Kakav kralj, looking at you Balorda

Veoma neozbiljan komentar. Balorda i ja smo na ovom forumu od njegovog osnivanja, preko 15 godina, i dotični je pisao o svom klubu kad je tavorio i po drugim ligama, kad su ga vodile raznorazne i svakakve uprave, tako da je veoma neozbiljno optužiti ga da nema čiste namjere prema svom klubu.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:29Samo sam vas uzeo za primjer kao nekoga ko ocigledno nema ciste namjere prema clubu za koji navodno navija. Toliko.
On i Zagor, ko Yorke i ColeVirtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:49Ja zaista ne znam kako je taj lik zalutao kod vas, obzirom da se savršeno uklapa u profil aneksa, stroja i kompanije.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:24radimo momci na ustrojavanju celavog gmaza da se ovo ne ponavlja. na transfer listu smo stavili opalaopala da procistimo i navijacku bazu od potkapacitarnih individua
vjerujte meni
Ovo je potpuna laz, sto ne cudi od vas.Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:30Ne treba Vam pažnja, a u velikoj većini posljednjih postova na ovoj temi se obraćate direktno ili indirektno meni. To je kontradiktorno g. Mirvić. U konačnici ste i uspjeli, citirao sam Vas, dobili ste na važnosti. Toliko.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:29Ne treba meni vasa paznja, nemojte sebi pridavati toliku vaznost.
Samo sam vas uzeo za primjer kao nekoga ko ocigledno nema ciste namjere prema clubu za koji navodno navija. Toliko.
Blagodarim na lijepim riječima, međutim bilo kakvo dokazivanje forumskom puku bi bilo izrazito neozbiljno i intelektualno ponižavajuće, tako da rado izbjegavam takvu praksu.Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:34Veoma neozbiljan komentar. Balorda i ja smo na ovom forumu od njegovog osnivanja, preko 15 godina, i dotični je pisao o svom klubu kad je tavorio i po drugim ligama, kad su ga vodile raznorazne i svakakve uprave, tako da je veoma neozbiljno optužiti ga da nema čiste namjere prema svom klubu.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:29Samo sam vas uzeo za primjer kao nekoga ko ocigledno nema ciste namjere prema clubu za koji navodno navija. Toliko.
Živ ti meni bio.![]()
Ja nekoga ko stalno laze ne mogu tretirati kao ozbiljnog sagovornika. Zao mi je.Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:34Veoma neozbiljan komentar. Balorda i ja smo na ovom forumu od njegovog osnivanja, preko 15 godina, i dotični je pisao o svom klubu kad je tavorio i po drugim ligama, kad su ga vodile raznorazne i svakakve uprave, tako da je veoma neozbiljno optužiti ga da nema čiste namjere prema svom klubu.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:29Samo sam vas uzeo za primjer kao nekoga ko ocigledno nema ciste namjere prema clubu za koji navodno navija. Toliko.
Živ ti meni bio.![]()
Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:43Ja nekoga ko stalno laze ne mogu tretirati kao ozbiljnog sagovornika. Zao mi je.Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:34Veoma neozbiljan komentar. Balorda i ja smo na ovom forumu od njegovog osnivanja, preko 15 godina, i dotični je pisao o svom klubu kad je tavorio i po drugim ligama, kad su ga vodile raznorazne i svakakve uprave, tako da je veoma neozbiljno optužiti ga da nema čiste namjere prema svom klubu.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:29Samo sam vas uzeo za primjer kao nekoga ko ocigledno nema ciste namjere prema clubu za koji navodno navija. Toliko.
Živ ti meni bio.![]()
E svaka cast za Posusje neznam na koju foru ali u rekordnom vremenu su dobili zamjenu terena,ljudi ni osjetili nisu promjenu travnjaka za razliku od vecine ekipa koje su i cijelu polusezonu znale igrati na zamjenskom stadiontravnjak na Mokrom docu završen je za tri mjeseca.
Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:43Ja nekoga ko stalno laze ne mogu tretirati kao ozbiljnog sagovornika. Zao mi je.Virtu4l je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:34
Veoma neozbiljan komentar. Balorda i ja smo na ovom forumu od njegovog osnivanja, preko 15 godina, i dotični je pisao o svom klubu kad je tavorio i po drugim ligama, kad su ga vodile raznorazne i svakakve uprave, tako da je veoma neozbiljno optužiti ga da nema čiste namjere prema svom klubu.
Živ ti meni bio.![]()
Vaš saradnik Leterme should go to Mostar and pitati za cijenu koju traže Velež za Hadžikića, i Zrinjski za Karačića.
