Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la feniksptica » 24 avg 2024, 23:27

Orvel je napisao/la:
24 avg 2024, 23:22
donDondon je napisao/la:
24 avg 2024, 23:20
Evo već poslije nekoliko odigranih kola i ovako lošeg sudjenja, slika je jasna da glavni sponzor lige neće dozvoliti da se njegov miljenik pati do zadnjih utakmica u borbi za opstanak.

Ipak sastanci sa predsjednikom saveza nisu bili samo ruka spasa nego mala škola
Oba tima veceras nose istog generalnog sponzora na dresu, ne ofiraj se.

Posto je vama bio siguran crveni onaj start na lavoru proslu tekmu, moze li mi neko reci da li je onda po tim istim kriterijima ovaj start nad Radovcem sa dvije noge otvorenim dzonon direktan crveni a ne samo zuti?
Zacin C sto lazes

Nije bio otvoreni djon i to je jedini razlog sto nije dobio crveni.

Prestani lagat ovaj napaćeni narod
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 24 avg 2024, 23:28

dzemil je napisao/la:
24 avg 2024, 22:58
Samo deri ove komunjare
meni ovdje stvarno nisu jasni pojedinci, valjda nastoje
Bit simpaticni il sta vec… nabit koji post

Sloboda prelosa prva tri kola, al ovu utakmicu uopste nisu bili toliko losi kao sto se nastoji predstaviti… zeljo imao inicijativu cijelo vrijeme, ali sloboda je imala bolje prilike

svaka cast manijacima na odradjenom gostovanju, ovom trenutnom vodstvu fukara nek je Bog na pomoci

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2024, 23:30

Zasto se nije var gledao zbog Dubačkića i krvničnog starta nad Radovcem?
Inace Sloboda na 300% , poginuli su, na svakoj lopti uz pregrubu igru koju je sudac tolerisao a nama dijelio kartone.
Jako teška utakmica, najblize remiju ali nam se vratio Široki i kup prosle godine gdje smo bili bolji a bezveze ispali.
Sada Sloga kuci pred krcatom Grbavicom.
Svaka čast Denisu pa ne ubaci Dangubica i Mircevskog, noge bi im polomili.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 avg 2024, 23:33

fukare987 je napisao/la:
24 avg 2024, 23:28
dzemil je napisao/la:
24 avg 2024, 22:58
Samo deri ove komunjare
meni ovdje stvarno nisu jasni pojedinci, valjda nastoje
Bit simpaticni il sta vec… nabit koji post

Sloboda prelosa prva tri kola, al ovu utakmicu uopste nisu bili toliko losi kao sto se nastoji predstaviti… zeljo imao inicijativu cijelo vrijeme, ali sloboda je imala bolje prilike

svaka cast manijacima na odradjenom gostovanju, ovom trenutnom vodstvu fukara nek je Bog na pomoci
Gledo sam iz neutralnog ugla i evo da ti kazem bili ste katastrofa.Jedan bezveze sut i prekid u zadnjoj minuti nije nikakav 'pomak' kakav ovaj demagog na vasoj klupi spominje koji je teski ublehas,a nije se bunio na sudjenje dok je otimao citavu ligu prije par godina.
Do duse svakako ispadate jer niste trebali ni uci uz to tim vam je uzas

Toliko
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 24 avg 2024, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 24 avg 2024, 23:33

donDondon je napisao/la:
24 avg 2024, 23:20
Evo već poslije nekoliko odigranih kola i ovako lošeg sudjenja, slika je jasna da glavni sponzor lige neće dozvoliti da se njegov miljenik pati do zadnjih utakmica u borbi za opstanak.

Ipak sastanci sa predsjednikom saveza nisu bili samo ruka spasa nego mala škola
bhahaggagafagagagagagahahahagagahahhahahahahagahah
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 24 avg 2024, 23:33

Sloboda i Gosk su putnici u nizi rang 99%

Jos dva se traze, tu je Igman veoma blizu, ali im dajem sansu zbog trenera .. Sloga mi je bas losa, bice svega

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 24 avg 2024, 23:34

Treba dodati da je nesto ranije Dubackic imao start sa dvije noge, i nije dobio zuti nego samo dosudjen faul. I onda ovaj start nad Radovcem sto je povelik zuti. Sudija je djelovao nesto domacinski kao sto je inace bude u nasoj ligi.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 24 avg 2024, 23:35

zaostrog je napisao/la:
24 avg 2024, 23:08

Ćorić vrlo fer i korektan čovjek. Lijepo radi, ali i lijepo se ophodi prema protivnicima i svim akterima. Iako u Željezničaru obično nađu orangutane koji su odvratni čim zinu, ovaj lik mislim da ni najljućim rivalima nije mrzak.

