Moraš dnevno pit 73 limenke zero da bi se tokom par godina potencijalno razvila neka vrsta opasnosti. Piće dovedeno do savršenstva.MilanMladenovic je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:34Ma nije zero bas ni zdrava za pit osim ako si dijabeticar. Jest ona sa 0 secera i 0 kalorija, ali ta zamjena koju stavljaju za sladilo je "otrov". Bolje je popiti flasu obicne Coca Cole, zdravije je.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Samo espresso , to mi je nešto najljepše . Džezvu ni u gostima ne pijemArvid je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:38Kad sam prva popijem je dosta
- 05:30 prva kafa lituša instant sa aparata, da je ne popijem bakije me voze oko 10h
- 08:30 neki irish lagani, da opusti crijeva pred doručak
- 12h klasika iz džezve
- 15h espresso lagani opuštanje relaksacija
- 19h jal patrona jal bakrena džezva ovisno o raspoloženju

4-5 kratkih espressa to je meni taman , preko 10 godina je ne šećerim , a kako sam prije 8 godina prestao pušiti ukus još bolji

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Blago onima koji ne osjete aftertaste tih sugarfree sokova, nama ostalim valja brojat kalorijeMarsal je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:53Moraš dnevno pit 73 limenke zero da bi se tokom par godina potencijalno razvila neka vrsta opasnosti. Piće dovedeno do savršenstva.MilanMladenovic je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:34Ma nije zero bas ni zdrava za pit osim ako si dijabeticar. Jest ona sa 0 secera i 0 kalorija, ali ta zamjena koju stavljaju za sladilo je "otrov". Bolje je popiti flasu obicne Coca Cole, zdravije je.

Šta fali džezviVensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:13Samo espresso , to mi je nešto najljepše . Džezvu ni u gostima ne pijemArvid je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:38Kad sam prva popijem je dosta
- 05:30 prva kafa lituša instant sa aparata, da je ne popijem bakije me voze oko 10h
- 12h klasika iz džezve
- 19h jal patrona jal bakrena džezva ovisno o raspoloženju![]()
4-5 kratkih espressa to je meni taman , preko 10 godina je ne šećerim , a kako sam prije 8 godina prestao pušiti ukus još bolji![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma izbaci ga , vjeruj mi to malo mlijeko baš promjeni kafu , prejako je ...JayCatwright je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:19I ja sam prestao šećeriti skroz ima par mjeseci i dosta mi je bolja, jedino što stavim ono jedno malo mlijeko za kafucoelho41 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:12Ja pijem ujutro šolju ove Nescafe bez šećera i mlijeka, a popodne iz aparata mali macchiato, obavezno bez šećera i to mi je nekako mjera.JayCatwright je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:08
Dvije, petkom i subotom po tri-četiri znam.
Uglavnom ove dvije tučem :
- VensanKasel
- Kontakt:
Ukus najvišeBosniaBoston je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:13Blago onima koji ne osjete aftertaste tih sugarfree sokova, nama ostalim valja brojat kalorijeMarsal je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:53Moraš dnevno pit 73 limenke zero da bi se tokom par godina potencijalno razvila neka vrsta opasnosti. Piće dovedeno do savršenstva.MilanMladenovic je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:34Ma nije zero bas ni zdrava za pit osim ako si dijabeticar. Jest ona sa 0 secera i 0 kalorija, ali ta zamjena koju stavljaju za sladilo je "otrov". Bolje je popiti flasu obicne Coca Cole, zdravije je.
Šta fali džezviVensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:13Samo espresso , to mi je nešto najljepše . Džezvu ni u gostima ne pijemArvid je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:38Kad sam prva popijem je dosta
- 12h klasika iz džezve
- 19h jal patrona jal bakrena džezva ovisno o raspoloženju![]()
4-5 kratkih espressa to je meni taman , preko 10 godina je ne šećerim , a kako sam prije 8 godina prestao pušiti ukus još bolji![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
Nisam ljubitelj gaziranih , ali kad sam u Crnoj Gori vazda legne jedan-dva Bebsija sa limunom , ne znam što ga nema kod nas .
Dobra mi je i ona mineralna Romer Quelle Limunska trava .
Curi želja da postane državni tužitelj, nemate vi šanse

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Bio je jedno vrijeme i samo nestao. Šteta. Mada ne volim kupovati iz principa Pepsi jer mi je zet radio za njih 13 godina da bi ga na kraju syebali samo tako. I dobio je odštetu od 50k dolara da ih ne tuži.VensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:19Nisam ljubitelj gaziranih , ali kad sam u Crnoj Gori vazda legne jedan-dva Bebsija sa limunom , ne znam što ga nema kod nas .

