Reci mi, onako objektivno crnogorski, je li tebe ikad iko na ovoj temi na bilo koji način poklopio ili ubijedio u kontra onoga što ti tvrdiš?Virtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:32Ponavljam, dječije fore iz petog osnovne su najveći dokaz nemoći samoprozvanih divova sa Kromolja.
I pored toga što napokon imaju bar nekog razloga za optimizam, veliki Željezničar im je i dalje glavna opsesija. Analiziraju igru, kukaju na posjetu, i sve to u pauzama između kmečanja na uspjehe ostalih klubova u evropskim takmičenjima.
Nije lako biti div ovih dana.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
Jedno 10aak osoba kad je prognoziro kako ce Klafuric završit sezonu.
Al ne priznaje. Drzi se.
Al ne priznaje. Drzi se.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ti si kralju najveca kanta ovog foruma, veca i od hulahopke. Kud ces dalje kad ti ja kao Manijak to kazem. Vratim ovako nekad postove i citam i ne mogu da vjerujem da si vazda prisutan na forumu, bila domaca ili gostujuca utakmica i zaista ti je neko nabio prevelike komplekse, pa vise komentarises tudje klubove, nego svoj…Virtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:32Ponavljam, dječije fore iz petog osnovne su najveći dokaz nemoći samoprozvanih divova sa Kromolja.
I pored toga što napokon imaju bar nekog razloga za optimizam, veliki Željezničar im je i dalje glavna opsesija. Analiziraju igru, kukaju na posjetu, i sve to u pauzama između kmečanja na uspjehe ostalih klubova u evropskim takmičenjima.
Nije lako biti div ovih dana.![]()
Sutrena će bit 6000 na Hadisonu,sasvim dovoljno jer je Ponedeljak,lose vrijeme,Film festival i ne bas atraktivan protivnik.Jos ako budu igrali po mraku tj u 21 sahat ondakena je posjeta i predobra.Pobjeda pitara je neupitna i ponovo će zauzet prvu poziciju sa 100% ucinkom u prva 3 kola.
Naravno, mnogo njih, ali to su pametni, kulturni momci, sa kojima se da objektivno diskutovati. Uglavnom ne ubacuju retardirane doskočice tipa "crnogorski" i slično.
Evo uzećemo za primjer ovoga iznad, vabi se na ime @feniksptica. Dokazani lažov, koji izmišlja postove, podmeće, ne nešto pretjerano pametan, naprotiv. Kako ćeš sa njim drugačije osim da ga stalno ponižavaš?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
lakilone je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:47
Ti si kralju najveca kanta ovog foruma, veca i od hulahopke. Kud ces dalje kad ti ja kao Manijak to kazem. Vratim ovako nekad postove i citam i ne mogu da vjerujem da si vazda prisutan na forumu, bila domaca ili gostujuca utakmica i zaista ti je neko nabio prevelike komplekse, pa vise komentarises tudje klubove, nego svoj…
Isto tako vjerovatno znaš koliko me zabolje kita za tvoje mišljenje. Kao i one navijače Željezničara koje si ranije prozivao, uključujući i grupu TM87, tako da... narodski rečeno - tukneš na jufkicu.

E sad zašto to radiš i jesi li baš toliko bolestan, ja zaista ne znam. Medicina vjerovatno ima odgovor.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
ćiju ćijuVirtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:50Naravno, mnogo njih, ali to su pametni, kulturni momci, sa kojima se da objektivno diskutovati. Uglavnom ne ubacuju retardirane doskočice tipa "crnogorski" i slično.
Evo uzećemo za primjer ovoga iznad, vabi se na ime @feniksptica. Dokazani lažov, koji izmišlja postove, podmeće, ne nešto pretjerano pametan, naprotiv. Kako ćeš sa njim drugačije osim da ga stalno ponižavaš?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
A jest se navio 

