kakva nacija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Porucuju da su ispisali historiju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:50razocarenje jer nema doceka za juniore iz B divizije![]()
kakva nacija
Ma frajer iskusio obrnuti rasizam, crnci ga šikaniraliVensanKasel je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:32
Amerika zemlja velika, njegovo visočanstvo dolar . Dobrih satova je uzeo za 50 hiljada
![]()
Bitno je da zna pitu napraviti
Cijene povrća na veliko, sa pijace u Čapljini.
Izopačena idiotkinja koja iz nekog razloga ima potrebu da ismijava Islam a sve pod plaštom slobode govora.
Nakon što je njena objava izazvala cijeli niz uglavnom negativnih reakcija, Marić je objavu povukla sa Facebooka, ali je na mreži X ona i dalje vidljiva.
Pretpostavljam i da je feministica.Judd je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:13Izopačena idiotkinja koja iz nekog razloga ima potrebu da ismijava Islam a sve pod plaštom slobode govora.![]()
Nakon što je njena objava izazvala cijeli niz uglavnom negativnih reakcija, Marić je objavu povukla sa Facebooka, ali je na mreži X ona i dalje vidljiva.![]()
Zar ti brt nisi bio atesita neki dan
Kad je to bilo. Ja od tad faks završio, otišao u Njemačku, vratio se
Kako to misliš otišao u Njemačku i VRATIO SE ???
Ne uzivaju svi u pranju guzova.
Gdje nadje Cvrce i VoljevacAsteriks je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:46Imam neke rodbine, gore zaseok nadomak sela Cvrče. To je opet blizu Voljevca itd.Rosicky je napisao/la: ↑19 avg 2024, 14:37Koliko god da je pad krava u mojoj općini rapidan opet se nađe za kupiti pokoja litra svježeg mlijeka.
3 put tjedno idem kod jedne bake i kupujem mlijeko tek podojeno![]()
Navika ostala otkako smo i sami drzali manju farmu goveda.
Uz vodu,jedina stvar koju konzumiram svakodnevno
Uglavnom dva rođaka, da se ljepše izrazim ponosni seljani, koji žive tradicionalnim načinom života. Stoku sezonski vode na ispašu, bude im povremeno po oborima, usput se bave ćumuranom i šta sve ne.
Često na sred njive muzu koze, te mlijeko onako svježe koje još krcka odmah piju, bez termičke obrade i to je ta jamuža.
Nekad kroz razgovor sa ovom urbanijom rajom, budu kritikovani na foru mogućnost zaraze itd., što je svakako opravdano ali bez obzira na to, rade na svoj način, kao nekakvi lovci-sakupljači koji su tek pripitomili koze.
Nikad nisu vadili nalaze, niti su kad posjetili zubara. Svi zubi na broju, a zdravi ko beton.![]()
Šćipe, Here, Kute, rane moje ljute
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.