prvom meni su rezultati prioritet. Dzaba sve ako opet ispadnemo.
Al nisam ni za opciju da se zaduzimo 2 miliona samo da bi ostali.

U klub je Husaru doveo Mujkan a ne ova uprava, tako da stavlja se na teret ljudima nesto sto nije istina.
A Senada je doveo i pratio njegov rad moj otac Mido. I za takvo nesto Mido nikad nije preuzeo odgovornost, a i zasto bi kad ga je Husara ispostovo da se ne blamira jos vise i ne rizikuje ulazak u PL.
Ahaaa

075 ❤

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 avg 2024, 19:26

Beduin je napisao/la:
16 avg 2024, 19:18
DamirT je napisao/la:

A Senada je doveo i pratio njegov rad moj otac Mido. I za takvo nesto Mido nikad nije preuzeo odgovornost, a i zasto bi kad ga je Husara ispostovo da se ne blamira jos vise i ne rizikuje ulazak u PL.
Ahaaa
Mujkan mladi je surovo i doveo brate, ne branim ove , ali tako je počelo. Kasnije se to razvilo u sto se razvilo... Ocigledno im je godio nasli su zajednički jezik, valjda znaju kako se držati i ponasati u ovom trenutku u sta su se upetljali.
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 avg 2024, 19:30

Beduin je napisao/la:

Ahaaa
Nemoj, nisu oni krivi, kriv je neko drugi, oni vracaju tudje dugove, na stadionu su 24 sata, vratilu su Slobodu u prvu ligu, tu istu koju su oni istjerali, a prije toga su trebali jos dva puta ispasti....jbg. nisu oni krivi sto su kokuzi koji hoce da vode klub na tudji racun.....jbg. nece niko drugi, samo oni to zele jer jedino oni vole Slobodu zajedno sa mentorom Secerkom.
🔴⚫️

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 avg 2024, 19:34

Beduin je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Ahaaa
Koga je pratio?
Sve oko sebe je rastjerao svojim odlukama i ponašanjem, UO koji je bio sastavljen je kompletan se raspao jer niko sa tom seljačinom nije mogao raditi.
I na prvoj skupštini kad se tražilo da podnese izveštaj je napravio kako je neko protiv njega, budi realan i ti malo.
Lik je iza sebe ostavio dugova, nije plaćao doprinose, zenski klub u rasulu, da ne pričamo da je Mehmedovića pustio bez ikakve odštete, ili je to negdje sebi zavalio.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 avg 2024, 19:36

Skver je napisao/la:
16 avg 2024, 19:30
Beduin je napisao/la:

Ahaaa
Nemoj, nisu oni krivi, kriv je neko drugi, oni vracaju tudje dugove, na stadionu su 24 sata, vratilu su Slobodu u prvu ligu, tu istu koju su oni istjerali, a prije toga su trebali jos dva puta ispasti....jbg. nisu oni krivi sto su kokuzi koji hoce da vode klub na tudji racun.....jbg. nece niko drugi, samo oni to zele jer jedino oni vole Slobodu zajedno sa mentorom Secerkom.
A koje je tvoje rijesenje? Samo nemoj reci dati Azmiru, mada kada se izabere gradonačelnik, pa ko pobjedi vidjecemo, suska se suska :) i samo da ti kažem klub mi je bitan a uprave prolazne, ispratio sam ih bruku za sve ove godine 🤣
Sloboda je moja nacija

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 avg 2024, 19:39

16 avg 2024, 19:36
Skver je napisao/la:
16 avg 2024, 19:30
Beduin je napisao/la:

Ahaaa
A koje je tvoje rijesenje? Samo nemoj reci dati Azmiru, mada kada se izabere gradonačelnik, pa ko pobjedi vidjecemo, suska se suska :) i samo da ti kažem klub mi je bitan a uprave prolazne, ispratio sam ih bruku za sve ove godine 🤣
Ma uzima izbore opet SDP i Zijad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 avg 2024, 19:39

Skojevska je napisao/la:
16 avg 2024, 19:34
Beduin je napisao/la:

Ahaaa
Koga je pratio?
Sve oko sebe je rastjerao svojim odlukama i ponašanjem, UO koji je bio sastavljen je kompletan se raspao jer niko sa tom seljačinom nije mogao raditi.
I na prvoj skupštini kad se tražilo da podnese izveštaj je napravio kako je neko protiv njega, budi realan i ti malo.
Lik je iza sebe ostavio dugova, nije plaćao doprinose, zenski klub u rasulu, da ne pričamo da je Mehmedovića pustio bez ikakve odštete, ili je to negdje sebi zavalio.
Ma ne volim sada da se sve prepisuje, ali bukvalno sve ljudima. Svako radi i grijesi, ali ovi momci ispadose Kozlic i Brandalik licno
Sloboda je moja nacija

