Sta se tu ima pogresno odcitat, druze napisao si "mozda je namjestena utakmica", sta se tu ima dalje raspravljati ?Gr0hot je napisao/la: ↑19 avg 2024, 00:30Znaci i ti povrsno odcitao sve napisano i donio sud ?Veeemooo je napisao/la: ↑19 avg 2024, 00:24Da su ljudima bitniji nekakvi kevelji i ostala bagra od Veleza jos jednom dokazuju likovi poput grohota i (donekle) kile. Pa kakvi ste vi mazlumi da cak ne slavite pobjedu i da vam to u ovom momentu nije najbitnije vec se bavite keveljima i ostalim picicima. Zaboli me neka stvar za kevelja, sutra da bog da otisao sto se mene tice retard celavi, ali da me vise zanima sta on radi nego kako Velez igra e toliki mazlum nisam. Nabijem na k svakoga ko ne slavi pobjedu nego se bavi nekim teorijama zavjere, napusite mi se qrca, a pogotovo se napusite momcima koji su danas otisli u listici da bodre Veleza i koji se ne zanimaju glupostima kakvim se vi zanimate.
Uozbilji se makar malo.![]()
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Prodisali ljudi poslije Canadija, na duze staze bi ga pojeli. Fali mu jos iskustva, nadoci ce vremenom i vjerujem preuzeti ulogu sefa.admin je napisao/la: ↑19 avg 2024, 00:15Hm, meni su recimo vaši igrači večeras izgledali kao tim za razliku od prije. Možda bi im ga najlakše bilo pojesti na Pecari. Mislim da znanje daje autoritet, ne to da li je neko dobar, strog...MostarskiSin je napisao/la: ↑19 avg 2024, 00:11Nema licencu, mislim da ima ogranicen broj utakmica u kojima moze voditi ekipu, ne znam koliko tacno.
Inace, clan UO nedavno je rekao da vjeruju Merzi maksimalno, da ima znanja i vrijedan pravo ali da mu svakako ne bi pruzili priliku u skorije vrijeme jer je previse dobar, pojeli bi ga igraci za par dana.
Sada cu ptecizniji biti, mislim da je 90% nastimana!Veeemooo je napisao/la: ↑19 avg 2024, 00:39Sta se tu ima pogresno odcitat, druze napisao si "mozda je namjestena utakmica", sta se tu ima dalje raspravljati ?Gr0hot je napisao/la: ↑19 avg 2024, 00:30Znaci i ti povrsno odcitao sve napisano i donio sud ?Veeemooo je napisao/la: ↑19 avg 2024, 00:24Da su ljudima bitniji nekakvi kevelji i ostala bagra od Veleza jos jednom dokazuju likovi poput grohota i (donekle) kile. Pa kakvi ste vi mazlumi da cak ne slavite pobjedu i da vam to u ovom momentu nije najbitnije vec se bavite keveljima i ostalim picicima. Zaboli me neka stvar za kevelja, sutra da bog da otisao sto se mene tice retard celavi, ali da me vise zanima sta on radi nego kako Velez igra e toliki mazlum nisam. Nabijem na k svakoga ko ne slavi pobjedu nego se bavi nekim teorijama zavjere, napusite mi se qrca, a pogotovo se napusite momcima koji su danas otisli u listici da bodre Veleza i koji se ne zanimaju glupostima kakvim se vi zanimate.
Uozbilji se makar malo.![]()
Slavim kako napisah pobjedu, minimalno dva puta ranije.
Ali i dalje mi nesto ovdje nije cisto.
Osjetim prljavstinu celavog gmizavca.
I da, ne zelim ovako uredjen klub i da mi navijaci moramo da razmisljamo kao u toru. Halali ali ****.
Ako ces na noz sa mnom zbog ovoga, bujrum. Misljenje mi neces oduzeti kao ni pravo glasa brate.
Jesi li na trenutak, ali samo na trenutak pomislio da su igrači bojkotovali Čanadija. Te da su večeras odigrali u skladu s mogućnostima, u sistemu koji su navikli igrati?
A te klošarske priče iz fejićeve o namještanju utakmica okači oko vrata, pa se baci s mosta dok grobnica u Sutini nije poskupila. Ovi da prodaju nakon godine dana neigranja na svom stadionu. Genijalno.
A te klošarske priče iz fejićeve o namještanju utakmica okači oko vrata, pa se baci s mosta dok grobnica u Sutini nije poskupila. Ovi da prodaju nakon godine dana neigranja na svom stadionu. Genijalno.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Pol Gaskonj za sirotinjuEspiritosanto je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:18Ali kakav je igrač Ante Hrkać,otrese bocu džeka u birtiji u Lištici i danas onako odigra![]()

