Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Željezničar uz Zrinjski i Borac glavni kandidat za titulu.
Vidi se da je BJEZAO... sa casovafeniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:39Za ovaj humor doduše moras i do 6og osnovne dobaciti. Prvo polugodišteVirtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 12:32Ponavljam, dječije fore iz petog osnovne su najveći dokaz nemoći samoprozvanih divova sa Kromolja.
I pored toga što napokon imaju bar nekog razloga za optimizam, veliki Željezničar im je i dalje glavna opsesija. Analiziraju igru, kukaju na posjetu, i sve to u pauzama između kmečanja na uspjehe ostalih klubova u evropskim takmičenjima.
Nije lako biti div ovih dana.![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- TurkishAirlines
Vakat je da se Velez vrati tamo gdje mu je i mjesto, Prva liga FBiH.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
To za duple naloge nisam razumio, a to za kartu…Virtu4l je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:21Meni je bolesno to što radite, sa obje strane, pri tome mislim i na naše navijače koji prave duple naloge da bi pisali na temi Sarajeva.
A to slanje ulaznica sa gostovanja je još veća komedija. Poslaću ti ja ulaznicu sa finala lige šampiona iako sam ga gledao na Areni.
Napises pored nje “virto smrad” i uslikas i ja cu ti vjerovat

E haj da se u necemu i slozimo.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:57Vakat je da se Velez vrati tamo gdje mu je i mjesto, Prva liga FBiH.

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Lijepo je mastatiTurkishAirlines je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:35Ovako mozda budemo i mogli pobjediti golemog zelju![]()

menstrual
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Moraš se opustiti, već dva dana ti svaki post ima veze sa mnom. Znam da se osjećaš poniženo i da goriš u sebi, ali nisam ti ja kriv. Jednostavno nisi dorastao.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opet virtuoz jedini pametan na forumu
Pa jesi li baš toliko, toliko očajan.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Kad igra ono njesto niksicevo iz vrabcica
Računovođa sa SS foruma samo "svoje" činjenice i "surovu realnost" priznaje kao istu/iste.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Kako pobjegne kad dobije po njušci, pravi ker
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
U tom trenutku kada se igrala utakmica mi smo bili 7 a vi 3, razlika 4 boda, druga je stvar sto ti ides u buducnost pa se vracas u proslost kako bi nesto dokazao sto donekle i dokazuje koliko si (ne)inteligentan.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:08Koliko sam shvatio ti si se qurčio posjetom protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, a kad ti ja kažem da smo mi prošle godine protiv slične ekipe imali skoro duplo veću posjetu ti to smatraš forom iz osnovne škole. Ja ti činjenicu naveo aludirajući na to da se ne qurčite jučerašnjom posjetom jer smo mi prošle sezone protiv davljenika imali 20k. I sve to nazivaš dječijim forama dok je tvoj vrhunac humora napisati "Divovi sa Kromolja".
Interesantno.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav danak neiskustvu...nastrojeni21 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 15:00U tom trenutku kada se igrala utakmica mi smo bili 7 a vi 3, razlika 4 boda, druga je stvar sto ti ides u buducnost pa se vracas u proslost kako bi nesto dokazao sto donekle i dokazuje koliko si (ne)inteligentan.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:08Koliko sam shvatio ti si se qurčio posjetom protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, a kad ti ja kažem da smo mi prošle godine protiv slične ekipe imali skoro duplo veću posjetu ti to smatraš forom iz osnovne škole. Ja ti činjenicu naveo aludirajući na to da se ne qurčite jučerašnjom posjetom jer smo mi prošle sezone protiv davljenika imali 20k. I sve to nazivaš dječijim forama dok je tvoj vrhunac humora napisati "Divovi sa Kromolja".
Interesantno.
Virto je napisao "protiv ekipe koja će se vjerovatno grčevito boriti za opstanak", dakle nije ni on rekao da je Igman u ovom momentu već u borbi za opstanak kao ni vi u vrijeme odigravanja te utakmice.
Dakle, prvo se pročitaju postovi, shvate, pa se onda odgovara, po mogućnosti da bude smisleno. Kada to naučiš javi se, do tad - sjedi 1.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 18 avg 2024, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Mozda je na popodnevnom spavanju

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Trenutno je takva situacija da uvijek imamo 7/8k sigurnih na stadionu, htjeli to neki priznati ili ne, najorganizovanije manijaci djeluju sto se vidi po koreografijama i svemu ostalom, druge necu da komentarisem jer nisam upucen, ali dovoljno su komentari ljudi koji su bliski njima.Zutti je napisao/la: ↑18 avg 2024, 13:08Koliko sam shvatio ti si se qurčio posjetom protiv ekipe koja će se boriti za opstanak, a kad ti ja kažem da smo mi prošle godine protiv slične ekipe imali skoro duplo veću posjetu ti to smatraš forom iz osnovne škole. Ja ti činjenicu naveo aludirajući na to da se ne qurčite jučerašnjom posjetom jer smo mi prošle sezone protiv davljenika imali 20k. I sve to nazivaš dječijim forama dok je tvoj vrhunac humora napisati "Divovi sa Kromolja".
Interesantno.
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.