Premijer liga BiH - aktuelno

mnon46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mnon46 » 18 avg 2024, 12:40

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 12:32
Ponavljam, dječije fore iz petog osnovne su najveći dokaz nemoći samoprozvanih divova sa Kromolja.

I pored toga što napokon imaju bar nekog razloga za optimizam, veliki Željezničar im je i dalje glavna opsesija. Analiziraju igru, kukaju na posjetu, i sve to u pauzama između kmečanja na uspjehe ostalih klubova u evropskim takmičenjima.

Nije lako biti div ovih dana. :ljepota:
Reci mi, onako objektivno crnogorski, je li tebe ikad iko na ovoj temi na bilo koji način poklopio ili ubijedio u kontra onoga što ti tvrdiš?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 12:41

Jedno 10aak osoba kad je prognoziro kako ce Klafuric završit sezonu.

Al ne priznaje. Drzi se. :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 18 avg 2024, 12:47

Virtu4l je napisao/la:
Ponavljam, dječije fore iz petog osnovne su najveći dokaz nemoći samoprozvanih divova sa Kromolja.

I pored toga što napokon imaju bar nekog razloga za optimizam, veliki Željezničar im je i dalje glavna opsesija. Analiziraju igru, kukaju na posjetu, i sve to u pauzama između kmečanja na uspjehe ostalih klubova u evropskim takmičenjima.

Nije lako biti div ovih dana. :ljepota:
Ti si kralju najveca kanta ovog foruma, veca i od hulahopke. Kud ces dalje kad ti ja kao Manijak to kazem. Vratim ovako nekad postove i citam i ne mogu da vjerujem da si vazda prisutan na forumu, bila domaca ili gostujuca utakmica i zaista ti je neko nabio prevelike komplekse, pa vise komentarises tudje klubove, nego svoj…

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 avg 2024, 12:48

Sutrena će bit 6000 na Hadisonu,sasvim dovoljno jer je Ponedeljak,lose vrijeme,Film festival i ne bas atraktivan protivnik.Jos ako budu igrali po mraku tj u 21 sahat ondakena je posjeta i predobra.Pobjeda pitara je neupitna i ponovo će zauzet prvu poziciju sa 100% ucinkom u prva 3 kola.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2024, 12:50

mnon46 je napisao/la:
18 avg 2024, 12:40
Reci mi, onako objektivno crnogorski, je li tebe ikad iko na ovoj temi na bilo koji način poklopio ili ubijedio u kontra onoga što ti tvrdiš?
Naravno, mnogo njih, ali to su pametni, kulturni momci, sa kojima se da objektivno diskutovati. Uglavnom ne ubacuju retardirane doskočice tipa "crnogorski" i slično.

Evo uzećemo za primjer ovoga iznad, vabi se na ime @feniksptica. Dokazani lažov, koji izmišlja postove, podmeće, ne nešto pretjerano pametan, naprotiv. Kako ćeš sa njim drugačije osim da ga stalno ponižavaš?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2024, 12:59

lakilone je napisao/la:
18 avg 2024, 12:47

Ti si kralju najveca kanta ovog foruma, veca i od hulahopke. Kud ces dalje kad ti ja kao Manijak to kazem. Vratim ovako nekad postove i citam i ne mogu da vjerujem da si vazda prisutan na forumu, bila domaca ili gostujuca utakmica i zaista ti je neko nabio prevelike komplekse, pa vise komentarises tudje klubove, nego svoj…

Isto tako vjerovatno znaš koliko me zabolje kita za tvoje mišljenje. Kao i one navijače Željezničara koje si ranije prozivao, uključujući i grupu TM87, tako da... narodski rečeno - tukneš na jufkicu. :kafa: Ali to je već ranije više puta rečeno.

E sad zašto to radiš i jesi li baš toliko bolestan, ja zaista ne znam. Medicina vjerovatno ima odgovor.
Voli te tvoje Sarajevo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 13:00

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 12:50
mnon46 je napisao/la:
Naravno, mnogo njih, ali to su pametni, kulturni momci, sa kojima se da objektivno diskutovati. Uglavnom ne ubacuju retardirane doskočice tipa "crnogorski" i slično.

Evo uzećemo za primjer ovoga iznad, vabi se na ime @feniksptica. Dokazani lažov, koji izmišlja postove, podmeće, ne nešto pretjerano pametan, naprotiv. Kako ćeš sa njim drugačije osim da ga stalno ponižavaš?
ćiju ćiju
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 18 avg 2024, 13:00

A jest se navio :rol:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2024, 13:04

Malo je glupo kad covjeku ukazes na to da pogrijesio i on se ljuti. Nema koji nije omanuo s nekom prognozom na forumu.

Problem je kad to ne moš sebi priznat.
Neke zajebancije do neke granice ok. Al kad covjek koji za sebe misli da je ozbiljan i realan nekome drugo kaze da je lazov bez da ga pozna i bez ikakvog razloga i dokaza, to samo govori o toj osobi. Sam sebi "umanjuje vrijednost".
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 avg 2024, 13:08

Virtu4l je napisao/la:
Koliko sam shvatio ti si se qurčio posjetom protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, a kad ti ja kažem da smo mi prošle godine protiv slične ekipe imali skoro duplo veću posjetu ti to smatraš forom iz osnovne škole. Ja ti činjenicu naveo aludirajući na to da se ne qurčite jučerašnjom posjetom jer smo mi prošle sezone protiv davljenika imali 20k. I sve to nazivaš dječijim forama dok je tvoj vrhunac humora napisati "Divovi sa Kromolja".