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 avg 2024, 19:44

16 avg 2024, 19:39
Skojevska je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Ahaaa
Koga je pratio?
Ma ne volim sada da se sve prepisuje, ali bukvalno sve ljudima. Svako radi i grijesi, ali ovi momci ispadose Kozlic i Brandalik licno
Zato što su nerealni i imaju neke lične animozitete prema ljudima.
Oplakuje se Nalić a tribina kompletna mu psovala sve živo polusezonu sa tribina bio si svjedok, u pripremnim utakmicama nije mogao niželigaše pobjediti, nebitno, smjeni se trener izgubio svlačoniocu, što se ga kaže smjenili grobari 7 dana pred prvenstvo.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2024, 19:53

Skojevska je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Ahaaa
Koga je pratio?
Opet pitam, ko ga je doveo i nadgledao njegov rad?
Sve nakon toga je historija, sve ja znam kako je Senad radio i ko je on. Sjeti se i jesam li bio za njega uopste.
Hajmo biti realni obojica.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 avg 2024, 19:54

Beduin je napisao/la:
16 avg 2024, 19:53
Skojevska je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Ahaaa
Koga je pratio?
Sve nakon toga je historija, sve ja znam kako je Senad radio i ko je on. Sjeti se i jesam li bio za njega uopste.
Treba nać investitora to nam je nova parola.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 16 avg 2024, 19:59

Madal je napisao/la:
16 avg 2024, 18:03
Sve si upravu. Ono sto imamo su ove spodobe koje ne daju navijacima da komentarisu i titulu prve federacije i kupa juniora pakuju kao duplu krunu.

U medjuvremenu, do nekih boljih vremena i realnih prica o investitoru nam treba: covjek/uprava koji ce iskesirati kad zagusti za solidnog trenera i par igraca i preuzeti te mjesecne troskove iskljucivo na sebe. Dakle ne milioner vec neko ko moze odvojiti nekoliko desetina hiljada mjesecno na par plata.

Ili neko sposobniji da barata gradskim parama. Jer ovi ocito to nisu. Jos su i bezobrazni i arogantni.
Zelja, motiv, cisto srce, obraz i sl. ne sumnjam. I ja bi imao cisto srce pa veze ne bi imao voditi klub. Zato ga i ne vodim.
Svaka cast za komentar i svaka rijec je na mjestu da ovi sto vode sad klub izvuku pouku iz ovog iskrenog komentara ja bih samo dodao da ima jedno zlatno pravilo u profesionalnom vodjenju klubova a to je - VOLI KLUB SRCEM ALI VODI GA GLAVOM -

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 avg 2024, 20:05

16 avg 2024, 18:20
Madal je napisao/la:
Sve si upravu. Ono sto imamo su ove spodobe koje ne daju navijacima da komentarisu i titulu prve federacije i kupa juniora pakuju kao duplu krunu.

U medjuvremenu, do nekih boljih vremena i realnih prica o investitoru nam treba: covjek/uprava koji ce iskesirati kad zagusti za solidnog trenera i par igraca i preuzeti te mjesecne troskove iskljucivo na sebe. Dakle ne milioner vec neko ko moze odvojiti nekoliko desetina hiljada mjesecno na par plata.

