Nodi, uz duzno postovanje, ali pricas gluposti za Mujakica. De nadji jedan post gdje ga je neko hvalio. Lik je taraba mrtva, mislim da ni u Sarajevu ne bi bio prevaga.NoDi80 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 08:45Na meni bi barem ucile buduce generacije, na tebi ne bi ni degeneracije
levatiiii fataj te se nogeeee haha
Kad vidim koliko vas ima vidim zasto smo najgori u fudbalu, cak i janezi nas presisali
Oni kojima je svakom drugom babo iz BiH
Znate zasto su nasi uspjesniji u Sloveniji, zato sto su pobjegli od vas nepismenih tvrdoglavih debila i vaseg primitivnog zaostalog fudbalskog razmisljanja
Na Euru su to potvrdili kad je desni bek Stojanovic igrao desno krilo, a vi jos se nista nista naucili od eura..
Jos se cudite kad Dedica guram na krilo….
A najjace kad je Mujakica panja stavio sa stopera na lijevog beka i onda protiv Italije na lijevo krilo, niko od vas se nista nije komentarisao
Jos ga hvalite i pratite svaku utakmicu smijesnog igraca koji igra u smijesnom klubu
Dinamo Kijev 7:1 gubio se ko abdest
Zolotic je babo i tata za svakog naseg stopera osim Anela samo sto nema ljude u savezu koji ce ga gurati kao vase panjeve
Dupli standardi kitarsko tuzlanskih neznalica, cas izuetcima naravno
Kad ne znate objasniti i obrazloziti nesto odmah vrijedjate, jer ste glupi ko ****, a puni ste samopouzdanja sto je fascinatno
Vi toliko pojma nemate, da bih vas dobio s onim timom onih heroja jadnih invalida sto igraju sljedecu odbojku i sto se pate s autobusima idu u Svedsku na utakmicu
Ne samo ja nego mnogi ovdje koji znaju nesto ovdje ne mogu da dodju do rijeci od vas neoismenih i bezobraznih debila, koji ih odmah vriedjate s psovkama i zgadite im forum
Prelistaj komentare nakon dvomeca Partizan-Dinamo Kijev na Mujakicevoj temi. Jedino ko bi ga mogao gurati su Pitari jer je njihov, mada i oni su shvatili kakav je "igrac". Uz Civica, najlosiji odbrambeni igrac u reprezentaciji u proteklim godinama.