- feniksptica
- Kontakt:
Malo je glupo kad covjeku ukazes na to da pogrijesio i on se ljuti. Nema koji nije omanuo s nekom prognozom na forumu.
Problem je kad to ne moš sebi priznat.
Neke zajebancije do neke granice ok. Al kad covjek koji za sebe misli da je ozbiljan i realan nekome drugo kaze da je lazov bez da ga pozna i bez ikakvog razloga i dokaza, to samo govori o toj osobi. Sam sebi "umanjuje vrijednost".
Problem je kad to ne moš sebi priznat.
Neke zajebancije do neke granice ok. Al kad covjek koji za sebe misli da je ozbiljan i realan nekome drugo kaze da je lazov bez da ga pozna i bez ikakvog razloga i dokaza, to samo govori o toj osobi. Sam sebi "umanjuje vrijednost".
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koliko sam shvatio ti si se qurčio posjetom protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, a kad ti ja kažem da smo mi prošle godine protiv slične ekipe imali skoro duplo veću posjetu ti to smatraš forom iz osnovne škole. Ja ti činjenicu naveo aludirajući na to da se ne qurčite jučerašnjom posjetom jer smo mi prošle sezone protiv davljenika imali 20k. I sve to nazivaš dječijim forama dok je tvoj vrhunac humora napisati "Divovi sa Kromolja".
Interesantno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Poslat cu ti u pp karte sa gostovanja, ove i prethodne sezone, pa procijeni sam za koga navijam, pozdrav.Virtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:59lakilone je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:47
Ti si kralju najveca kanta ovog foruma, veca i od hulahopke. Kud ces dalje kad ti ja kao Manijak to kazem. Vratim ovako nekad postove i citam i ne mogu da vjerujem da si vazda prisutan na forumu, bila domaca ili gostujuca utakmica i zaista ti je neko nabio prevelike komplekse, pa vise komentarises tudje klubove, nego svoj…
Isto tako vjerovatno znaš koliko me zabolje kita za tvoje mišljenje. Kao i one navijače Željezničara koje si ranije prozivao, uključujući i grupu TM87, tako da... narodski rečeno - tukneš na jufkicu.Ali to je već ranije više puta rečeno.
E sad zašto to radiš i jesi li baš toliko bolestan, ja zaista ne znam. Medicina vjerovatno ima odgovor.
Inace ako ne znas put do Grbavice, javi se, pokazat cemo ti.
Čekaj, crnogorski je retardirana doskočica, Kromolj i Kobiljoglavci nije je li?Virtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:50Naravno, mnogo njih, ali to su pametni, kulturni momci, sa kojima se da objektivno diskutovati. Uglavnom ne ubacuju retardirane doskočice tipa "crnogorski" i slično.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Meni je bolesno to što radite, sa obje strane, pri tome mislim i na naše navijače koji prave duple naloge da bi pisali na temi Sarajeva.
A to slanje ulaznica sa gostovanja je još veća komedija. Poslaću ti ja ulaznicu sa finala lige šampiona iako sam ga gledao na Areni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zamisli kakav je osjecaj kad te ni tvoji ne vole, citav forum protiv lika koji se trudi da ostane relevantan. Odmori maloVirtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:21Meni je bolesno to što radite, sa obje strane, pri tome mislim i na naše navijače koji prave duple naloge da bi pisali na temi Sarajeva.
A to slanje ulaznica sa gostovanja je još veća komedija. Poslaću ti ja ulaznicu sa finala lige šampiona iako sam ga gledao na Areni.
Zamisli kakav si zaključak izveo na osnovu posta jednog lika za kojeg svi forumaši sa teme FKŽ znaju da je ubačeni element i da je sve osim navijač Željezničara.
Pa jesi li baš toliko, toliko očajan.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je on postavio svoj trofej, koji godinama osvaja od forumaša.
- TurkishAirlines
Ovo je super, jer mi protiv loseg zelje nismo nikad dobro igrali.
Ovako mozda budemo i mogli pobjediti golemog zelju
Ovako mozda budemo i mogli pobjediti golemog zelju

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Pa dobro, nije baš da ova pavlaka nema nikakve veze sa trofejima.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar sam ja ista rekao protiv Mrse? Momak prva liga. Rekao sam samo da su ga naveli medju igrace "pogođene stomacnim virusom". Krivnja pada na vodstvo veleza, jeftini spinovi kao i ono kupovanje vremena RA s terenom2sb1996 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:27On nema problema s virusom, on ima drugu ozljedu, okani se momka…since1948 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 08:50Ova prica o stomacnom virusu bi se mogla i popusiti da pola Sirokog nije vidjelo Antu Hrkaca u cetvrtak vecer u jednom od sirokobrijeskih kafica kako uziva u svom omiljenom alkoholnom picu. Jedino da ga nije proljev od koje case viska uhvatio. U petak se odmah povukla prica kako je on jedan od zarazenih. Spinanje prve klase
Ajmo plavi ale zgazite rodjene
SAMO ŠIROKI!
- TurkishAirlines
Pa najveci uspjeh zelju su tvoje titule za kantu godine.
Ovako su se i navijaci Slobode radovali kad im je klub dobro igrao u PLBiH, prije par godina.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 13 gostiju.