Ili neko sposobniji da barata gradskim parama. Jer ovi ocito to nisu. Jos su i bezobrazni i arogantni.
Zelja, motiv, cisto srce, obraz i sl. ne sumnjam. I ja bi imao cisto srce pa veze ne bi imao voditi klub. Zato ga i ne vodim.
A jel tebi rjesenje izvalit ogromnu sumu novca za igrace i onda za 2-3 mjeseca nemas im za plate, pa kasni plata, pa strajk, pa ovo, pa ono.
Prosli smo mi to vec sve. Sve znas kako funkcionise.
Mogu to i ovi ljudi uradit.
Nace se uvijek neko ko ce pozajmiti ogromne pare.
Svi znaju da od Slobode uvijek mogu naplatit barem duplo vise od onog sto su dali.
Najbolja investicija je pozajmiti pare Slobodi.
I sto nisu sposobni baratat gradskim parama?
Oni odlicno raspolazu s parama od grada.
Problem je sto za nesto vise i bolje treba puno vise para od onih sto dobijes od grada.
Senad jel dobro barato sa parama od grada?
Jest, nema sta.
Za 4 mjeseca potrosio cca 600 hiljada, a opet ostali i Bogu i narodu duzni.
Ma svi su manje više posuđivali, nemaš uprave nakon Azmira da bar jednom nije posudila da se nešto isplati i to nije problem, posudili su eto i ovi za "nikad jeftiniju ekipu" pa hajde neka su, tako hodamo godinama unazad, funkcionisalo se na razne načine. Drugi je problem što se u prethodne četiri godine (mada se tu ima ići i unazad još malo) na jedno hiljadu primjera pokazalo kako ne treba da funkcioniše jedan ozbiljan klub i zašto mi često u nekim momentima nismo (iako bi trebali nastojat da budemo) ozbiljan klub, tjeranjem trenera (kakav god da je, ne ulazim u to) sedam dana pred prvenstvo, tjeranjem (ili svojevoljnim napuštanjem, zavisi kako ko gleda na cijelu situaciju oko Kalesića, ne ulazim uopšte ni u to) najboljeg igrača u ekipi (kakav god da je, u odnosu na ostale je najbolji i proglašen za najboljeg u prošloj sezoni), blokiranjem komentara navijačima, prozivanjem navijača u više navrata, pa ispadanje itd itd. Popraviš sliku malo, napraviš novu glupost i tako u krug. To su neke stvari na kojima treba poraditi, napraviti imidž ozbiljnog kluba, prije svega prihvatiti kritiku i posmatrati i sebe samokritično a ne tražiti krivce u drugima konstantno, a tu je najveći problem Slobode, svaka uprava krivca traži u prethodnoj i taj krug nikako da se zatvori evo deset godina i više sigurno. Ja protiv ovih momaka nemam lično ništa, ali smo generalno loše krenuli u sezonu u kojoj četiri ekipe ispadaju i neke stvari se moraju popraviti ako mogu sada, jer već na polusezoni mi možemo pakovati kofere ako se bodovno ne osiguramo.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 avg 2024, 20:24

Aerials je napisao/la:
16 avg 2024, 09:38
Molim vas samo da smanjite vrijeđanje i psovanje forumašima.
Moj post je imao za cilj skretanje pažnje vama moderatorima, da mu zabranite pisanje na ovoj temi, jer nije navijač Svetinje i samo provocira ovdje.

Pa ako može, da mu nečitam ovaj smrdljivi nick ovdje. Znači zabraniti @dzemil (tj. da ne kažem @debil) da ovdje piše.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 avg 2024, 20:25

Sky9 je napisao/la:
16 avg 2024, 20:24
Aerials je napisao/la:
16 avg 2024, 09:38
Molim vas samo da smanjite vrijeđanje i psovanje forumašima.
Moj post je imao za cilj skretanje pažnje vama moderatorima, da mu zabranite pisanje na ovoj temi, jer nije navijač Svetinje i samo provocira ovdje.

Pa ako može, da mu nečitam ovaj smrdljivi nick ovdje. Znači zabraniti @dzemil (tj. da ne kažem @debil) da ovdje piše.
:thumbup:
Zapamtit ću za dalje.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 avg 2024, 20:27

Svi mi znamo sve ili većinu ovih momaka, Slobodaši do daske, i neko sa najboljim namjerama prema klubu, od Raosa i Hodže naovamo.

Ali PARE su problem, da ih ima iz budžeta kao prije, vjerujem da bismo se spasili ove godine. Ovako, ispadamo, i potrošit ćemo ljude koji Slobodu vole iskreno... Za razliku od većine uprava dosad.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 16 avg 2024, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 avg 2024, 20:27

NKMramor je napisao/la:
16 avg 2024, 20:05
16 avg 2024, 18:20
Madal je napisao/la:

