Znaci bara-bara su tvoji postovi o Zeljeznicaru i Velezu. Mislim da su cak ovdje i rijetki oni u kojima ne spominjes Velez. Tako da smo tebi zadnjih X godina najodvratniji klub lige, a ne trenutno. Bez obzira bili najposteniji ili najneposteniji, tebe smo nekako licno zakacili. Neces da nam kazes kako, mislim da sam te vec i pitao. Tako da, nisi relevantan da o tome pricasbhsport je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:30Realno posjeta u dolini sinoc cca 11.000 protiv Igmana.
Ostali klubovi protiv istog protivnika mogu skupiti max 4,5 hiljada i to na lavoru kada ne pada kiša, ostalim je plafon dvije milje.
Drugo, zar je realno da su pijačari nakupili ovoliko neprijatelja u ligi? Od kluba za kojeg su svi navijali u evropi prije par godina do toga da ga mrzi velika vecina (Igman i Posusje vjerovatno ne). To je bas za aplauza.
Trenutno su meni najodvratniji klub lige. Zovite sada politiku i premijera da urgirate, samo tako i znate. Ugaseni.
Mezimci vladajucih struktura, nebitno ko je na vlasti taj je i na stadionu u Vrapčićima.
I odgode treba ukinuti, od ovih za evropu pa ovih virusa te one pitarske sramote od prije dvije godine kada su odgodili derbi u Zenici da bi bilo vise gledalaca pa se igrao u trening centru a stvarni razlog bili su van forme, sa otjeranim Dudicem u rasulu.
Cirkus.
I da, zvat cemo premijera u pomoc, nismo mi kao vi, samostalni i nezavisni od svih.
Nikšić spasio Željezničar u zadnji tren: Malo falilo da "Plavi" dobiju zabranu nastupa u Evropi
I da, jesi i ti jedan od onih sto smatra da je Dino Djurbuzovic odlicnim radom, iskustvom i analizom priveo onako trijumfalno sezonu krajuNermin Nikšić ugostio delegaciju FK Željezničar: Poznato o čemu su razgovarali
Rugala se ruga