Igrac utakmice je Bandic, poginuo u povratku kuci, amin !
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:11Igrac utakmice je Bandic, poginuo u povratku kuci, amin !
Sero, ima zuti, simulira penal, lakat, nista.
Haracic, lakat u lice i nokaut Mahmica, samo zuti.
Dubackic, dva pogibeljna starta sa dvije noge na Radovca i jos nekoliko startova koji je doslovno svaki za zutog, ukupno jedan zuti.
Bandicu, daBogda poginuo u povratku kuci, moze i karcinom da patis, **** li ti rodjene i nerodjene.
Jebu nas ko da smo kakav nizeligas.
Upravo ono sto godinama nismo radili, teske utakmice u kojima smo za dlaku bolji nismo pobjedjivali a to danas radimo i ako tako nastavimo to je dovoljno za europu. Tek je pocetak ali lijepo ovo sve izgleda, nije igrao najjaci sastav a ipak si pokazao nesto i uz to odnio 3 boda na za nas jako teskom gostovanju.zaostrog je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:08Rekao bih da je Željezničar danas odigrao prosječnu utakmicu i opet dobio. U biti, iskontrolisali su oni ovo solidno. Sloboda je užasna. Maksimović je debil kad ih ovako loži, ovo je dno dna. Čuj ti debila Željezničar nije bio bolji. Oni imali 2 slučajne prilike, nikakve igre, ništa, Bože sačuvaj.
Željezničar je vrlo ok. Izgubit će oni bodove kontra ovih hrkljus ekipa nekad, ali sve u svemu nema teorije da ispuste vrh ove tabele.
Ćorić vrlo fer i korektan čovjek. Lijepo radi, ali i lijepo se ophodi prema protivnicima i svim akterima. Iako u Željezničaru obično nađu orangutane koji su odvratni čim zinu, ovaj lik mislim da ni najljućim rivalima nije mrzak.
Bandić je previše faulova svirao. Sitne je mogao puštati.
Ova Osimova 8-ica nesto najbolje
Aha, vi bi izgubili sa ovakvim sudjenjem. Nema nekolilo penala crvenih nakon intervencije vara, jbg.jurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:59Po meni nezasluženo
Bar bod je Sloboda zaslužila danas.
Čestitke konama, usprkos nešto lošijoj igri 3 boda su tu, i to je odlika kvalitetnih ekipa.
Muftić se baš fino razbranio.
Neće Sloboda kad bude kompletna biti lagan protivnik.
Kakva mudrost. Messi da nije zabijao i asistirao ono sto jest kurko bi barsa ista osvojila.
Kako 10
Hadzikic je prosjecan golman meni za nista vise od premijer lige i ne znam na koju foru dobija pozive u reprezentaciju.U Sarajevu ga ne bi volio vidjeti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:06Odmah nakon Hadžikića i Marića.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:05Muftic je najbolji golman lige.Pobjeda skroz zasluzena
Oba tima veceras nose istog generalnog sponzora na dresu, ne ofiraj se.donDondon je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:20Evo već poslije nekoliko odigranih kola i ovako lošeg sudjenja, slika je jasna da glavni sponzor lige neće dozvoliti da se njegov miljenik pati do zadnjih utakmica u borbi za opstanak.
Ipak sastanci sa predsjednikom saveza nisu bili samo ruka spasa nego mala škola