Glupko prekinuo je akciju kada je igrac isao 1 na 1 sa golmanom, nije ni mogao zabiti kad je prekinuo igru
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stop upotrebi živog štita u navijačkim sukobimanastrojeni21 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:11Medovi medeni kako su se samo pomirili.curvanord je napisao/la: ↑30 avg 2024, 23:57Ma medovi medeni kako se samo oni lijepo grle i pjevušesarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 23:55
Hahahahahahahahaha pozdravi uniju nove prijatelje. Nedo Bog da ste imali koju navijacku pobjedu ne bi se moglo opstat od vas.
2018
A danas...![]()
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Evo pogledao sada sve situacije i kod ofsajda . Kod ponistenog gola Sarajeva nije ofsajd , situacija kad Andjusic ide 1 na 1 treba pustiti u najmanju ruku da se akcija zavrsi pa dici zastavicu i svirao je u jos jednoj situaciji ofsajd Andjusicu kad je fulio sansu a nije bio ofsajd . Kod priznatog gola Turkesa su jedino pokazali linije i po njima nije bio ofsajd i gol je priznat .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Strašno, nisam ovo vidio do sad. Neka bude da sudija slučajno griješi. Čista 2 gola poništena.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 31 avg 2024, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- Meraak1921
- Kontakt:
La hinchada de los rajvos hahahahahahahahHahahahahahahah
-
ordedelmale
- Kontakt:
Izvinite "krivina jug"Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:23La hinchada de los rajvos hahahahahahahahHahahahahahahah
Hz
- Meraak1921
- Kontakt:
Brate sta vam se desava sa tribinom, boze me sacuvajordedelmale je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:24Izvinite "krivina jug"Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:23La hinchada de los rajvos hahahahahahahahHahahahahahahah![]()
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Sta kazu,jel bio crveni,zna li se sta??
Jel po nijetu ili kontaktu?

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Da je Vico reko Vlado nema zavrsavanja i poslo sudiju s zadatkom, ne bi se zavrsila. Eto Vlado odlucio sam da vam proda, zavrsi, dogovori sta li vec. Ne hvataj se za to. Tu da vas je htio gurnuti, niko vas ziv iscupao ne bi.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:12
Cekaj malo, prvo rece da nas je Vico ostavio u ligi, a sada pricas o zavrsavanju tekme u Modrici. Jesmo, zavrsili smo je, ostalo nismo. Nismo zavrsili titulu protiv Krupe pa nesto ne vidim da nas hvalis, ili Europu protiv Celika, Slavije i Rudara. Jedini koji su odigrali posteno kada smo mogli zavrsiti, al o tome se ne prica. Jel to za pohvalu, za pocetak, iako smo ispali debili iz udzbenika, a onda priznaj da si preletio za Vicu, ja sam napisao za Slogu, nemam s tim problem, al nije tako pocela prica, zar ne.
Tako brate. Otvorenih karata, a s tim porazom bi bili u bas teskoj situaciji. @let3 je i pozivao na zavrsavanje tekme, tako da sve ok, sigurno su i u UO isto razmisljali. Al onda gledaj na to da su pitari zavrsili sebi ove sezone titulu na isti nacin, nema sta licemjeran necastan ovakav onakav
Trebao bih vas hvaliti sto niste zavrsavali utakmice za titulu, jesi li to upravo napisao
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Po gurbetskim pravilima po nijetu izgleda .TrofejiSuTu je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:25Sta kazu,jel bio crveni,zna li se sta??
![]()
![]()
![]()
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- Meraak1921
- Kontakt:
La hinchada de pendehos los sjeveros

Boze me sacuvaj kakvo debilkani

Boze me sacuvaj kakvo debilkani
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 31 avg 2024, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Samo ako mogu na sekundu da prekinem ovo orgijanje, zna li neko koja je tacno Mehanoviceva falinka? Je li problem u svlacionici, cuger, kockar, nesto deseto? Ne ide mi u glavu da nije otisao u neki jaci klub od Radnika, da ga nije trazio recimo Velez ili Posusje barem.
Vidi se da je pao na nogu Čeliku, što je apsolutno nebitan detalj u ovoj situaciji. Čelik ide sa namjerom da đonom udari protivnika nakon što je igra zaustavljena i tu priča počinje i završava. Crveni karton bez razmišljanja.
Naravno da uvijek možemo koristiti neka šizofrena opravdanja kao ovaj pileći mozak iznad "da se igrač Radnika nije trznuo", nije se trznuo jer ga je Čelik promašio.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Pozz za džemat.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:23La hinchada de los rajvos hahahahahahahahHahahahahahahah
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Od danas se više neće kažnjavati pokušaji ubistava, jer je ostalo na pokušaju. 
- Meraak1921
- Kontakt:
NeSamSafetee je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:28Pozz za džemat.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 00:23La hinchada de los rajvos hahahahahahahahHahahahahahahah
Los pendehos. Dzematos mos a Islamitos!
Bueno pendeho
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, tutankamon1905 i 19 gostiju.