Bandić je previše faulova svirao. Sitne je mogao puštati.
Kad ja rekoh da kroz nekoliko godina Coric moze sjesti na klupu Dinama ljudi pocese ismijavati. Jasno je da je covjek prizeman i strastven u svom poslu a forsira modernu i brzu igru. Uz kvalitetne igrace on moze napraviti jako puno sto ce se i dokazati vremenom. I on raste sa ovom ekipom i igracima, uprava ga prati sa svojim potezima. Sve u svemu ovo je skroz drugi Zeljeznicar ako poredimo prethodne 3 godine.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 avg 2024, 23:36

RatoborniMrmot je napisao/la:
24 avg 2024, 23:15
jurisicduska je napisao/la:
24 avg 2024, 22:59
Po meni nezasluženo
Bar bod je Sloboda zaslužila danas.
Čestitke konama, usprkos nešto lošijoj igri 3 boda su tu, i to je odlika kvalitetnih ekipa.
Muftić se baš fino razbranio.
Neće Sloboda kad bude kompletna biti lagan protivnik.
Aha, vi bi izgubili sa ovakvim sudjenjem. Nema nekolilo penala crvenih nakon intervencije vara, jbg.

Neka, ne pregoni....

Ps. Bolji Celik od Jabera, realno :opaopa:
Ako ćeš iskreno Al Jaber je večeras loše odigrao. Prodao par lopti, ništa nije napravio posebno.

I napisao sam afirmativan komrntar. Ne možete uvijek zaslužiti sva tri boda, ali odlika dobre i kvalitetne ekipe je da pobijedi i kad ne igra najbolje. Pohvalio trenera, pravi stručnjak. Ne znam šta si se upalio, šta je netačno?

PS. VARje Slobodi na Koševu također svirnuo penal tako da ti je glupa priča to oko sudija. Da nije bilo VARA Sloboda ne bi ošutala nama na gol. Doduše bili su oslabljeni, ovo danas je druga ekipa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 24 avg 2024, 23:37

Sloboda GOŠK Igman sigurno, traži se 4ti za niži rang

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 24 avg 2024, 23:38

Realno, vrijedi ovaj al žabar najmanje 100 iljada

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 24 avg 2024, 23:40

Dabogda vazda lose odigrao i zabio gol. To sto je decko od 19 godina pojedine navikao da mora biti nosioc igre i pretrcati 15km svaku utakmicu, to je do tih strucnjaka.

Sasvim ok utakmica sa nekoliko gresaka, on da igra svaku utakmicu top i na nivou engleske premijer lige, bio bi u Celziju a ne kod nas.

Sasvim pristojna utakmica na teskom gostovanju gdje su protivnicki igraci igrali grublji fudbak. Decko od 19 godina fuli 3 4 pasa i odmah je lose odigrao, smijesni ste.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 24 avg 2024, 23:41

@Beduin

Njega treba banovati za sva vremena, sestre mu se nayebemo svi kolektivno, redaljka!

Njemu je za ibreta i najvise ga boli to sto Zeljini navijaci slobodno godaju po gradu? Pu majq li ti nataknem

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 avg 2024, 23:43

Ide 13500 na Slogu

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 24 avg 2024, 23:44

Sad prebacite na Arenu Premium 1 i uživajte :kafa:
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 avg 2024, 23:46

24 avg 2024, 23:36
24 avg 2024, 22:59
Po meni nezasluženo
Bar bod je Sloboda zaslužila danas.
Čestitke konama, usprkos nešto lošijoj igri 3 boda su tu, i to je odlika kvalitetnih ekipa.
Muftić se baš fino razbranio.
Neće Sloboda kad bude kompletna biti lagan protivnik.
Aha, vi bi izgubili sa ovakvim sudjenjem. Nema nekolilo penala crvenih nakon intervencije vara, jbg.

Neka, ne pregoni....

Ako ćeš iskreno Al Jaber je večeras loše odigrao. Prodao par lopti, ništa nije napravio posebno.

