holyman je napisao/la: ↑22 avg 2024, 23:05
SamoDaKazeem je napisao/la: ↑22 avg 2024, 23:00
holyman je napisao/la: ↑22 avg 2024, 22:55
Mi smo ovaj borac preslusali i unistili 2 puta prosle sezone.
Majku majcinu smo im jebbali, to sto smo imali 70% posjeda i 40 faulova nije se desilo u historiji ovog sporta, nije do nas. Daleko smo bolji od njih.
Ma ne bih se složio sa tim. Jesmo onu prvu u Bl,drugu na Koševu smo seljakali čitavu utakmicu,ono dijete nas ponizilo.
Osim toga,ako se tako gleda i nas su uništavala razna sela.
Ja se ne sjećam kad smo u Evropi zadnji put napravili nešto vrijedno spomena.
2 2 u regio emiliji
Ovu drugu na kosevu pogledaj ponovo ako ti nije mrsko, mi brzo zaboravljamo ali vidjet ces sta smo im radili. Barem 30 puta smo im uzeli loptu, od toga 10 na njihovoj polovini i bili spremni za kontru ali onaj pekmez nam svira fnepostojece faulove. Tu je jos 20ak faulova za njih na nasoj polovici, zuti kartoni, ofsajdi, psihicko ubijanje, fudbalski genocid. Nije bilo uslova da se utakmica igra.
Uz to sve mi dominiramo posjedom.
Slažem se da je suđenje bilo više po mjeri Borca, ali jedina strategija Rožmana je bila taj presing i brzi napad po osvojenoj lopti.
Mi apsolutno ništa drugo nismo znali,i kad im je sudija počeo da sjecka igru onda je nastao haos.
I tad su branili Rožmana ovdje ,a jedina istina je da nas je taj čovjek unazadio kao niko.
Još nednom ponavljam, jeste bilo suđenje na mlin Borca ali dijete ti da golčinu na samom početku i nastaje panika.
Kako se sezona završila i šta su ona dva nesposobnjakovića uradila znamo i još se od njih oporavljamo.
Drugi klubovi puno brže uspostave neki sistem i hijerarhiju unutar kluba i same ekipe.
Evo Borac je promijenio stručni štab i pola ekipe,godinu ranije je to isto Velež uradio,evo sada i Željezničar i svi igraju veoma dobro samo mi strovalimo brdo para i onda kažu sad saburaj 4 prelazna roka.