Zakucavanje

Zakucavanje
Može onda peti, pa da vas ugase ova skupa pojačanja19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:53Ne mozemo biti cetvrti, to je vasa pozicija na tabeli...mozemo samo treci ili peti biti
Pa ovo je sve osim fora, ne kontam.
Pa šta sam slagao? Uopšte nije fora nego činjenica.
Čuj 13 hiljada
On nema problema s virusom, on ima drugu ozljedu, okani se momka…since1948 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 08:50Ova prica o stomacnom virusu bi se mogla i popusiti da pola Sirokog nije vidjelo Antu Hrkaca u cetvrtak vecer u jednom od sirokobrijeskih kafica kako uziva u svom omiljenom alkoholnom picu. Jedino da ga nije proljev od koje case viska uhvatio. U petak se odmah povukla prica kako je on jedan od zarazenih. Spinanje prve klase
Zato doprinosi Zvezdinoj posjeti, ništa munZe konza.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:46Ma dobro, mi pričamo o fudbalu. Ima nas gledamo svaku utakmicu ove lige, komentarišemo sve, a pratimo i navijamo za svoj klub. S druge strane imaš lika koji Grbavicu nije vidio pitaj boga koliko, a qurci se posjetom kojoj ne doprinosi, a pri tom mu je opsesija poslovanje FK Sarajeva.
Mitomanija![]()
Ili ispod petog, nije vama strano da sletite ispod petog mjesta. A nije vam više ni strano da se borite za opstanak u ovoj našoj ligi.19vendetta87 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 11:53Ne mozemo biti cetvrti, to je vasa pozicija na tabeli...mozemo samo treci ili peti biti
Zavisi ti od dosta faktora vrijednost goal line tech. kad je FIFA 2013 počela korisiti goal control sistem cijena po stadionu bila je oko 200k€, računaj da bi ti po sezoni trebalo ≈4 miliona eura.
Ali ga se navodi u brojku onih s virozom. O tom se i radi2sb1996 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:27On nema problema s virusom, on ima drugu ozljedu, okani se momka…since1948 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 08:50Ova prica o stomacnom virusu bi se mogla i popusiti da pola Sirokog nije vidjelo Antu Hrkaca u cetvrtak vecer u jednom od sirokobrijeskih kafica kako uziva u svom omiljenom alkoholnom picu. Jedino da ga nije proljev od koje case viska uhvatio. U petak se odmah povukla prica kako je on jedan od zarazenih. Spinanje prve klase
Ajmo plavi ale zgazite rodjene
Stavio pavlaku na profilnu i konta izmislio humor.
Vala ti je naišao na volej samo tako.
ja da sam neko u velezu zapitao bi se dokle sam doveo klub i njegovu reputaciju da mi ljudi nista ne vjeruju.killafrommanilla je napisao/la: ↑18 avg 2024, 08:25Malo je rec da su lazovi, malo. To stida ni obraza nema sekunde. Mislim, znamo cija je ovo ideja da ne dodju na Pecaru, kao vid solidarnosti
Kao vid solidarnosti cemo ostaviti ekipu na cjedilu skrozSve genijalne ideje jedne celave glave.
Za ovaj humor doduše moras i do 6og osnovne dobaciti. Prvo polugodišteVirtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:32Ponavljam, dječije fore iz petog osnovne su najveći dokaz nemoći samoprozvanih divova sa Kromolja.
I pored toga što napokon imaju bar nekog razloga za optimizam, veliki Željezničar im je i dalje glavna opsesija. Analiziraju igru, kukaju na posjetu, i sve to u pauzama između kmečanja na uspjehe ostalih klubova u evropskim takmičenjima.
Nije lako biti div ovih dana.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.