Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako ga iskoristite za tribinu i krov ne moze bolje biti. Onda se vrijedi pretrpiti ovu godinu samo da ne ispadnete iz lige. Dobili bi bas moderan evropski stadion medu najljepsim u Bosni nasoj. Ako je to i cilj pa zato rezanje troskova onda cilj opravdava sredstvo.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zar nisi ti u AmeriKi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
mislim da je raja sumnjicava jer ovi iz veleza samo lazu u zadnje vrijeme, ali ovo nisu izmislili. i kod nas su bar dvojica out zbog te viroze.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:42Da li Velez nesto mulja ne znam, ali ima neka viroza. Kod mene pola firme dobilo.
Mah pusti se ti mene hajvane!
Ja mogu kako hocu,kad hocu i gdje hocu. Doveo sam neko
drustvo iz Hollywooda,jos ako mi jaran Al dodje,bas ce
rusvaj biti.
Biti na Kosevu u ponedeljak navecer nema cijenu.
Za sve ostalo ima Mastercard
Na nana na
Nananana nana na na na
…i na kraju svijeta tebe bodriti
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Jel te sramota nazivati se navijačem Sarajeva a u isto vrijeme čestitati klubu (na običnoj gluposti) čiji su navijači ubili pokojnog Vedrana?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:25Svaka cast listici sto nisu nasjeli na vrabcicke lazi
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
**** boraaaaac i banjalukuuu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Što se tiče Veleža stvaraju zlu krv tamo gdje je nikad nije bilo.Uostalom ne možeš porediti koronu i stomačni virus(što znači sashrali se ko grlice).Jedan komentar navijača Veleža reče "lagali smo više puta".Da rezimiramo shjebali su sami sebi jednu super priču i sada mi se čini da kupuju vrijeme dok se to ne dovede u red.Lično- da mi je čaća u pitanju sumnjao bih u sve ovo..
- IsmirMirvic
Razumijem odakle skepticism, ali ne mislim da bi Velez isao toliko daleko da lazira nesto ovako. Zbog cega bi to uradili?
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kad su isli onoliko za onaj teren, kiseline i ostalo sto ne bi i ovo. Nabrajaju se igrači virozni koji ne igraju svakako radi ozljede a uz to isti ti igrači uredno šetaju gradom "virozni". Široki je prosle sezone izlazio u susret i prije je, od Želje, Zrinjskog itd i sam upadne u problem posle. Bili smo u naletu, odgodimo, pa ih dočekamo bez pola ekipe, ozljede i kartoni. Uz to ne moze se mjeriti ovo i korona. Ono su bile posebne okolnosti i čak tada smo igrali sa 13 igrača (Sarajevo, mislim cak 2x), sa juniorima (TC) itd. A kad je Velež odgodio u kupu opet je ŠB bio desetkovan i bez treninga.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:24Razumijem odakle skepticism, ali ne mislim da bi Velez isao toliko daleko da lazira nesto ovako. Zbog cega bi to uradili?
Zadnja izmjena: brig, dana/u 17 avg 2024, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Taj tvoj vrsnjak sa inicijalima AI lezi na kovačima vec 21 godinu, znamo da je demencija u tvojim godinama zajebana stvar al mojne da te toliko prenosiPitarsam je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:11Mah pusti se ti mene hajvane!
rusvaj biti.
Na nana na
Nananana nana na na na
![]()
- IsmirMirvic
Postoje li ikakvi dokazi da ti igraci "setaju gradom"? U doba smartphohnes, niko ih nije uslikao? Ne mozemo se oslanjati na glasine bez dokaza.brig je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:32Kad su isli onoliko za onaj teren, kiseline i ostalo sto ne bi i ovo. Nabrajaju se igrači virozni koji ne igraju svakako radi ozljede a uz to isti ti igrači uredno šetaju gradom "virozni". Široki je prosle sezone izlazio u susret i prije je, od Želje, Zrinjskog itd i sam upadne u problem posle. Bili smo u naletu, odgodimo, pa ih dočekamo bez pola ekipe, ozljede i kartoni. Uz to ne moze se mjeriti ovo i korona. Ono su bile posebne okolnosti i čak tada smo igrali sa 13 igrača (Sarajevo, mislim cak 2x), sa juniorima (TC) itd. A kad je Velež odgodio u kupu opet je ŠB bio desetkovan i bez treninga.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:24Razumijem odakle skepticism, ali ne mislim da bi Velez isao toliko daleko da lazira nesto ovako. Zbog cega bi to uradili?