Raja zna li neko da li ima negdje da se pogleda cijeli snimak utakmice od sinoć? Na Telemachu sam, pa ne mogu vratiti
Pošto pretpostavljam da neko iz kluba čita forum, prijedlog: Kontaktirati Arenu i pitati da li mogu ustupiti snimak utakmice, kako bi se isti stavio na oficijalnu YT stranicu. Na stranici napraviti playlist za cijelu sezonu i onda se uvijek može pogledati, a sve na jednom mjestu...

Pošto pretpostavljam da neko iz kluba čita forum, prijedlog: Kontaktirati Arenu i pitati da li mogu ustupiti snimak utakmice, kako bi se isti stavio na oficijalnu YT stranicu. Na stranici napraviti playlist za cijelu sezonu i onda se uvijek može pogledati, a sve na jednom mjestu...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Jok*p!p!t@* je napisao/la: ↑19 avg 2024, 01:22Jesi li na trenutak, ali samo na trenutak pomislio da su igrači bojkotovali Čanadija. Te da su večeras odigrali u skladu s mogućnostima, u sistemu koji su navikli igrati?
A te klošarske priče iz fejićeve o namještanju utakmica okači oko vrata, pa se baci s mosta dok grobnica u Sutini nije poskupila. Ovi da prodaju nakon godine dana neigranja na svom stadionu. Genijalno.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Klimatski aktivist pod nazivom Killa iznenada je izgubio šifru od foruma nakon jučerašnje pobjede. Nadam se da će se pobjede nastavit redat sto će Killu udaljit duži vremenski period od foruma, sitnicar će cekat prvi poraz da bi se javio. Ništa čudno za čovjeka koji je prije par godina tek počeo navijat za Velež.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trebao bi doci novi trener do sledece utakmice ili?
A jeste bili zakukali
. Pozdrav od pitara, izvinjavam se na upadu. Bravo rođeni 
E ovome se nisam nadao jucer
poslije uzbune oko sracke i zdravstvenih muka, ocekivao sam potop teski

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Prije svega da cestitam momcima na sinocnjoj pobjedi. To je zasigurno malo ko ocekivao.
Drugo, da se osvrnem kratko na pisanja nakon utakmice. Utvrdjeno je sta je uzrok naseg posrtanja u ovom vremenu i ono sto je potrebno uraditi da bi se krenulo kako treba, na novim, boljim osnovama. S tim u vezi, nije potrebno da se iznova neke stvari ponavljaju cisto da bi se zadovoljila samodopadljivost pojedinaca na racun njihovih zakljucaka, koji su, bili ispravni, te da bi time prezentirali neku vrstu nadmocnosti u odnosu na ostale koji ne vide ili ne zele da vide.
U pobjedi je potrebno uvijek izvuci nesto pozitivno, samim tim, nije potrebno mijesati konstruktivnu kritiku sa necim nedokazivim. Prostora za napredak ima, uvijek ce ga biti, nadamo se da ce vrijeme pred nama donijeti donosenje nekih odluka koje su u interesu svih nas, a ne samo pojedinaca koji gledaju na F.K. Velez kao na strvinu kojom se hrane kao lesinari.
Drugo, da se osvrnem kratko na pisanja nakon utakmice. Utvrdjeno je sta je uzrok naseg posrtanja u ovom vremenu i ono sto je potrebno uraditi da bi se krenulo kako treba, na novim, boljim osnovama. S tim u vezi, nije potrebno da se iznova neke stvari ponavljaju cisto da bi se zadovoljila samodopadljivost pojedinaca na racun njihovih zakljucaka, koji su, bili ispravni, te da bi time prezentirali neku vrstu nadmocnosti u odnosu na ostale koji ne vide ili ne zele da vide.
U pobjedi je potrebno uvijek izvuci nesto pozitivno, samim tim, nije potrebno mijesati konstruktivnu kritiku sa necim nedokazivim. Prostora za napredak ima, uvijek ce ga biti, nadamo se da ce vrijeme pred nama donijeti donosenje nekih odluka koje su u interesu svih nas, a ne samo pojedinaca koji gledaju na F.K. Velez kao na strvinu kojom se hrane kao lesinari.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Hahahahahahahaopalaopala je napisao/la: ↑19 avg 2024, 08:16Klimatski aktivist pod nazivom Killa iznenada je izgubio šifru od foruma nakon jučerašnje pobjede. Nadam se da će se pobjede nastavit redat sto će Killu udaljit duži vremenski period od foruma, sitnicar će cekat prvi poraz da bi se javio. Ništa čudno za čovjeka koji je prije par godina tek počeo navijat za Velež.

