Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta su ovo Horde zla opet po pichci dobili .. Ohanite Manijaci koji vam je k
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma to je onaj @pitar6875, otac od @pitarsam.
Ludilo im se prenosi generacijski kroz porodicu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tako nekako. Mislim da je on u sustini imao jednu nelosu ideju, da nakon onih silnih fula dovede nekoga, podari mu uslovno receno neogranicen budzet i fakticki mu prepusti klub. To je upravo uradio sa Rozmanom, Ibricicem i njihovim ljudima. Ispostavilo se da se kladio na pogresnog konja, nazalost po njega i FKS. Mozemo samo nagadjati sta bi bilo da je bio Zekic i neko drugi umjesto Rozmana i Ibricica, ali mislim da ce se s vremenskim odmakom upravo to posmatrati kao Mirviceva najveca greska.Virtu4l je napisao/la: ↑29 avg 2024, 17:03To je jedina istina. U prve dvije sezone se debelo razočarao i onda je u tom ludilu odriješio kesu do kraja, što se na kraju ispostavilo kao velika greška. Mislio je da skupi igrači i treneri garantuju rezultat, na kraju bi mu najbolje bilo da je ostavio Varešanovića. Ovako ih je Rožman vratio minimalno jednu godinu unazad, ako ne i dvije.
Da je Zekić došao godinu dana ranije, danas bi imali strašnu ekipu.
Mislim da su pravi razlozi jednostavniji i dosadniji od tih vasih teorija. Mirvic (i ostali) je prosle sezone sprzio enormne pare, vise nego iko ikad u ovoj ligi. Ne moze to ponoviti ni blizu ove sezone, nije Jeff Bezos. Morao je prikociti i to dobro.
To je jedina istina. U prve dvije sezone se debelo razočarao i onda je u tom ludilu odriješio kesu do kraja, što se na kraju ispostavilo kao velika greška. Mislio je da skupi igrači i treneri garantuju rezultat, na kraju bi mu najbolje bilo da je ostavio Varešanovića. Ovako ih je Rožman vratio minimalno jednu godinu unazad, ako ne i dvije.
Tako nekako. Mislim da je on u sustini imao jednu nelosu ideju, da nakon onih silnih fula dovede nekoga, podari mu uslovno receno neogranicen budzet i fakticki mu prepusti klub. To je upravo uradio sa Rozmanom, Ibricicem i njihovim ljudima. Ispostavilo se da se kladio na pogresnog konja, nazalost po njega i FKS. Mozemo samo nagadjati sta bi bilo da je bio Zekic i neko drugi umjesto Rozmana i Ibricica, ali mislim da ce se s vremenskim odmakom upravo to posmatrati kao Mirviceva najveca greska.
To je jedina istina. U prve dvije sezone se debelo razočarao i onda je u tom ludilu odriješio kesu do kraja, što se na kraju ispostavilo kao velika greška. Mislio je da skupi igrači i treneri garantuju rezultat, na kraju bi mu najbolje bilo da je ostavio Varešanovića. Ovako ih je Rožman vratio minimalno jednu godinu unazad, ako ne i dvije.
Tako nekako. Mislim da je on u sustini imao jednu nelosu ideju, da nakon onih silnih fula dovede nekoga, podari mu uslovno receno neogranicen budzet i fakticki mu prepusti klub. To je upravo uradio sa Rozmanom, Ibricicem i njihovim ljudima. Ispostavilo se da se kladio na pogresnog konja, nazalost po njega i FKS. Mozemo samo nagadjati sta bi bilo da je bio Zekic i neko drugi umjesto Rozmana i Ibricica, ali mislim da ce se s vremenskim odmakom upravo to posmatrati kao Mirviceva najveca greska.
NEMA NAZAD
https://sp.ortske.ba/clanak/navijaci-ra ... -sarajeva/
Svih 10 ih je upravu !!!
Svih 10 ih je upravu !!!