Na koju varijantu je njima završeno za 3 mjeseca a kod svih ostalih 8+ mjeseci se radilo?miky_hz je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:01E svaka cast za Posusje neznam na koju foru ali u rekordnom vremenu su dobili zamjenu terena,ljudi ni osjetili nisu promjenu travnjaka za razliku od vecine ekipa koje su i cijelu polusezonu znale igrati na zamjenskom stadiontravnjak na Mokrom docu završen je za tri mjeseca.
Pa napisao sam da su na obje tekme posjete iznosile oko 10.5k 11k.bvsic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:25Niko vama ne umanjuje posjetu, ali reci da je bilo vise od 11k je sramota. Cuj 13k pa nismo slijepi jbtPablo11 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:23Nama puno znaci krov, ali redovni dolasci na stadion su poceli od prosle sezone, tako da nema veze to sto je bilo prije 5 godina.jurisicduska je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:27I dalje pišu svijetla obraza da ih je bilo 25 u dvije utakmice.
Zbog te mitomanije niko vas ozbiljno ne shvata.
Ako je protiv Igmana bilo 13000 ljudi na Grbavici onda je sinoć na Koševu bilo 10000. Mislim može se napisati šta hoće.
Jug prazan sektor, drugi poluprazan, sjever zdenka prazna, sjeverozapad skroz prazan, istok nekoliko stotina praznih mjesta. 13000 znači da nije bilo ni jedno prazno mjesto. Dakle kad vam fkt bude pun stadion pisat ćete da je bilo 25000.
Super igrate, super je posjeta, super sve, ali nemojte sve živo preuveličavati i pravit od svega mitove. Od igrača preko posjeta do igre.
What about CB and a no8?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:43
Ja nekoga ko stalno laze ne mogu tretirati kao ozbiljnog sagovornika. Zao mi je.
Vaš saradnik Leterme should go to Mostar and pitati za cijenu koju traže Velež za Hadžikića, i Zrinjski za Karačića.
Rockov je odlican golman, samo mu treba vremena.
Radi se. Pisao sam nedavno da se pregovara sa poprilicnim brojem igraca. To ne znaci da ce veliki broj njih doci, ali volimo da imamo otvorene opcije. Prioritet je ispuniti trenerove zelje. Hocemo kvalitet, ne kvantitet, zbog toga nesto sporiji tempo nego inace!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:07What about CB and a no8?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56
Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.
Rockov je odlican golman, samo mu treba vremena.
Da. Golmanu koji dugo nije branio treba vremena da stekne samopouzdanje i udje u formu. Ne znam sta je tu cudno.
Gospodine predsjednice, nema potrebu ulaziti u raspravu sa Balordom jer jos nikad nije kupio clansku Veleza. To vam moze potvrditi cak i iz njegovog tabora. Naravno zelim vam puno zdravlja i srece i da nas iz dana u dan izvjestavate o fantasticnim insajderskim informacijama.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:29Ne treba meni vasa paznja, nemojte sebi pridavati toliku vaznost.Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:24Volio bi i ti da obratim pažnju na tebe, ali džaba se trudišIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:20Ko zna sta se vise desava sa Velezom. Ni ne lice na onaj club od prije par sezona i ne postoje ti bots (looking at you, Balorda) koji ce javnost uvjeriti u suprotno. Tuzna prica, ali poucna za ostale clanove elitnog ranga!
Lijepu listu fanova sam složio, idemo dalje.
Samo sam vas uzeo za primjer kao nekoga ko ocigledno nema ciste namjere prema clubu za koji navodno navija. Toliko.
Kakav predsjednik, nemojte se blamirati.Kamaga11 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:21Gospodine predsjednice, nema potrebu ulaziti u raspravu sa Balordom jer jos nikad nije kupio clansku Veleza. To vam moze potvrditi cak i iz njegovog tabora. Naravno zelim vam puno zdravlja i srece i da nas iz dana u dan izvjestavate o fantasticnim insajderskim informacijama.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:29Ne treba meni vasa paznja, nemojte sebi pridavati toliku vaznost.
Manji travnjakPendulum je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:03Na koju varijantu je njima završeno za 3 mjeseca a kod svih ostalih 8+ mjeseci se radilo?miky_hz je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:01E svaka cast za Posusje neznam na koju foru ali u rekordnom vremenu su dobili zamjenu terena,ljudi ni osjetili nisu promjenu travnjaka za razliku od vecine ekipa koje su i cijelu polusezonu znale igrati na zamjenskom stadiontravnjak na Mokrom docu završen je za tri mjeseca.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.