FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
47
28%

Ukupno glasova: 167

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 22 avg 2024, 23:00

holyman je napisao/la:
22 avg 2024, 22:48
Borac kao treca najkvalitetnija ekipa lige skoro u grupama evropske lige. Neovisno o rezultatu u banjaluci stvarno se treba izucavati nas neuspjeh u evropi kako ove godine tako i zadnjih 10. Nismo normalni...
U odnosu na Zrinjski i Borac, ni jednom u zadnje tri i kusur godine, nismo imali trenera koji je fino posložio ekipu i roster. Naši magovi su stalno nešto izmišljali, eksperimentisali, tumbali, rotirali...
Tu leži največi razlog što nismo uzeli titulu.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 avg 2024, 23:00

holyman je napisao/la:
Borac kao treca najkvalitetnija ekipa lige skoro u grupama evropske lige. Neovisno o rezultatu u banjaluci stvarno se treba izucavati nas neuspjeh u evropi kako ove godine tako i zadnjih 10. Nismo normalni...
Nisi u stanju 10 godina napraviti klub u ovoj ligi a čudiš se što smo loši u Europi. :think:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 22 avg 2024, 23:00

holyman je napisao/la:
22 avg 2024, 22:55
SamoDaKazeem je napisao/la:
22 avg 2024, 22:52
holyman je napisao/la:
Prije bih rekao da smo mi treća najkvalitetnija ekipa lige,što ovi nastupi u Evropi i potvrđuju.
Uvijek sebe precijenjujemo,a druge podcjenjujemo zato i ne idemo naprijed.
Mi smo ovaj borac preslusali i unistili 2 puta prosle sezone.
Majku majcinu smo im jebbali, to sto smo imali 70% posjeda i 40 faulova nije se desilo u historiji ovog sporta, nije do nas. Daleko smo bolji od njih.
Tako je majstore. Iako se misli da je Borac odigrao dobro, ja bih prije rekao da je Ferenc podbacio.
U BL ce ih rastaviti. Kukavicka igra Marinkovica (on ih savjetuje, nema sanse da ovaj debil zna da postavi igru) povuci se i cekaj priliku, to ne pali u dvije tekme.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 22 avg 2024, 23:00

holyman je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Prije bih rekao da smo mi treća najkvalitetnija ekipa lige,što ovi nastupi u Evropi i potvrđuju.
Majku majcinu smo im jebbali, to sto smo imali 70% posjeda i 40 faulova nije se desilo u historiji ovog sporta, nije do nas. Daleko smo bolji od njih.
Ma ne bih se složio sa tim. Jesmo onu prvu u Bl,drugu na Koševu smo seljakali čitavu utakmicu,ono dijete nas ponizilo.
Osim toga,ako se tako gleda i nas su uništavala razna sela.
Ja se ne sjećam kad smo u Evropi zadnji put napravili nešto vrijedno spomena.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 22 avg 2024, 23:02

Ma ne leze ove nase ekipe Ferencvarosu, mozda je i do toga 😎😅

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2024, 23:05

22 avg 2024, 23:00
holyman je napisao/la:

Ma ne bih se složio sa tim. Jesmo onu prvu u Bl,drugu na Koševu smo seljakali čitavu utakmicu,ono dijete nas ponizilo.
2 2 u regio emiliji

Ovu drugu na kosevu pogledaj ponovo ako ti nije mrsko, mi brzo zaboravljamo ali vidjet ces sta smo im radili. Barem 30 puta smo im uzeli loptu, od toga 10 na njihovoj polovini i bili spremni za kontru ali onaj pekmez nam svira fnepostojece faulove. Tu je jos 20ak faulova za njih na nasoj polovici, zuti kartoni, ofsajdi, psihicko ubijanje, fudbalski genocid. Nije bilo uslova da se utakmica igra.
Uz to sve mi dominiramo posjedom.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 22 avg 2024, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 22 avg 2024, 23:05

pjankesarajevo je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Tako je majstore. Iako se misli da je Borac odigrao dobro, ja bih prije rekao da je Ferenc podbacio.
U BL ce ih rastaviti. Kukavicka igra Marinkovica (on ih savjetuje, nema sanse da ovaj debil zna da postavi igru) povuci se i cekaj priliku, to ne pali u dvije tekme.
Borac nije nista spec realno. Ovo je slucaj ko mi kuci protiv Trnave, stative pcke materine nece u gol, borca golman spasi

