Hebemo i tebe i bb i pecaru i bl i vase snsd i hdz
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
U medijima bi samo trebalo biti to sto se jedna grupa poistovjecuje sa ustaslukom, a ne sto je druga grupa naziva onako kako se ovi sami osjecaju.
Kakvo nacionalisticko navijanje je u pitanju?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
A sta su pjevali?
Jesu li mediji iz Sirokog objavili?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hoce li nam natkrivat stadion da znam za koga glasat?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:26Ne znam.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:59Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02
Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.
Rockov je odlican golman, samo mu treba vremena.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Imaju li ovi vaši sampioni sanse brotiv norvezana? Vucic im je obecao premije ako se kvalifikuju u lš.
Sretno vam.
Je li ko gledao danas želju, može li Mirčevski meda? Bio je zvijer kad smo ga mi ganjali, kakav je sad?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
MUP i Ministarstvo kulture i sporta KS: Dogovorena sistemska podrška sigurnosti utakmica FK Željezničar i FK Sarajevo
Na sastanku ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admire Katice, ministra kulture i sporta KS Kenana Magode i policijskog komesara MUP-a KS Fatmira Hajdarevića dogovorena je sistemska podrška sigurnosti utakmica FK Željezničar i FK Sarajevo.
Kako su izjavili resorni ministri, naši fudbalski klubovi neće izdvajati novac prema policiji za osiguranje utakmica, već će Ministarstvo kulture i sporta prebaciti potrebna sredstva u iznosu od 500.000 KM Upravi policije i time riješiti potrebne godišnje troškove.
Istakli su da sport u našoj zemlji mora dobiti maksimalnu pažnju i podršku, te naglasili da kada govore o razvoju "najvažnije sporedne stvari – fudbala" u KS, pri čemu sarajevski klubovi imaju ogroman potencijal za uspjeh evropskih razina, podrška mora biti multiresorna i maksimalno konsolidovana.
Na sastanku ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admire Katice, ministra kulture i sporta KS Kenana Magode i policijskog komesara MUP-a KS Fatmira Hajdarevića dogovorena je sistemska podrška sigurnosti utakmica FK Željezničar i FK Sarajevo.
Kako su izjavili resorni ministri, naši fudbalski klubovi neće izdvajati novac prema policiji za osiguranje utakmica, već će Ministarstvo kulture i sporta prebaciti potrebna sredstva u iznosu od 500.000 KM Upravi policije i time riješiti potrebne godišnje troškove.
Istakli su da sport u našoj zemlji mora dobiti maksimalnu pažnju i podršku, te naglasili da kada govore o razvoju "najvažnije sporedne stvari – fudbala" u KS, pri čemu sarajevski klubovi imaju ogroman potencijal za uspjeh evropskih razina, podrška mora biti multiresorna i maksimalno konsolidovana.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moze li jedno poredjenje kako smo za Vas bili oduvijek kurchina, kao da smo imali iste polazne tacke (npr. vama isto bacili trofeje i otjerali na livadu, a ne u Split na pripreme), i onda Vas stigli za 4-5 godina normalnog rada

Jaki kompleksi decka drmaju, ne znam kako nabijeni od toliko losijeg kluba, ima tu nesto
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mirvah, znas vic: kako se konj drzi u neizvjesnosti? Recu ti sutra.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:26Ne znam.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:59Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02
Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.
Rockov je odlican golman, samo mu treba vremena.
Odgovori ljudima

- IsmirMirvic
Nemam sta odgovoriti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 22:13Mirvah, znas vic: kako se konj drzi u neizvjesnosti? Recu ti sutra.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:26Ne znam.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:59
Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?
Odgovori ljudima![]()
Mozda misle na nesto drugo. Jedina vijest koju znam vezano za njihov club je da Al Jaber produzuje ugovor.
Dok se odlučiš da li ste kharina il' ste nas prestigli ili ste toliko lošiji od nas.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 avg 2024, 22:09
Moze li jedno poredjenje kako smo za Vas bili oduvijek kurchina, kao da smo imali iste polazne tacke (npr. vama isto bacili trofeje i otjerali na livadu, a ne u Split na pripreme), i onda Vas stigli za 4-5 godina normalnog rada
Jaki kompleksi decka drmaju, ne znam kako nabijeni od toliko losijeg kluba, ima tu nesto

Ja nikad niti jednu lošu riječ nisam napisao za Velež.
Raja vas prca na Vaše postove Vi se odma palite.
Bili ste nerealni za neke stvari isto kao i mi i sad Vam to trško pada
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Clanovi Hordi Zla danas su polozili cvijece na mjestu gdje je ukopan preminuli navijac FK Zeljeznicar, clan Manijaka
Aner Kasapovic 20.08.2005. - 20.08.2024.
ma to mirvah, za mustulukaIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 22:30Nemam sta odgovoriti.
Mozda misle na nesto drugo. Jedina vijest koju znam vezano za njihov club je da Al Jaber produzuje ugovor.

svrakino1921 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 08:20
Sarajevo dobilo finansijsku podršku
Grad Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić sada već tradicionalno pruža finansijsku podršku svojevrsnim simbolima sarajevskog sporta!
Grad Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić sada već tradicionalno pruža finansijsku podršku svojevrsnim simbolima sarajevskog sporta!
„Nastavite biti najbolji ambasadori ovog grada i zemlje svojim sportskim duhom, fair play-om i novim titulama“, poručila je Karić.
Vrijednost danas potpisanog ugovora je 50.000 KM.
![]()
![]()
![]()
![]()

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Zašto uopće pratiš što takvi "mediji" objavljuju?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ANamelessGhoul, Balorda, bhfanatic14, Bing [Bot], Fudo, Pablo11, samirr, VolimBiH96 i 64 gosta.