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
NijePendulum je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:12Jel te sramota nazivati se navijačem Sarajeva a u isto vrijeme čestitati klubu (na običnoj gluposti) čiji su navijači ubili pokojnog Vedrana?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:25Svaka cast listici sto nisu nasjeli na vrabcicke lazi![]()
Mislim da se Veležu ovdje trebalo izaći u susret kao što se izlazi i učesnicima kvalifikacija za europska takmičenja. Izlazilo se i mom klubu u susret kada je igrao kvalifikacije, a mišljenja sam da se domaći fudbaleri moraju naučiti na srijeda-vikend ritam. A ovo je već nešto na što se ne može uticati.
Velež, prvo su sebe lagali skoro cijelu godinu da su rezultati plod jako dobe igre i organizacije a stvarni razlog je bio u katastrofalnoj sezoni Sarajeva i zeljezničara.
Kad im je onaj cuger rekao i dao pet igrača i to imenom i prezimenom koji mu trebaju da bi ponovio treće mjesto iz prošle sezone oni ga "patosirali" i logično je da je doživio "emotivno pražnjenje" jer je znao da ga čeka ova situacija i poniženja koja priređuju svojim navijačima.
Uostalom, od uprave koja u toku sezone priča o nekim milionima i budžetu sa narednu ništa drugo nije bilo ni za očekivati tako da ova situacija ne treba nikoga da čudi.
Kad im je onaj cuger rekao i dao pet igrača i to imenom i prezimenom koji mu trebaju da bi ponovio treće mjesto iz prošle sezone oni ga "patosirali" i logično je da je doživio "emotivno pražnjenje" jer je znao da ga čeka ova situacija i poniženja koja priređuju svojim navijačima.
Uostalom, od uprave koja u toku sezone priča o nekim milionima i budžetu sa narednu ništa drugo nije bilo ni za očekivati tako da ova situacija ne treba nikoga da čudi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dusmani sagnite mu se !Pitarsam je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:11Mah pusti se ti mene hajvane!
rusvaj biti.
Na nana na
Nananana nana na na na
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Pa ovdje Siroki nije prihvatio odgodu. Ne vjerujem da je do saveza. Kad je bila ova situacija za Siroki, morao je Velez da prihvati odgodu, sto su i uradili. Ne treba ovdje savez kriviti jer su ovi iz Sirokog ispali piccke.Lewy21 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:55Mislim da se Veležu ovdje trebalo izaći u susret kao što se izlazi i učesnicima kvalifikacija za europska takmičenja. Izlazilo se i mom klubu u susret kada je igrao kvalifikacije, a mišljenja sam da se domaći fudbaleri moraju naučiti na srijeda-vikend ritam. A ovo je već nešto na što se ne može uticati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kamenar je od mozda najboljeg igraca Posusja prošle godine došao do toga da je kod novog trenera rezerva,trece kolo evo ne pocinje. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je ogroman propust od strane saveza. Situacije kao ova moraju biti pravilnikom određene. U slučaju bolesti X broja igrača klub ima utakmica se neće odigrati. Prije donošenja odluke o odlaganju utakmice, igrači koji su bolesni moraju proći medicinski pregled od minimum 3 doktora kako bi imali tačan uvid u zdravstveno stanje igrača. Ako su igrači lažirali bolest moraju biti kažnjeni kao i klub za koji nastupaju.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:48Postoje li ikakvi dokazi da ti igraci "setaju gradom"? U doba smartphohnes, niko ih nije uslikao? Ne mozemo se oslanjati na glasine bez dokaza.brig je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:32Kad su isli onoliko za onaj teren, kiseline i ostalo sto ne bi i ovo. Nabrajaju se igrači virozni koji ne igraju svakako radi ozljede a uz to isti ti igrači uredno šetaju gradom "virozni". Široki je prosle sezone izlazio u susret i prije je, od Želje, Zrinjskog itd i sam upadne u problem posle. Bili smo u naletu, odgodimo, pa ih dočekamo bez pola ekipe, ozljede i kartoni. Uz to ne moze se mjeriti ovo i korona. Ono su bile posebne okolnosti i čak tada smo igrali sa 13 igrača (Sarajevo, mislim cak 2x), sa juniorima (TC) itd. A kad je Velež odgodio u kupu opet je ŠB bio desetkovan i bez treninga.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:24Razumijem odakle skepticism, ali ne mislim da bi Velez isao toliko daleko da lazira nesto ovako. Zbog cega bi to uradili?
Mislim da se ovako nešto mora uvesti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 15 gostiju.