A jel tebi rjesenje izvalit ogromnu sumu novca za igrace i onda za 2-3 mjeseca nemas im za plate, pa kasni plata, pa strajk, pa ovo, pa ono.
Prosli smo mi to vec sve. Sve znas kako funkcionise.
Mogu to i ovi ljudi uradit.
Nace se uvijek neko ko ce pozajmiti ogromne pare.
Svi znaju da od Slobode uvijek mogu naplatit barem duplo vise od onog sto su dali.
Najbolja investicija je pozajmiti pare Slobodi.
I sto nisu sposobni baratat gradskim parama?
Oni odlicno raspolazu s parama od grada.
Problem je sto za nesto vise i bolje treba puno vise para od onih sto dobijes od grada.
Senad jel dobro barato sa parama od grada?
Jest, nema sta.
Za 4 mjeseca potrosio cca 600 hiljada, a opet ostali i Bogu i narodu duzni.
Ma svi su manje više posuđivali, nemaš uprave nakon Azmira da bar jednom nije posudila da se nešto isplati i to nije problem, posudili su eto i ovi za "nikad jeftiniju ekipu" pa hajde neka su, tako hodamo godinama unazad, funkcionisalo se na razne načine. Drugi je problem što se u prethodne četiri godine (mada se tu ima ići i unazad još malo) na jedno hiljadu primjera pokazalo kako ne treba da funkcioniše jedan ozbiljan klub i zašto mi često u nekim momentima nismo (iako bi trebali nastojat da budemo) ozbiljan klub, tjeranjem trenera (kakav god da je, ne ulazim u to) sedam dana pred prvenstvo, tjeranjem (ili svojevoljnim napuštanjem, zavisi kako ko gleda na cijelu situaciju oko Kalesića, ne ulazim uopšte ni u to) najboljeg igrača u ekipi (kakav god da je, u odnosu na ostale je najbolji i proglašen za najboljeg u prošloj sezoni), blokiranjem komentara navijačima, prozivanjem navijača u više navrata, pa ispadanje itd itd. Popraviš sliku malo, napraviš novu glupost i tako u krug. To su neke stvari na kojima treba poraditi, napraviti imidž ozbiljnog kluba, prije svega prihvatiti kritiku i posmatrati i sebe samokritično a ne tražiti krivce u drugima konstantno, a tu je najveći problem Slobode, svaka uprava krivca traži u prethodnoj i taj krug nikako da se zatvori evo deset godina i više sigurno. Ja protiv ovih momaka nemam lično ništa, ali smo generalno loše krenuli u sezonu u kojoj četiri ekipe ispadaju i neke stvari se moraju popraviti ako mogu sada, jer već na polusezoni mi možemo pakovati kofere ako se bodovno ne osiguramo.
Sve to stoji prijatelju.
Nemam ja tebe sta ubijedjivat da razmisljas i mislis drugacije, kad skoro isto i ja gledam na situaciju.
Pa i to da su neki njihovi postupci, javna oglasavanja i komunikacija sa navijacima doveli da se ovako pljuju.
Al kazem ti, ja nemam problem s tim, sto ce me ko navijaca ponizit. Ponizen sam ja x puta zbog Slobode, svasta sebi dopustao zbog Slobode i nije mi zao.
Ako ce to bit najveci problem i najveca greska sto rade, a sve ostalo da dovode u red u klubu, sto administrativno, sto da sportskog/rezultatskog aspekta, nek nas onda vrijedjaju i ponasaju se bahato svaki dan, nije problem.
A za njihovo dobro, kao nekog ko predvodi klub, samo malo da dovedu u red komunikaciju i odnose sa navijacima, mislim da ne bi bili ni u pola kritikovani.
Vjerujem da svasta i presute, svasta se moze procitat na fb, svako pise razne gluposti. Al opet njihovo je da se ponsaju gospodski u skladu sa svojom funkcijom.
A svi znamo da je rad u Slobodi itekako stresan. Svasta covjek mora "progutat" i presutit.
Dovoljno je samo jednu utakmicu bit na zapadu u bilo kakvoj funkciji u klubu i sve ti bude jasno.
Dodje neka pijanica sa 60-70 godina u guzici, psuje igracima i tebi sve, a u zivotu macke sa praga nije sutnuo.
I sto kazes najjaci adut svake nase uprave je "krivi su oni prije mene".
Mislim da bi najbolje za ovu upravu bilo i da ih manje glava boli da naprave izvjestaj cije su dugove vracali, u kojim ciframa i od cijih para su vracali.
Da ne bude i poslije njih "hajmo Jovo na novo"
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 avg 2024, 20:37

Skojevska je napisao/la:
16 avg 2024, 19:54
Beduin je napisao/la:
16 avg 2024, 19:53
Skojevska je napisao/la:

Koga je pratio?
Treba nać investitora to nam je nova parola.
Odgovor u maniru nase Uprave. I kazes "budi malo realan". 😂

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.