Interesantno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 18 avg 2024, 13:16

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 12:59
lakilone je napisao/la:
18 avg 2024, 12:47

Isto tako vjerovatno znaš koliko me zabolje kita za tvoje mišljenje. Kao i one navijače Željezničara koje si ranije prozivao, uključujući i grupu TM87, tako da... narodski rečeno - tukneš na jufkicu. :kafa: Ali to je već ranije više puta rečeno.

E sad zašto to radiš i jesi li baš toliko bolestan, ja zaista ne znam. Medicina vjerovatno ima odgovor.
Poslat cu ti u pp karte sa gostovanja, ove i prethodne sezone, pa procijeni sam za koga navijam, pozdrav.
Inace ako ne znas put do Grbavice, javi se, pokazat cemo ti.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 avg 2024, 13:18

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 12:50
mnon46 je napisao/la:

Čekaj, crnogorski je retardirana doskočica, Kromolj i Kobiljoglavci nije je li?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2024, 13:21

lakilone je napisao/la:
18 avg 2024, 13:16
Poslat cu ti u pp karte sa gostovanja, ove i prethodne sezone, pa procijeni sam za koga navijam, pozdrav.
Meni je bolesno to što radite, sa obje strane, pri tome mislim i na naše navijače koji prave duple naloge da bi pisali na temi Sarajeva.

A to slanje ulaznica sa gostovanja je još veća komedija. Poslaću ti ja ulaznicu sa finala lige šampiona iako sam ga gledao na Areni.
Voli te tvoje Sarajevo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 18 avg 2024, 13:24

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 13:21
lakilone je napisao/la:
18 avg 2024, 13:16
Meni je bolesno to što radite, sa obje strane, pri tome mislim i na naše navijače koji prave duple naloge da bi pisali na temi Sarajeva.

A to slanje ulaznica sa gostovanja je još veća komedija. Poslaću ti ja ulaznicu sa finala lige šampiona iako sam ga gledao na Areni.
Zamisli kakav je osjecaj kad te ni tvoji ne vole, citav forum protiv lika koji se trudi da ostane relevantan. Odmori malo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2024, 13:27

bvsic je napisao/la:
18 avg 2024, 13:24
Zamisli kakav je osjecaj kad te ni tvoji ne vole, citav forum protiv lika koji se trudi da ostane relevantan. Odmori malo
Zamisli kakav si zaključak izveo na osnovu posta jednog lika za kojeg svi forumaši sa teme FKŽ znaju da je ubačeni element i da je sve osim navijač Željezničara.

Pa jesi li baš toliko, toliko očajan. :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 avg 2024, 13:35

FKSDoGroba je napisao/la:
Zutti je napisao/la:
18 avg 2024, 12:25
Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 12:22
Ponovo se infantilne fore iz petog osnovne gledaju kao neka zakucavanja.

Na šta spadoše prvaci svemira. :beba:
Pa šta sam slagao? Uopšte nije fora nego činjenica. :mrgreen:
slika

slika
Ko ti je kriv kad si naletio na volej ;)
Stavio pavlaku na profilnu i konta izmislio humor. :damn:
To je on postavio svoj trofej, koji godinama osvaja od forumaša.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 avg 2024, 13:35

Ovo je super, jer mi protiv loseg zelje nismo nikad dobro igrali.
Ovako mozda budemo i mogli pobjediti golemog zelju :bih:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2024, 13:36

fks74 je napisao/la:
18 avg 2024, 13:35
Pa dobro, nije baš da ova pavlaka nema nikakve veze sa trofejima. :rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 18 avg 2024, 13:39

2sb1996 je napisao/la:
18 avg 2024, 12:27
since1948 je napisao/la:
18 avg 2024, 08:50
Ova prica o stomacnom virusu bi se mogla i popusiti da pola Sirokog nije vidjelo Antu Hrkaca u cetvrtak vecer u jednom od sirokobrijeskih kafica kako uziva u svom omiljenom alkoholnom picu. Jedino da ga nije proljev od koje case viska uhvatio. U petak se odmah povukla prica kako je on jedan od zarazenih. Spinanje prve klase
On nema problema s virusom, on ima drugu ozljedu, okani se momka…

Ajmo plavi ale zgazite rodjene
Zar sam ja ista rekao protiv Mrse? Momak prva liga. Rekao sam samo da su ga naveli medju igrace "pogođene stomacnim virusom". Krivnja pada na vodstvo veleza, jeftini spinovi kao i ono kupovanje vremena RA s terenom
SAMO ŠIROKI!

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 avg 2024, 13:40

Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 13:36
fks74 je napisao/la:
18 avg 2024, 13:35
Pa dobro, nije baš da ova pavlaka nema nikakve veze sa trofejima. :rol: :rol:
Pa najveci uspjeh zelju su tvoje titule za kantu godine.

Ovako su se i navijaci Slobode radovali kad im je klub dobro igrao u PLBiH, prije par godina.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, nedimmmm1337 i 23 gosta.