nas najgori primjerak definitivno. Ovaj moj novi profil je stariji od tvog, da ne idemo dalje

Momcima sve cestitke na pobjedi, iskreno imao sam 0% ocekivanja zbog svega, ali drago mi je da nismo upali u krizu rezultata zbog lose situacije u klubu. Bilo bi tesko da imamo 0 0 2 pred gostovanje u Bijeljini.
Miku ostaviti do polusezone, placat kazne yebiga, ocito je da igraci pod Canadijem nisu ni htjeli igrati.
I pobjeda apsolutno nista ne mijenja sto se tice mog stava o prethodnih par mjeseci. Klub je spusten vrlo nisko zbog jednog covjeka, i to da smo od sramezljive najave za titulu dosli do toga da smo svi strepili hocemo li se boriti za opstanak.
I sad ce to opalaopala sve zaboraviti jer, pobijedili smo - sve je super!
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Haskic u ovom trenutku jedva moze 5 minuta izdrzati na terenu
Posaljes covjeka silom u penziju, ne sjeca se ni on kad je odradio zadnji trening i sad ga vracas nazad. Vjerujem da je ista situacija s Prsesom.
Od najveceg budzeta u historiji kluba do nema vise para za pojacanja.
Vadi nas Merza iz govana kako znas.

Posaljes covjeka silom u penziju, ne sjeca se ni on kad je odradio zadnji trening i sad ga vracas nazad. Vjerujem da je ista situacija s Prsesom.
Od najveceg budzeta u historiji kluba do nema vise para za pojacanja.
Vadi nas Merza iz govana kako znas.
-
- Kontakt:
Haskic se vraca da izvede (promasi) koji penal
Stvarno mi nije jasno zasto je on prvi izvodac penala, daj Hrkaca da ga lagano zabije bez srkleta
Stvarno mi nije jasno zasto je on prvi izvodac penala, daj Hrkaca da ga lagano zabije bez srkleta
-
- Kontakt:
I on je promasio protiv Sarajeva

Tu je vise stvar mentalne pripreme a mislim da bi tu mogao Laus da bude najbolji. Ako nista, kontam nece ga mlitavo promasiti
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sigurno Osman nece losije od Haskica opucatkillafrommanilla je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:40I on je promasio protiv Sarajeva
Tu je vise stvar mentalne pripreme a mislim da bi tu mogao Laus da bude najbolji. Ako nista, kontam nece ga mlitavo promasiti

-
- Kontakt:
Jeli zavrsena papirologija za Muselainija i Sarica? Sta je sa Okekeom i Isasegijem?
Bio je prije onaj
sa tacnim informacijama pa ako cita da nam javi kakvo je stanje. Imam osjecaj da je Zurab 
Bio je prije onaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.