Ferenc je ova utakmica dokazala koliko im je trener ogranicen. Da je Zeka ovo vodio pa da promijeni nesto na poluvremenu ili 60-70min da se borac pogubi i uzmu ih ovi isto igraju 90min protiv bunkera

Golman borca odlican, izvuko ih je dobro

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2024, 23:09

H8Z7 je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Nisi u stanju 10 godina napraviti klub u ovoj ligi a čudiš se što smo loši u Europi. :think:
Nije ga ni borac napravio nit ima sudjenje u evropi pa evo dogurase fino. Ne znam osim golmana ko bi kod nas mogao u prvu postavu iz borca trenutno
NEMA NAZAD

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2024, 23:11

bvsic je napisao/la:
22 avg 2024, 23:05
holyman je napisao/la:

Borac nije nista spec realno. Ovo je slucaj ko mi kuci protiv Trnave, stative pcke materine nece u gol, borca golman spasi

Ferenc je ova utakmica dokazala koliko im je trener ogranicen. Da je Zeka ovo vodio pa da promijeni nesto na poluvremenu ili 60-70min da se borac pogubi i uzmu ih ovi isto igraju 90min protiv bunkera

Ma nikakva ekipa, uz regularno sudjenje mi bi ih dobili 9 od 10 meceva. Ovi su ih potcijenili ali bit ce to druga prica u banjaluci kao sto je nama u trnavi.
NEMA NAZAD

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 avg 2024, 23:11

holyman je napisao/la:
22 avg 2024, 23:09
H8Z7 je napisao/la:
holyman je napisao/la:
Nije ga ni borac napravio nit ima sudjenje u evropi pa evo dogurase fino. Ne znam osim golmana ko bi kod nas mogao u prvu postavu iz borca trenutno
Savić, strašan igrač

Carolina mi se isto svidio, jako dobar štoper
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 22 avg 2024, 23:13

holyman je napisao/la:
22 avg 2024, 23:11
bvsic je napisao/la:

Ma nikakva ekipa, uz regularno sudjenje mi bi ih dobili 9 od 10 meceva. Ovi su ih potcijenili ali bit ce to druga prica u banjaluci kao sto je nama u trnavi.
Samo pogledas proslu sezonu, Rozman ih je pojeo za dorucak zamisli Zeku aBd
Ali eto mi se pusimo dok ljudi na frljoku mogu zaigrat grupe EL

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 22 avg 2024, 23:16

holyman je napisao/la:
holyman je napisao/la:

2 2 u regio emiliji

Ovu drugu na kosevu pogledaj ponovo ako ti nije mrsko, mi brzo zaboravljamo ali vidjet ces sta smo im radili. Barem 30 puta smo im uzeli loptu, od toga 10 na njihovoj polovini i bili spremni za kontru ali onaj pekmez nam svira fnepostojece faulove. Tu je jos 20ak faulova za njih na nasoj polovici, zuti kartoni, ofsajdi, psihicko ubijanje, fudbalski genocid. Nije bilo uslova da se utakmica igra.
Uz to sve mi dominiramo posjedom.
Slažem se da je suđenje bilo više po mjeri Borca, ali jedina strategija Rožmana je bila taj presing i brzi napad po osvojenoj lopti.
Mi apsolutno ništa drugo nismo znali,i kad im je sudija počeo da sjecka igru onda je nastao haos.
I tad su branili Rožmana ovdje ,a jedina istina je da nas je taj čovjek unazadio kao niko.
Još nednom ponavljam, jeste bilo suđenje na mlin Borca ali dijete ti da golčinu na samom početku i nastaje panika.
Kako se sezona završila i šta su ona dva nesposobnjakovića uradila znamo i još se od njih oporavljamo.
Drugi klubovi puno brže uspostave neki sistem i hijerarhiju unutar kluba i same ekipe.
Evo Borac je promijenio stručni štab i pola ekipe,godinu ranije je to isto Velež uradio,evo sada i Željezničar i svi igraju veoma dobro samo mi strovalimo brdo para i onda kažu sad saburaj 4 prelazna roka.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 22 avg 2024, 23:21

