Optužuješ nekog da je kontraš, a ti svakog ko ne dijeli tvoje mišljenje nazivaš mrziteljem Željezničara i ostalo. Otprilike kao Srbi, kad im nije po volji, postoji belosvetska zavera protiv nebeskog naroda jer su tako mali a trn u oku svima.NoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 09:10Eto vidis kako si ti bezobrazan kontras s duplim arsinima
Nikad ti nije bio problem da Mujakic igra neprirodnu poziciju, a uvijek se javljas i jedes **** kad Dedica spomenem na krilu
Nikad ne kritikujes ni jednog igraca u repki koji ima veze sa Fk Sarajevo, a meni seres sto komentarisem utakmice Zolotica u Casa Pia i to na pdf Zolotic
Samo udjes i vrijedjas iako nikad mu utakmice nisi pogledao u zivotu
Sve to radis jer mrzis Zeljeznicar, stavljas to rivalstvo ispred repke, jer tebe ni interesuje repka
Tebe interesuje da ima sto vise igraca Sarajeva i Slobode, a za rezultat te boli ****
A ja svakog igraca prozovem kad nije dobar, bio to Hadziahmetovic ili Mujakic svjejedno mi je kad je repka u pitanju
Sto se tice Mujakica
Meni nije problem bio, ali sad jeste kad sam uvidio da nije ni za prirodne pozicije u repki
Pokušavam ti dokazati na lijep način koliko si kontradiktoran jer jednog igrača guraš na neprirodnu poziciju a onda kažeš da nije normalno da drugi igrač igra na neprirodnoj poziciji, ali ti to naravno ne shvataš i po hiljaditi put rantaš nadugo i naširoko bez da kažeš išta smisleno.