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Shategabri
- Kontakt:
A Coca-Cola Cherry?VensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:19Nisam ljubitelj gaziranih , ali kad sam u Crnoj Gori vazda legne jedan-dva Bebsija sa limunom , ne znam što ga nema kod nas .
Koševo Zapad
Nisam vala nikad šećerio kafu, kako znam za sebe gorku je pijem. Haj sve zdravstvene priče, ali mi ubije šećer okus kafe, nigdje veze.VensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:13
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Amerika zemlja velikaMarsal je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:22Bio je jedno vrijeme i samo nestao. Šteta. Mada ne volim kupovati iz principa Pepsi jer mi je zet radio za njih 13 godina da bi ga na kraju syebali samo tako. I dobio je odštetu od 50k dolara da ih ne tuži.VensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:19Nisam ljubitelj gaziranih , ali kad sam u Crnoj Gori vazda legne jedan-dva Bebsija sa limunom , ne znam što ga nema kod nas .
Dobra mi je i ona mineralna Romer Quelle Limunska trava .![]()

@Shategabri nisam probao , je li slična Dr. Pepper-u ?
Joj onaj prije Pepsi Twist, sredinom 2000ih neprovidna flaša bi čini mi se, najjače piće ikad.
ma zagreb je top za mirniji zivotrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 11:46Zagreb je od njih najljepši za života, mislim nekog mirnijeg, barem meni je takav utisak ostavio (npr sam Maksimir kao park vrijedi togadscile je napisao/la: ↑19 avg 2024, 11:35Porediti Sarajevo sa Beogradom je presmijesno.![]()
S tim sto sam u Sarajevu proveo dva vikenda, i grad kao grad je prelijep za mene, ima se sta i vidjeti i proci i istraziti.. Ali Beograd je jednostavno metropola u svakom mogucem smislu. Nisam bio u Zagrebu pa da mogu uporediti, ali ne vidim neki drugi grad u ovom dijelu Balkana da mu moze prismrditi kad gledas sveukupno.), Sa je premalo a previše ljudi i auta i onda su gužve konstantno, BG je isto gužva, što ne čudi obzirom na broj st, al opet ima i dobar javni prijevoz, 2 KM dnevna karta, aplikacija i udri, ne kupuješ u troli i tramvaju kao u Sa recimo, tako da je za turiste s te strane puno lakše tako negoli mijenjati u marke i sl.

iznanadjenje …
Beograd ne znam kako je zivjeti isao sam cesto prije korone radi provoda izlazaka i slicno i oni su tu prekucali igricu, za zivot ne znam, po prici raje standard i plate nista spec vece u odnosu Sa prije korone .. realno prljav grad bruka zgrada u raspadu pogotovo one iz centra i slicno … al eto oni su prekucali igricu kod tog ugostiteljstva ne samo po ponudi nego odnosu prema kupcu a i kvalitet sta platis dobijes evo sad je sff u Sa ima ponude na sve strane rodjen zivim u Sa i nismo se milimetar pomjerili od toga da ponudimo bolje i slicno kod tog segmenta, ne pricam o sff jer je to filmski festival i on raste a pored njega ovi kafici i slicno samo da proda i zaradi izbaci stand daj dj i murija da dozvoli do dvice na to se svelo .. petak/subota u par kafica uletio jest krcato sve i slicno al kvalitet i sl. ni milimetar naprijed.. doze alkohola min

Prati li iko Speeda i Kaija kako evo treći dan pokušavaju hardcore Minecraft savladati 

- Shategabri
- Kontakt:
E, nisam probao Dr. PepperVensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:32Amerika zemlja velikaMarsal je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:22Bio je jedno vrijeme i samo nestao. Šteta. Mada ne volim kupovati iz principa Pepsi jer mi je zet radio za njih 13 godina da bi ga na kraju syebali samo tako. I dobio je odštetu od 50k dolara da ih ne tuži.VensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:19
Nisam ljubitelj gaziranih , ali kad sam u Crnoj Gori vazda legne jedan-dva Bebsija sa limunom , ne znam što ga nema kod nas .
Dobra mi je i ona mineralna Romer Quelle Limunska trava .![]()
, njegovo visočanstvo dolar . Dobrih satova je uzeo za 50 hiljada
![]()
@Shategabri nisam probao , je li slična Dr. Pepper-u ?

Dobra je, neobičan ukus.
Ima je u CG.
Koševo Zapad
Imam neke rodbine, gore zaseok nadomak sela Cvrče. To je opet blizu Voljevca itd.Rosicky je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:37Koliko god da je pad krava u mojoj općini rapidan opet se nađe za kupiti pokoja litra svježeg mlijeka.
3 put tjedno idem kod jedne bake i kupujem mlijeko tek podojeno![]()
Navika ostala otkako smo i sami drzali manju farmu goveda.
Uz vodu,jedina stvar koju konzumiram svakodnevno
Uglavnom dva rođaka, da se ljepše izrazim ponosni seljani, koji žive tradicionalnim načinom života. Stoku sezonski vode na ispašu, bude im povremeno po oborima, usput se bave ćumuranom i šta sve ne.
Često na sred njive muzu koze, te mlijeko onako svježe koje još krcka odmah piju, bez termičke obrade i to je ta jamuža.
Nekad kroz razgovor sa ovom urbanijom rajom, budu kritikovani na foru mogućnost zaraze itd., što je svakako opravdano ali bez obzira na to, rade na svoj način, kao nekakvi lovci-sakupljači koji su tek pripitomili koze.
Nikad nisu vadili nalaze, niti su kad posjetili zubara. Svi zubi na broju, a zdravi ko beton.

Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 19 avg 2024, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Dobra je Coca Cola sa vanilijom, ima zanimljiv aftertaste.