I da dodam,zadnji derbi je pokazao svu našu nemoć.Ono je sramota nad sramotama ali tad je Ziljkić bio žrtveni jarac.
Znači uvijek se alibi traži,Mirza nije ih spremio,sudija nas krade,Ziljkić probleme pravio,a mi Slobodu prođosmo na guz guzova i šta bi,ššššš sabur,ne talasaj,štrumf,pljuvač...pitarluk

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 22 avg 2024, 23:23

U tadašnjem podcastu Zekića s Jakirom dotakli su se i Lovrića, gdje su obojica rekla da je jako dobar igrač kada mu nađeš "žicu". Ukoliko to ne uradiš, obični pijanac i budaletina. Jakirović ga pravo cijeni, on ga je i doveo iz Kustošije i najviše značio za njegovu karijeru.

Ukoliko postoji promil šanse, zašto da ne, jedini ko bi ga mogao smiriti je Zekić. Ovo govorim onako hipotetički, nešto ne vjerujem da će kod nas.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 avg 2024, 23:24

Evo sad i Borac dižu u nebesa

I onda sve ja kriv sve ja nesto, je*o vas Borac
Kako vas nije sramota pričati o klubu čiji navijaci kamenjem te gadjaju i na tribinama pjevaju o ratnim zlocincima a predsjednik saveza ih gura, isti onaj koji kaže da Bosna nije njegova država...

Stranački projekat kome se poklonila titula i uz malo sreće došao do play offa

Ko ih je*e dabogda ispali

Vvammmoos Sarajevooo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 22 avg 2024, 23:29

22 avg 2024, 23:21
I da dodam,zadnji derbi je pokazao svu našu nemoć.Ono je sramota nad sramotama ali tad je Ziljkić bio žrtveni jarac.
Znači uvijek se alibi traži,Mirza nije ih spremio,sudija nas krade,Ziljkić probleme pravio,a mi Slobodu prođosmo na guz guzova i šta bi,ššššš sabur,ne talasaj,štrumf,pljuvač...pitarluk
Kako vi volite lagati, to nije humano.. Jel to istina da ih je Mirza dobro pripremio? Jel to nije istina da je ekipa mogla trčati pola sata? Koliko smo samo golova primili nakon tih prvih pola sata igre, jer igrači nisu mogli meda, pa je dolazilo do pada koncentracije i primanja amaterskih golova. Zatekao je očajno spremljenu ekipu, gdje su je uništili narkoman i ubleha Seferović svojim metodama rada.

Razumijem da neko nekog ne voli i ne gotivi, ali konstantno pričati laži je glupost. Glupost u rangu one da je on pustio Guliashvilija u Velež, a on otišao prije njegovog dolaska. To je eto potez za vješanja, a ne vide hajvani da Guliashvili ne bi bio ovo što je sad da nije otišao i da mu nije godila ta posudba.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 22 avg 2024, 23:29

holyman je napisao/la:
Mi ne zelimo u Evropu dok nam se Kosevo ne renovira.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 22 avg 2024, 23:31

Kad ekipa zakaže u polju i ima par loših minuta, golman vadi i diže moral.

Kod nas ekipa igra vrhunski u polju, doðe goldžija i zakuca te.

Evropa je surova i tamo svaki pojedinac mora biti na maksimumu ako se misli praviti rezultat.

Nama su golmani godinama rak rana, Kovačević je unazad 10 godina jedina svijetla tačka bio, kad je stasao više nije pravio dječije kikseve i imao si sigurnost.

Na Rockovu se vidi ogromna želja i samopouzdanje jer čovjek leti na svaku loptu, ali mora ova istrčavanja neko iskontrolisati i kanalisati da to na nešto liči, jer kad derbiji budu na rezultat ili 1-2 gola, surovo će biti ako dopusti ove greške.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 22 avg 2024, 23:33

bodi123 je napisao/la:
22 avg 2024, 23:11
holyman je napisao/la:
22 avg 2024, 23:09
H8Z7 je napisao/la:

Savić, strašan igrač

Carolina mi se isto svidio, jako dobar štoper
A vala i golman im je pojam za ovu ligu.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 avg 2024, 23:34

Ma Vico dobar sa Čeferinom pa namjestio aktivan rezultat
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], johntravolta123, jurisicduska, prijeratni mangup, rimljanin90 i 75 gostiju.