Pozdrav, pisao si da je nekih 6 imena sa nama povezano, tačnije da se priča sa njima, s obzirom da je do kraja roka ostalo malo više od 3 sedmice, zanima me ima li šta od tih igrača ili je to to što se tiče ovog roka.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ibričić je ublehaš, koji je dobro obradio Mirvića, njega je koštao i para i ugleda a Klub je zbog njega izgubio puno vremena. Idemo dalje.holyman je napisao/la: ↑29 avg 2024, 18:29Mislim da su pravi razlozi jednostavniji i dosadniji od tih vasih teorija. Mirvic (i ostali) je prosle sezone sprzio enormne pare, vise nego iko ikad u ovoj ligi. Ne moze to ponoviti ni blizu ove sezone, nije Jeff Bezos. Morao je prikociti i to dobro.
steta, bio je dobar forumas, iako ste ga vi konstantno ubijali u pojam i napadali.fks74 je napisao/la: ↑29 avg 2024, 19:18On ti je otišao u Banovići.
rip mirva
- TurkishAirlines
Da postoji LŠ za navijace, Zeljini bi bili osvajaci iste.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
R.I.P @IsmirMirvic, ali pojavit će se on već pod novim nickom, očekujem na temi Veleža.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Vjecno cemo pamtiti tvoje insajderske.
Znao si sto niko drugi nije, prije svih ostalih. Jos uvijek se sjecam tog aprilskog dana i ovog posta:
May your soul rest in eternal peace, Mr. Mirvah.IsmirMirvic je napisao/la: ↑22 apr 2024, 14:43Saznajem da je FC Zeljeznicar vec dogovorio uslove sa Gospodinom Denisom Coricem.
Prije toga, moraju ispuniti jedan veoma bitan condition: ostati u ligi. Naime, Gospodin Coric ne zeli da ih preuzme sad, vec tek nakon svrsetka sezone i samo u slucaju da ostanu clan elitnog razreda.
Makijavelisticki potez mladog Corica.
Zbog cega je dobio ban? Imao covjek normalne postove, za razliku od nekih koji ovdje ubise sa psovanjem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa problem je što se psovači ne prijavljuju adminu, neće sigurno lik čitati stranice i stranice gluposti. Kad prijaviš, dođe i banuje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Haj im znaj. Možda što je normalno pisao?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
ma prije par dana je bila neka rasprava, navukli ga i ban. pretpostavljam zbog toga. fakat ste ga mrzili i psovali iz dna duse, a samo pitari, nijedan drugi navijac nije imao problem sa njim. na stranu sto je imao info, mene je znao bas nasmijati, npr:
kad se sjetim, koje ludilo tad na temi pitara. lupaju imena neka, govore jusufbegovic ih preuzima, pa husref, pape, ovaj onaj. dodje mirva i kaze im ne slusajte nista, sve lazu, oni mu yebu majku ko stoka i nastave vaziti o jusufbegovicu
IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 maj 2024, 21:59Situacija oko chefa struke je jos uvijek veoma fluidna, nema nikakvog sto-procentnog dogovora u ovom momentu. Mediji raspolazu polovicnim informacijama.
kad se sjetim, koje ludilo tad na temi pitara. lupaju imena neka, govore jusufbegovic ih preuzima, pa husref, pape, ovaj onaj. dodje mirva i kaze im ne slusajte nista, sve lazu, oni mu yebu majku ko stoka i nastave vaziti o jusufbegovicu
Mozda i nije banovan, pisao je covjek poslije svadje.
Surreal ga je otjerao s FKS teme
Mislim da mu je virtuoz presudio ovde
Surreal ga je otjerao s FKS teme
Mislim da mu je virtuoz presudio ovde
Steta banovase jedinog normalnog pitara. Kad ce uslijediti ban za Anexa?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- MocMahale444
Cuj otjerao s teme
To neki mangup ili?
Informacije si imO od koga si ih primO Mirva.
EL-Fatiha, rahmet ti duši plemeniti pitaru.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Combattente87, Cwirek, Rule_hz i 42 gosta.