I napisao sam afirmativan komrntar. Ne možete uvijek zaslužiti sva tri boda, ali odlika dobre i kvalitetne ekipe je da pobijedi i kad ne igra najbolje. Pohvalio trenera, pravi stručnjak. Ne znam šta si se upalio, šta je netačno?

PS. VARje Slobodi na Koševu također svirnuo penal tako da ti je glupa priča to oko sudija. Da nije bilo VARA Sloboda ne bi ošutala nama na gol. Doduše bili su oslabljeni, ovo danas je druga ekipa.
Ma jok, prekucao Jaber.
Ovom stručnjaku je gol = fenomenalna utakmkca. Šta ćeš, nije on kriv što ne zna.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Stratocaster
Kontakt:

Post Postao/la Stratocaster » 24 avg 2024, 23:48

Sloboda je trebala završiti u najboljem slučaju sa devetoricom. Onakvi startovi, očajnička glumatanja u 16 m, ciganluk na kvadrat. Igrač napravi očigledan faul za žutog ne dobije ga i još se dere na sudiju i tako nekoliko puta. Vuk pojeo magarca, užas od suđenja...

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 24 avg 2024, 23:48

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 avg 2024, 23:46
24 avg 2024, 23:36

Neka, ne pregoni....

Ma jok, prekucao Jaber.
Ovom stručnjaku je gol = fenomenalna utakmkca. Šta ćeš, nije on kriv što ne zna.
Nije fenomenalna ali nije ni losa kako vi predstavljate. Da je odigrao dobro par pasova onda bi bila fenomenalna, ovako je korektna utakmica gdje se on nije snasao fizicki jer nema snagu da se bori sa krkanima.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 24 avg 2024, 23:49

Bolji Zeljo puno sto jeste-jeste. Nazalost ali je tako. Titula im se smijesi. Golman je pola ekipe. Muftic strasan, odbrana vrlo kompaktna, Al Jaber i Radovac realno duo i za puno jace ekipe od Zelje, krila iskreno prava evropska a u napadu opcije za bilo koji tip igre. Uz Dangubica i juznoamerikanca, da ne pricam kada dodje onaj stoper iz Lokomotive. Ma iskreno tip top ekipa. Poslozio je to general Rahimic uz Corica koji je vrlo vjerovatno najbolji mladi trener sa prostora Balkana. Nisam ja jedini to rekao. Mnogi fudbalski strucnjaci su rekli ove moje rijeci.

Iskreno uz Borac najblizi tituli. Grabovica i Badzak znaju sta rade.
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 24 avg 2024, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 24 avg 2024, 23:50

Orvel je napisao/la:
24 avg 2024, 23:35
zaostrog je napisao/la:
24 avg 2024, 23:08

Ćorić vrlo fer i korektan čovjek. Lijepo radi, ali i lijepo se ophodi prema protivnicima i svim akterima. Iako u Željezničaru obično nađu orangutane koji su odvratni čim zinu, ovaj lik mislim da ni najljućim rivalima nije mrzak.

Bandić je previše faulova svirao. Sitne je mogao puštati.
Kad ja rekoh da kroz nekoliko godina Coric moze sjesti na klupu Dinama ljudi pocese ismijavati. Jasno je da je covjek prizeman i strastven u svom poslu a forsira modernu i brzu igru. Uz kvalitetne igrace on moze napraviti jako puno sto ce se i dokazati vremenom. I on raste sa ovom ekipom i igracima, uprava ga prati sa svojim potezima. Sve u svemu ovo je skroz drugi Zeljeznicar ako poredimo prethodne 3 godine.
Ma jasno je to valjda i slijepcu, osim ovim što ismijavaju sve tuđe.

Inače, rekao bih da je baš disbalans u Željezničaru naprijed-nazad. Muftić vadi ove situacije, ali jasno je i vama da je rizik s njim. Stoperi su užasni (samo što je fazon što haman cijela liga kuburi s tim segmentom). Rekao bih da su dva rizika za Željezničar ove sezone: prvi, da ovi tipovi ala Hiroš počnu jesti ****; drugi, da dovođenja ovih ubleha ko ovaj Čileanac pokvare sve. Mada, šta god od ovog bilo, nema teorija da Željezničar ne igra Evropu. Borac, Zrinjski, Željezničar i Sarajevo, to bi trebalo biti to, samo treba rasporediti pozicije. Široki je peta najkvalitetnija ekipa i negdje bi bilo pošteno da ih nagradi, ali nisam siguran.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.