A jel laž da je Mirza rastavio Velež od života u sred Mostara,jeli laž da Mirza Zrinjskom očita lekciju,jesu li tada igrači padali i bili nespremni?GalileoGalilei je napisao/la: ↑22 avg 2024, 23:29Kako vi volite lagati, to nije humano.. Jel to istina da ih je Mirza dobro pripremio? Jel to nije istina da je ekipa mogla trčati pola sata? Koliko smo samo golova primili nakon tih prvih pola sata igre, jer igrači nisu mogli meda, pa je dolazilo do pada koncentracije i primanja amaterskih golova. Zatekao je očajno spremljenu ekipu, gdje su je uništili narkoman i ubleha Seferović svojim metodama rada.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑22 avg 2024, 23:21I da dodam,zadnji derbi je pokazao svu našu nemoć.Ono je sramota nad sramotama ali tad je Ziljkić bio žrtveni jarac.
Znači uvijek se alibi traži,Mirza nije ih spremio,sudija nas krade,Ziljkić probleme pravio,a mi Slobodu prođosmo na guz guzova i šta bi,ššššš sabur,ne talasaj,štrumf,pljuvač...pitarluk
Razumijem da neko nekog ne voli i ne gotivi, ali konstantno pričati laži je glupost. Glupost u rangu one da je on pustio Guliashvilija u Velež, a on otišao prije njegovog dolaska. To je eto potez za vješanja, a ne vide hajvani da Guliashvili ne bi bio ovo što je sad da nije otišao i da mu nije godila ta posudba.
Znači zao ih je spremiti na zimskoj polusezoni,a eto na ljetnoj zaboravio.
Eto taj Sefer nesposobni štrumfove sprema pa što im neuvalismo tricu na Grbavici sa igračem više jer on ih ne zna spremiti i to je laž pa ja.
Jeli laž da su Matanović i Jularđija karine u odnosu na Vrančića i Baltu?
Jeli laž da je Zeljkovića i Šerbečića otjerao ,a onu ragu Aničića ostavio?
Ma ja u pravu si sve je laž.