Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mirise na dobar derbi pun golova ako nastave ovako i jedni i drugi 

1946-1987
-
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:11
Radi se. Pisao sam nedavno da se pregovara sa poprilicnim brojem igraca. To ne znaci da ce veliki broj njih doci, ali volimo da imamo otvorene opcije. Prioritet je ispuniti trenerove zelje. Hocemo kvalitet, ne kvantitet, zbog toga nesto sporiji tempo nego inace!
Gospodine Mirvic, zar toliko kopirate rad naseg cluba i staff, pa i izjave iste koristite?Ćorić je istakao da ne želi kvantitet nego kvalitet i da zajedno u saradnji sa svima u klubu želi napraviti boljeg Želju.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ili je možda manji broj "ugradbenih" čimbenika bio uključen u cijelu priču?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:27Manji travnjak

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Šta je to toliko zamimljiv FK Velež pa se silne polemike vode? Rekao bih, ništa čudno.
Velež je pitanje vrijednosti i univerzalnih ideala. Takvu simboliku nema niti jedan klub iz BiH, između ostalog i zbog grada iz kojeg dolazi.
Crvena boja i petokraka su njegovi simboli. E sad, politički klub? Da, i politički je jako bitan. Zapravo je Velež simbol svima koji sa za BiH južno od Ivana. "Fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala" Pokojni Grebo je to lijepo objasnio. Zato je pretužno i jadno čitati komentare pojedinih navijača tzv probosanskih klubova o prigradskog klubu, pijačarima...
A Kevelj je nažalost samo posljedica političke situacije u Mostaru i državi općenito. Komentari o "pijačarima, prigradskog klubu.." svjedoče u kakvom smo glibu. Otarasit će se Velež mešetara poput Kevelja, prije ili kasnije. Puno teže se riješiti naivnih i kratkovidih likova kojima je HŠK Zrinjski samo sportski kolektiv, a FK Velež prigradski politički klub.
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA
Velež je pitanje vrijednosti i univerzalnih ideala. Takvu simboliku nema niti jedan klub iz BiH, između ostalog i zbog grada iz kojeg dolazi.
Crvena boja i petokraka su njegovi simboli. E sad, politički klub? Da, i politički je jako bitan. Zapravo je Velež simbol svima koji sa za BiH južno od Ivana. "Fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala" Pokojni Grebo je to lijepo objasnio. Zato je pretužno i jadno čitati komentare pojedinih navijača tzv probosanskih klubova o prigradskog klubu, pijačarima...
A Kevelj je nažalost samo posljedica političke situacije u Mostaru i državi općenito. Komentari o "pijačarima, prigradskog klubu.." svjedoče u kakvom smo glibu. Otarasit će se Velež mešetara poput Kevelja, prije ili kasnije. Puno teže se riješiti naivnih i kratkovidih likova kojima je HŠK Zrinjski samo sportski kolektiv, a FK Velež prigradski politički klub.
SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mr.Mirvic , mozete li vi nama reci koje konkretno pozicije je gospodin Zekic naveo kao deficitarne u timu trenutno ?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:11Radi se. Pisao sam nedavno da se pregovara sa poprilicnim brojem igraca. To ne znaci da ce veliki broj njih doci, ali volimo da imamo otvorene opcije. Prioritet je ispuniti trenerove zelje. Hocemo kvalitet, ne kvantitet, zbog toga nesto sporiji tempo nego inace!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:07What about CB and a no8?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02
Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.
Rockov je odlican golman, samo mu treba vremena.
Da. Golmanu koji dugo nije branio treba vremena da stekne samopouzdanje i udje u formu. Ne znam sta je tu cudno.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:43Papak i glupan

zeljovolimte je napisao/la: ↑19 avg 2024, 22:57Formuska pamet..
Bolesnik, maloumnik, glupan koji godinama pise po forumu ismijava Pranjica![]()
Glavni problem bh. fudbala za novinare je kako se obukao Pranjić. Koga ba boli ****?????????
https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... measure-up
https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... measure-up
Ove godine liga ce biti dosta zahtjevna, pogotovo drugi dio kada se bude odlucivalo o prvaku i klubovima koji ispadaju iz lige.
Fk Sarajevo, Zrinjski i Borac ce se boriti za titulu, to je bar najizvjesnije. Sarajevo ako do kraja prelaznog roka dovede 2 prava pojacanja bice mozda i glavni favorit za titulu. Zz je najbolji trener u BiH, ali bez dobrih igraca, to u jakim utakmicama nece biti kljucno..
Fk Sarajevo, Zrinjski i Borac ce se boriti za titulu, to je bar najizvjesnije. Sarajevo ako do kraja prelaznog roka dovede 2 prava pojacanja bice mozda i glavni favorit za titulu. Zz je najbolji trener u BiH, ali bez dobrih igraca, to u jakim utakmicama nece biti kljucno..
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:43
Ja nekoga ko stalno laze ne mogu tretirati kao ozbiljnog sagovornika. Zao mi je.
Vaš saradnik Leterme should go to Mostar and pitati za cijenu koju traže Velež za Hadžikića, i Zrinjski za Karačića.
-
Dobro izgleda, steta sto nema reflektora.
Znaci po tebi ni Allianz Arena nema reflektore jer ne vidis stubove sa njima...majko draga

Iako daj Boze da mi ovo docekamo...
Uci ce vam....zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:59Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56
Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.
Vaš saradnik Leterme should go to Mostar and pitati za cijenu koju traže Velež za Hadžikića, i Zrinjski za Karačića.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
cetvrtomjesto je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:20![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zeljovolimte je napisao/la: ↑19 avg 2024, 22:57Formuska pamet..
Bolesnik, maloumnik, glupan koji godinama pise po forumu ismijava Pranjica![]()

- IsmirMirvic
Ne znam.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:59Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56
Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.
-
Ma, salim se, care. Ipak, sve ovo izgleda malo preambiciozno.denimb je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:18Znaci po tebi ni Allianz Arena nema reflektore jer ne vidis stubove sa njima...majko draga![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je finalni izgled kakav bi trebao biti.Paromlinac je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:40Ma, salim se, care. Ipak, sve ovo izgleda malo preambiciozno.
Prva faza je natkrivanje dijela istoka. Da je kako to dobiti, i mi smo zadovoljni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma nema nista od ovoga, ovo ni nasa djeca nece docekati. Nek nam natkriju jednu tribinu od 5-6 hiljada da mozemo djecu povesti na utakmicu kad pada kisa i nama dostadenimb je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:18Znaci po tebi ni Allianz Arena nema reflektore jer ne vidis stubove sa njima...majko draga![]()
Čekam eo 2 dana baš da vidimo. Niti jedan medij niti itko ovdje nije spomeno, osudio, napisao bilo šta o navijanju RA na Pecari koje je bilo nacionalističko, ratno, huškačko
Ne daj Bože da je slično bilo pod BB, na Pecari ili u BL svi bi se raspisali

Ne daj Bože da je slično bilo pod BB, na Pecari ili u BL svi bi se raspisali

Trenutno korisnika/ca: guadalupe, Hrammm1921 i 26 gostiju.