Jah ljepote,
Malo filmovi,malo zika,malo trebe.
Onda uz opustenu setnju kupis karte za spektakal na Kosevu
par dana prije u strogom centru Seher Sarajeva.
GOLEMO BAS GOLEMO
Zar nisi ti u AmeriKi?
mislim da je raja sumnjicava jer ovi iz veleza samo lazu u zadnje vrijeme, ali ovo nisu izmislili. i kod nas su bar dvojica out zbog te viroze.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:42Da li Velez nesto mulja ne znam, ali ima neka viroza. Kod mene pola firme dobilo.
Mah pusti se ti mene hajvane!
Jel te sramota nazivati se navijačem Sarajeva a u isto vrijeme čestitati klubu (na običnoj gluposti) čiji su navijači ubili pokojnog Vedrana?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:25Svaka cast listici sto nisu nasjeli na vrabcicke lazi
Kad su isli onoliko za onaj teren, kiseline i ostalo sto ne bi i ovo. Nabrajaju se igrači virozni koji ne igraju svakako radi ozljede a uz to isti ti igrači uredno šetaju gradom "virozni". Široki je prosle sezone izlazio u susret i prije je, od Želje, Zrinjskog itd i sam upadne u problem posle. Bili smo u naletu, odgodimo, pa ih dočekamo bez pola ekipe, ozljede i kartoni. Uz to ne moze se mjeriti ovo i korona. Ono su bile posebne okolnosti i čak tada smo igrali sa 13 igrača (Sarajevo, mislim cak 2x), sa juniorima (TC) itd. A kad je Velež odgodio u kupu opet je ŠB bio desetkovan i bez treninga.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:24Razumijem odakle skepticism, ali ne mislim da bi Velez isao toliko daleko da lazira nesto ovako. Zbog cega bi to uradili?
Taj tvoj vrsnjak sa inicijalima AI lezi na kovačima vec 21 godinu, znamo da je demencija u tvojim godinama zajebana stvar al mojne da te toliko prenosiPitarsam je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:11Mah pusti se ti mene hajvane!
Ja mogu kako hocu,kad hocu i gdje hocu. Doveo sam neko
drustvo iz Hollywooda,jos ako mi jaran Al dodje,bas ce
rusvaj biti.
Biti na Kosevu u ponedeljak navecer nema cijenu.
Za sve ostalo ima Mastercard
Na nana na
Nananana nana na na na
…i na kraju svijeta tebe bodriti
![]()
Postoje li ikakvi dokazi da ti igraci "setaju gradom"? U doba smartphohnes, niko ih nije uslikao? Ne mozemo se oslanjati na glasine bez dokaza.brig je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:32Kad su isli onoliko za onaj teren, kiseline i ostalo sto ne bi i ovo. Nabrajaju se igrači virozni koji ne igraju svakako radi ozljede a uz to isti ti igrači uredno šetaju gradom "virozni". Široki je prosle sezone izlazio u susret i prije je, od Želje, Zrinjskog itd i sam upadne u problem posle. Bili smo u naletu, odgodimo, pa ih dočekamo bez pola ekipe, ozljede i kartoni. Uz to ne moze se mjeriti ovo i korona. Ono su bile posebne okolnosti i čak tada smo igrali sa 13 igrača (Sarajevo, mislim cak 2x), sa juniorima (TC) itd. A kad je Velež odgodio u kupu opet je ŠB bio desetkovan i bez treninga.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:24Razumijem odakle skepticism, ali ne mislim da bi Velez isao toliko daleko da lazira nesto ovako. Zbog cega bi to uradili?
NijePendulum je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:12Jel te sramota nazivati se navijačem Sarajeva a u isto vrijeme čestitati klubu (na običnoj gluposti) čiji su navijači ubili pokojnog Vedrana?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:25Svaka cast listici sto nisu nasjeli na vrabcicke lazi![]()
Dusmani sagnite mu se !Pitarsam je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:11Mah pusti se ti mene hajvane!
Ja mogu kako hocu,kad hocu i gdje hocu. Doveo sam neko
drustvo iz Hollywooda,jos ako mi jaran Al dodje,bas ce
rusvaj biti.
Biti na Kosevu u ponedeljak navecer nema cijenu.
Za sve ostalo ima Mastercard
Na nana na
Nananana nana na na na
…i na kraju svijeta tebe bodriti
![]()
Pa ovdje Siroki nije prihvatio odgodu. Ne vjerujem da je do saveza. Kad je bila ova situacija za Siroki, morao je Velez da prihvati odgodu, sto su i uradili. Ne treba ovdje savez kriviti jer su ovi iz Sirokog ispali piccke.Lewy21 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:55Mislim da se Veležu ovdje trebalo izaći u susret kao što se izlazi i učesnicima kvalifikacija za europska takmičenja. Izlazilo se i mom klubu u susret kada je igrao kvalifikacije, a mišljenja sam da se domaći fudbaleri moraju naučiti na srijeda-vikend ritam. A ovo je već nešto na što se ne može uticati.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Morpheus i 21 gost.