Nista ja nemam od tih aplikacija. It sektora nema nit to ko odrzava, ove nase znaju samo za fb i instagram.pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:59Jel vama 100 puta dosla notifikacija sa ove nase mobilne aplikacije danas? Za jedan te isti tekst?
Hoce li popraviti ovu aplikaciju, ima potencijala a glupa je bas.
Takodjer BordoTV radio u app sada ne radi zadnja tekma tamo Zrinjski-Sarajevo 2:0.
Shop da ne spominjem to nikad u app nije radilo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ako se uzmu dobre pare i Hamza dobije dobar ugovor podrzavam. Ovdje se unaprijed kuka.
-
- Kontakt:
Uzasno nam je to. Instagram dobar i video snimanje i edits su ok. Ali aplikacija je uzasna.holyman je napisao/la: ↑22 avg 2024, 17:05Nista ja nemam od tih aplikacija. It sektora nema nit to ko odrzava, ove nase znaju samo za fb i instagram.pjankesarajevo je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:59Jel vama 100 puta dosla notifikacija sa ove nase mobilne aplikacije danas? Za jedan te isti tekst?
Takodjer BordoTV radio u app sada ne radi zadnja tekma tamo Zrinjski-Sarajevo 2:0.
Bolje da je ne instaliras nikako. Tuga.
Gdje onaj @ismirmirvic zna li on sta?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Brat bratu 100 puta, mislio sam da je do menepjankesarajevo je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:59Jel vama 100 puta dosla notifikacija sa ove nase mobilne aplikacije danas? Za jedan te isti tekst?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moze, uzeo je zenino prezime. Sad je Francis Trajkovic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Podpiso je
- feniksptica
- Kontakt:
Sta mu dodje DjaniJavierBosnia je napisao/la: ↑22 avg 2024, 17:16Moze, uzeo je zenino prezime. Sad je Francis Trajkovic
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Amidžafeniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2024, 17:40Sta mu dodje DjaniJavierBosnia je napisao/la: ↑22 avg 2024, 17:16Moze, uzeo je zenino prezime. Sad je Francis Trajkovic

Zar u drugoj ligi Turske se vise zaradi neko u Fk Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Hamza je bojkotovao Rozmana, zato je dobro da smo ga udaljili, bomba u svlacionici. Jos Beganovica, Durakovica i Liju otjerat od onog "mirzinog jata".jurisicduska je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:49Na Hamzinom primjeru se vidjelo da ovdje ljudi pišu po direktivi. Kad su odlučili da ga prodaju izronilo je 20 nekakvih ljudi da pišu kako je loš igrač.
Užasna prodaja. Pravo bitan igrač za nas. I igrač koji nam je bio u stanju donijeti bodove i kad ne igramo dobro. Jedino pozitivno je što je Turkeš bio tu pa je trener mogao vidjeti hoće li mu biti od pomoći pa prodao Hamzu.
Sve sam više ubjeđen da sad idu 3 pojačanja najmanje. Evo Lovrić je raskinuo ugovor a odavno smo s njim u kontaktu a vjerovatno od tih para možemo platiti Mudražiju. S njima dvojicom ova bi ekipa bila druga dimenzija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
I dolaze jos nake notifikacije kaze testiranjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2024, 17:13Brat bratu 100 puta, mislio sam da je do menepjankesarajevo je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:59Jel vama 100 puta dosla notifikacija sa ove nase mobilne aplikacije danas? Za jedan te isti tekst?
Shop da ne spominjem to nikad u app nije radilo.![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Zar ne ide u saudiju?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A jbt...napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 18:44Hamza je bojkotovao Rozmana, zato je dobro da smo ga udaljili, bomba u svlacionici. Jos Beganovica, Durakovica i Liju otjerat od onog "mirzinog jata".jurisicduska je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:49Na Hamzinom primjeru se vidjelo da ovdje ljudi pišu po direktivi. Kad su odlučili da ga prodaju izronilo je 20 nekakvih ljudi da pišu kako je loš igrač.
Užasna prodaja. Pravo bitan igrač za nas. I igrač koji nam je bio u stanju donijeti bodove i kad ne igramo dobro. Jedino pozitivno je što je Turkeš bio tu pa je trener mogao vidjeti hoće li mu biti od pomoći pa prodao Hamzu.
Sve sam više ubjeđen da sad idu 3 pojačanja najmanje. Evo Lovrić je raskinuo ugovor a odavno smo s njim u kontaktu a vjerovatno od tih para možemo platiti Mudražiju. S njima dvojicom ova bi ekipa bila druga dimenzija.

- FKS -
- napoleon72
- Kontakt:
Tako nam je Duska pricao u martu.Hajdeee je napisao/la: ↑22 avg 2024, 19:47A jbt...napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 18:44Hamza je bojkotovao Rozmana, zato je dobro da smo ga udaljili, bomba u svlacionici. Jos Beganovica, Durakovica i Liju otjerat od onog "mirzinog jata".jurisicduska je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:49Na Hamzinom primjeru se vidjelo da ovdje ljudi pišu po direktivi. Kad su odlučili da ga prodaju izronilo je 20 nekakvih ljudi da pišu kako je loš igrač.
Sve sam više ubjeđen da sad idu 3 pojačanja najmanje. Evo Lovrić je raskinuo ugovor a odavno smo s njim u kontaktu a vjerovatno od tih para možemo platiti Mudražiju. S njima dvojicom ova bi ekipa bila druga dimenzija.![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Apsolutno netačno da je Hamza ikoga bojkotovao. Momak je o sebi pri sebi, miran, tih, povučen i radan. Nije gladan slave ni ovosvjetski dobara, zadovoljan onim što mu je dostupno u datom trenutku i vjernik.napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 18:44Hamza je bojkotovao Rozmana, zato je dobro da smo ga udaljili, bomba u svlacionici. Jos Beganovica, Durakovica i Liju otjerat od onog "mirzinog jata".jurisicduska je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:49Na Hamzinom primjeru se vidjelo da ovdje ljudi pišu po direktivi. Kad su odlučili da ga prodaju izronilo je 20 nekakvih ljudi da pišu kako je loš igrač.
Sretno Hamza, žao mi je što odlaziš.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bojkotovo ga golovimaAmcho1 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 20:20Apsolutno netačno da je Hamza ikoga bojkotovao. Momak je o sebi pri sebi, miran, tih, povučen i radan. Nije gladan slave ni ovosvjetski dobara, zadovoljan onim što mu je dostupno u datom trenutku i vjernik.napoleon72 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 18:44Hamza je bojkotovao Rozmana, zato je dobro da smo ga udaljili, bomba u svlacionici. Jos Beganovica, Durakovica i Liju otjerat od onog "mirzinog jata".jurisicduska je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:49Na Hamzinom primjeru se vidjelo da ovdje ljudi pišu po direktivi. Kad su odlučili da ga prodaju izronilo je 20 nekakvih ljudi da pišu kako je loš igrač.
Sretno Hamza, žao mi je što odlaziš.![]()
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Renan ima bolje fizicke predispozicije, Hamza ima bolju tehniku..
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, jurisicduska, keli, mercurial, muhamedhulk, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, Sazg, Seipronto, senad82 i 105 gostiju.